تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  درصد هارو بذارید لطفا

دوستان درصد هاتونو بزارید لطفا:
زبان ۳۳
ریاضی ۴(آخه چراااااا؟ با کلید اولیه ۲۱ میشد)Huh
مشترک ۲۵(۳ درصد این اضافه شد)
تخصصی معماری ۳۰(۱۰ درصدم این کم شد!!!!)
بقیه صفر

رتبه نرم ۲۸۰۰
هوش ۲۱۴۸
معماری ۱۹۱

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ

خاک بر سرم با این درس خوندنم
خااااااااااااااک

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Samy - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:  برا من درصدام خیلی بیشتر از اونی شد که فک می کردم یعنی پای توکلی درمیونه؟!!

توکلی پسرخالته!؟ Undecided

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  بچه ها من تو شوکم...چرا مشترکم نصف شد؟ Sad((( چرا انقد بد شانسم Sad(

بابا... توروو پیغمبر درصد بذار ببینیم با رتبه.... من دستام داره میلرزه نمیتونم برم ببینم

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ

۱۳۰ هوش

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ

خاک بر سرم با این درس خوندنم
این همه وقت گذاشتم آخرشم این شد
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاک بر سرم

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ

سلام دوستان...

اولا تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن...
اینم نتایجه بنده:
نرم افزار:۱۰۱
هوش:۲۱۵
شبکه و امنیت:۱۰۴

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Samy - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)taknamecom نوشته شده توسط:  خاک بر سرم با این درس خوندنم
خااااااااااااااک

غصه نخور درصدهای منم مثل تویه Big Grin خاک بر سر من با این درس خوندنم Cool

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ

۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی /
۳۷/۵۰ ریاضیات
۲۴/۳۶ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها-
سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر
۲۵/۰۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی
۴۶/۶۷ دروس تخصصی نرم افزار

رتبه ۴۹ نرم افزار
طبق معمول بنده گیر مشترکم! دو سه تا تست مشترک رو بهتر میزدم الان ...
شکر

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - soheila2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ

درصد اصلا معلوم نی از کجا اومده.
داغونه داغون بود.
رتبه ی که دوستان با این درصدهایی که گفته بودم پیش بینی کرده بودن شد یک نقطه کنارش

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

با ۲۰۰۰ هوش کجا میشه قبول شد؟ای تی که... Sad

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

ینی انننقد تغییر دادن تو کلید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلید نهایی نیومده؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط:  ۷۱ هوش شدممممممممممممممممممم

تبریک میگم !!!!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ

[quote='matt2007' pid='268826' dateline='1399819744']
۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی /
۳۷/۵۰ ریاضیات
۲۴/۳۶ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها-
سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر
۲۵/۰۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی
۴۶/۶۷ دروس تخصصی نرم افزار

رتبه ۴۹ نرم افزار
طبق معمول بنده گیر مشترکم! دو سه تا تست مشترک رو بهتر میزدم الان ...
شکر
[/quot
با درصد ریاضیت گل کاشتی داداش.دمت گرم

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ

کامپیوتر
زبان ۰
ریاضی و هوش ۲۹/۱۷
مشترک ۴۱/۰۳
رتبه ....
آی تی
زبان صفر
مشترک ۲۴/۴۴
تخصصی ۳۳/۳۳
معماری ۷۵/۷۸
رتبه ۲۶۵