منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - fmka2f - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: خداکنه زودتر اعلام بشه ۵۰۷۵ نرم هوش ۵۳۰۰ معماری ۵۲۰۰ از استرس موهام داره میریزه |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
حالا شما نزن توی کاسه بچه ها استرس که هست هیچی ۱میگه امروز میاد ۱دیگه میاد میگه حالا حالاها نمیاد |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rorschach - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
جون من یکی بگه خیلی امیدوارم معماری قبول شم...اگه شدم می تونم گرایشمو عوض کنم؟؟ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:حالا شما نزن توی کاسه بچه ها استرس که هست هیچی شما وضعیت خودت رو بگو تا از استرس در بیارمت؟؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
من ۶۴۶۰ علوم تحقیقات خوزستان ۴۱ شدم خیلی سخته اگه ۱ شهر دیگه قبول بشم |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: من ۶۴۶۰ علوم تحقیقات خوزستان ۴۱ شدم شما حتما علوم تحقیقات خوزستان قبولی.......... فقط شیرینی ما یادت نره |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - *Najmeh* - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: شما حتما علوم تحقیقات خوزستان قبولی..........ممنون چون فکر نمیکردم قبول نشم الان استرسم درحد تیم ملی شده |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sanaz_a - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
معماری ۵۶۰۰ نرم افزار ۵۳۰۰ ۱/نرم افزار علوم تحقیقات آذربایجان شرقی ۲/معماری علوم تحقیقات آذربایجان شرقی همین دوتا رو زدم شهر دیگه نمیتونم برم به نظرتون قبول میشم؟ انتخاب اولم هم آزاد تبریز بود |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ)sanaz_a نوشته شده توسط: معماری ۵۶۰۰ <<<نرم افزار که ترازت خیلی پایین بعید قبول بشی>>> ولی معماری شایداونم بستگی داره به شرکت کننده های امسال |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sanaz_a - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ)sanaz_a نوشته شده توسط: معماری ۵۶۰۰ تو انتخاب اولم ۲۳ نفر گرفته رتبم ۷۷ بود یعنی به علوم تحقیقات هم نمیرسه؟ |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mahpari - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ق.ظ)happyfeat نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ)mahpari نوشته شده توسط: سلام دوستان خوش بحالتون شما که قبولین |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman4343 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)fmka2f نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: خداکنه زودتر اعلام بشه نمیدونم چرا پست شما رو خوندم از خنده روده پر شدم ایشالا قبول میشید زیاد نگران نباشید |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط: جون من یکی بگه خیلی امیدوارم معماری قبول شم...اگه شدم می تونم گرایشمو عوض کنم؟؟ ترازتون چنده؟؟فکر نکنم بشه گرایش را تغییر داد دوستان کسی تو این فروم اهل تهران نیست فردا حضوری بره مرکز آزمون بپرسه دقیقاً نتایج کی اعلام میشه. |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط: جون من یکی بگه خیلی امیدوارم معماری قبول شم...اگه شدم می تونم گرایشمو عوض کنم؟؟ ترازتونت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
دوستان کسی تو این فروم اهل تهران نیست فردا حضوری بره مرکز آزمون بپرسه دقیقاً نتایج کی اعلام میشه. |