یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saber1366 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Yektax نوشته شده توسط: تاریخ سایت سنجش هنوز یکشنبه ۲ شهریور رو نشون میده آره دیگه باید تا کی صبر کنیم تاریخ دوشنبه رو نشون بده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: بچه ها قضیه خانم zara2012 چیه؟منم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - nazanin2020 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
خوشم میاد چند دقیقه ی بار رفرش میکنم صفحه جدید اضاف مبشه نوشین جان بچه ها منظورشون تشکر بود فک کنم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - shazde kuchulo - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
تا فردا ۱۰ صبح منتظر نتایج نباشید پاشید برید با خیال راحت بخوابید من تا ۲ساعت پیش از استرس داشتم میمردم از یه حدی که میگذره استرس خودش تموم میشه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
آقا با این وضع دو سه تا قبولی که معلوم شده و عدم همپوشانی بم بگید من با ۲۱۰ نرم کاشان قبول میشم آیا؟؟تورو خدا جواب بدید |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:لازم نیست تو سنجش بشینه ، از راه دور هم میتونه ، اینترنته دیگه از هر جایی میتونن وصل بشن لینکش رو فعال کنن(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: ساعت۰۰.۰۰نتایج نیومدمگه الان کسی بیکاره تو سنجش باشه که سایت رو فعال کنه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamedmehdihamed - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: بچه ها قضیه خانم zara2012 چیه؟ یکی هم برای من توضیح بده :دیایشون تو سازمان سنجش آشنا داشتن، بهشون گفتن که از کجا قبول شدن |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ
امروز دیگه نتایج میاد! نگران نبا بوستن |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sarehkar - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: ساعت۰۰.۰۰نتایج نیومدمگه الان کسی بیکاره تو سنجش باشه که سایت رو فعال کنه قبلا هم از این کارا کردن اصلاحیه زدن نصف شب احتمالا همون فردا بزنن من که نمی تونم بخوابم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
آخه الان دیگه ۲ شهریور نیست که شایدم هست ما خبرنداریم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - friends - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
اق نیومد که این... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
آقا خب جواب منم بدید دیگه!! گفتم با این وضع دو سه تا قبولی که معلوم شده و عدم همپوشانی بم بگید من با ۲۱۰ نرم کاشان قبول میشم آیا؟؟تورو خدا جواب بدید |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: من حاضرم ده سال عمرم کم شه کاشان در بیام چه جمله وحشتناکی گفتی خانم نوشین !! درسته هرکسی شرایط خاص خودشو داره ول فکر نمیکنم در هر شرایطی هم که باشه انقد ارزش داشته باشه با ۱۰ سال عمر خیلی کارای خوب میشه کرد نیمه پر لیوان بهتره |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ)Yektax نوشته شده توسط:داشتم شوخی میکردم(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:لازم نیست تو سنجش بشینه ، از راه دور هم میتونه ، اینترنته دیگه از هر جایی میتونن وصل بشن لینکش رو فعال کنن(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: ساعت۰۰.۰۰نتایج نیومدمگه الان کسی بیکاره تو سنجش باشه که سایت رو فعال کنه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ ق.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: بچه ها قضیه خانم zara2012 چیه؟ یکی هم برای من توضیح بده :دیایشون تو سازمان سنجش آشنا داشتن، بهشون گفتن که از کجا قبول شدن من با چندین واسطه متوجه شدم |