کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - ۱qazxsw2 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۴ ب.ظ
منهم bcnf زدم چون بقیه گزینهها به نظرم درست بود not in==<> all که درست بود گزینهی دیگه یادم نیست....... |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - sal_dovomi - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۴۰ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: راستی ایا پایگاه که گفته بود جبر رابطه ای با حساب رابطه ای تاپلی قدرت بیانیشون معادل هم است درسته.گزینه من اون گزینه ای که از همه طولانیتر بودو زدم فکر کنم گفته بود این دوتا باهم معادلند اگر محدود بشن.ولی همین جوری رو هوا زدم اینو |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - bijibuji - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ
گزینهها فرق می کرد به کد دفترچه بستگی داره |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ
بچهها اون سوال رو که گفته بود تعداد درختان دودویی با ارتفاع n چند تاست؟ کدوم گزینه رو زدین؟ من ۲ به توان n-1 رو زدم. |
RE: کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - it866 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mmpf pid=':)16330 نوشته شده توسط: بچهها اون سوال رو که گفته بود تعداد درختان دودویی با ارتفاع n چند تاست؟ کدوم گزینه رو زدین؟ من ۲ به توان n-1 رو زدم. شک نکن درسته منم همین زدمhttps://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - mmpf - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ
خوب اون سوال گسسته که چند تا گزینه داده بود که کدوم نادرسته. تو گزینهها p->q و... هم داشت وگفته بود این گزاره معتبر است ویکی از گزینهها هم مربو به عضو بودن بود که ۲ تا گزاره داده بود که اینها با هم برابرند که گفته بود وجود دارد X عضو A و... کدوم رو زدین . من همون معتبر است رو زدم که یعنی گزینه نادرست اونه ؟ |
کنکور ای تی چه طور دادین ؟ - abdghn - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۰۰ ق.ظ
daftarche arshad it az koja begirim??? tanx |