در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
درصد : زبان ۳۰ ریاضی ۱۶/۶۷ مشترک ۴۳/۵۹ هوش ۲۷/۰۸ نرم ۲۸/۸۹ رتبه: هوش ۸۴ نرم ۱۲۹ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - npour - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
۳۰۳ نرم،به شبانه کاشان میرسه؟:-( |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - chahianm - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
من ۲۳ نرم شدم اطلاعات بیشتر در تاپیک فقط کارنامه های آقای saeid.rasooli |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: آخه چرا چک نمیکنن من شماره پروندم رو ندارم اما داوطبی رو دارم اما خوب خطا میده . اخه یکی نیست بیاد بگه تو که بلد نیستی یک خطا یابی ساده رو انجام بدی کار اشتباهی میکنی که میای کد میزنی کد نویسیه بخش اعلام نتایج سنجش با PHP نوشته شده و با توجه به حجم ترافیک بالاش به نظرم خیلی هم عالیه. مشکل از خودتونه وگرنه سایت اصلا اشکالی نداره متاسفانه خستگی تو وجودم موند. منتظر بودم با اعلام نتایج در بره که نشد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - mndn - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
کی جواب بده >>>>>>>>>>>؟؟؟؟ با ۳۹۲ گرایش شبکه کجا میشه قبول شد ؟؟ زبان ۱/۱۰ - مشترک ۱۸/۸۹ تخصصی ۶۴/۷۱ معماری سفید |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ma2ta.a.h - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
بچه ها آیتی ۳۲۷ گرایش ۱,۲ و ۲۹۳ گرایش ۲,۳ قبول میشم شبانه یا روزانه؟ Sent from my ST26i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - navidghanad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:دوست گلم ا برو با شماره داوطلبی تست کن . میبینی که پیغام میده نام خانوادگی رو وارد نکرده اید.(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: آخه چرا چک نمیکنن من شماره پروندم رو ندارم اما داوطبی رو دارم اما خوب خطا میده . اخه یکی نیست بیاد بگه تو که بلد نیستی یک خطا یابی ساده رو انجام بدی کار اشتباهی میکنی که میای کد میزنی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: دوست گلم ا برو با شماره داوطلبی تست کن . میبینی که پیغام میده نام خانوادگی رو وارد نکرده اید. من متاسفانه حوصله ندارم ولی اگر مشکل اینه برید تو قسمت پاسخگویی سنجش شماره پروندتون رو بگیرید آنلاین |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ
دوستان من رتبه م ۲۲۴ شده در گرایش ۲و۳ آی تی، دو سوال دارم: اولا با این رتبه میشه روزانه دانشگاه شهرستان قبول شد که آموزش محور نباشه دوما من که درصدی که من گرفتم الان با این کارنامه نصف شده، دقیقا نصف!!! به نظر شما جای اعتراض هست؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط: دوستان من رتبه م ۲۲۴ شده در گرایش ۲و۳ آی تی، دو سوال دارم: شما با کلید سنجش حساب کردی نصف شده؟؟؟؟ این یعنی اعتراضات رو بهش رسیدگی کردن؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
ضمن اینکه معدل در این کارنامه تاثیر داده شده یا خیر ؟ در صدهای من: (گرد شده) زبان: ۴۷ مشترک: ۱۳ (با محاسبات خودم ۲۶ میشده) تخصصی: ۶۵ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: خستگی تو قیافه و بدنم موج میزنه بدجور عصبی امناراحت شدم واقعا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gogooli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: خستگی تو قیافه و بدنم موج میزنه بدجور عصبی ام من هم حدود شما شدم...به نظرتون کجا قبولیم؟شما برای سال دیگه می خونید. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
۱۴ تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات . خدا رو شکر |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - zahra2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
بچه ها شماره پرونده و داوطلبی ندارم تو رو خدا بگین چیکار کنم |