در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - fardin5745 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
با ۵۹۰ نرم افزار جایی قبول میشم ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sadradin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
[attachment=15811]خیر ۳-علاقمند پیام نور و غیرانتفاعی: ۲-شماره داوطلب: مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات نام رشته امتحانی اول: ۱۲۷۶ ۴-کد رشته امتحانی اول: ۵-وضعیت داوطلب در هر گرایش : نتیجه در رشته های پیام نور وغیرانتفاعی آخرین رتبه مجاز در سهمیه در رشته های پیام نور وغیرانتفاعی رتبه داوطلب در سهمیه در رشته های پیام نور وغیرانتفاعی نتیجه در رشته های غیر از پیام نور وغیرانتفاعی آخرین رتبه مجاز در رشته های غیر از پیام نور وغیرانتفاعی رتبه کل داوطلب بدون سهمیه رتبه کل داوطلب در سهمیه نمره کل گرایش مجاز ۶۵۶۱ ۲۵۳ مجاز ۵۶۸۹ ۲۵۵ ۲۵۳ ۵۵۰۶ ۴و۱ مجاز ۵۹۵۰ ۳۱۲ مجاز ۵۵۲۰ ۳۱۴ ۳۱۲ ۴۸۸۳ ۳و۲ ۱۳/۹۶ ۷- معدل موثر : مجاز می باشید ۶-وضعیت انتخاب رشته داوطلب: ۹۰ دزصد با محاسبه کلید یکسان بود |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: ۱۲ تجارت من با ۱۴ تهرانم یا شریف ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - kharegi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
رتبه ۱۰۱ گرایش ۱و۴ آی تی تهران امیدی هست ؟! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - afa90 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان.رتبه من ۱۲۳ تجارت و فناوری اطلاعات شد.فکر میکنین تهران قبول میشم؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: من با ۱۴ تهرانم یا شریف ؟هر کدوم که دوست داری |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
من ۱۶۷ تجارت و آی تی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sadradin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
۱و۴ = ۲۵۳ قم / مالک اشتر / اصفهان شبانه امیدوار باشم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - afa90 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ)kharegi نوشته شده توسط: رتبه ۱۰۱ گرایش ۱و۴ آی تی تهران امیدی هست ؟! پارسال با رتبه ۱۱۰ ،تجارت علم و صنعت شبانه قبولی داشتیم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - El@he - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
چی فکر میکردیم چی شد... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: قربانت , چاکریم فردا یه پاکت |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
بچه ها فکر می کنید من چند میشم هنوز ندیدم کسی درصداش نزدیک من نیست؟؟ ریاضی ۲۵ مشترک ۲۷/۱۸ تخصصی نرم ۳۹ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: من ۱۶۷ تجارت و آی تی کارنامتو میذاری پلیییییییییییییییز |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - mndn - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
بچه ها خواهشا جواب بدید ؟ با ۳۹۲ گرایش شبکه کجا میشه قبول شد ؟؟ شبانه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |