|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: کتاب کروس و راس شبکه کدوم فصول باید مطالعه بشه؟(البته فعلا تهیه نکردم.)لطفا راهنمایی کنید! مطمئنین ۵فصل اول؟ از کجا؟از بقیه اش سوال نیاد!
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara_sb92 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: همچنــــــان آمارینگ :| الان اشکال نداره مورچه ای بری جلو. انشا.... مثه مورچه هم استقامت داشته باشی ![]()
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - niloofar.gh - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
منطقی هم داره تموم میشه البته فقط درسش نه تستاش، فقط یه جلسه از ویس ها مونده خیلی کم کاری کردم تابستون ولی امیدوارم
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
منطقی تمووووومممممم هووورااااااااااااااااااااااااااااااا ![]() یعنی میشه یه روز بیام بگم همه ی کتابا تموووم هوووراااااا؟!؟!؟!؟
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - modabber - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
امروز تونستم یه فصل از طراحی الگوریتم و یه فصل از پایگاه داده بخونم خوب بود.خوش به حالتون که زود شروع کردین و دارین کتاباتون و تموم می کنید.من روزی ۴ ساعت می خونم فعلا بیشتر نتونستم بیشتر کنم شما بگید لطفا روزی چند ساعت می خونید تا ببینم در چه سطحی هستم؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
درسا و فصلای دوستان میان و میرن. تموم میشن. خونده میشن چیزی که آخرش میمونه آماره و آمار )))رسیدن به صفحهی ۳۰۰ کتاب طورانی رو به خودم و همهی آمار دوستان عزیز تبریک عرض میکنم !! |
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
امروز هر چی سعی کردم گسسته پوران، فصل ۲ش رو تموم کنم نشد! یعنی میشدا ولی دیگه اون من نبودم که میخوندم یکی دیگه بود :دی معماری هم که وا ویلا...... ولی من این درسو تا تهش میخونم چشم همتون هم در نیاد. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mindhunter - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط: امروز هر چی سعی کردم گسسته پوران، فصل ۲ش رو تموم کنم نشد! یعنی میشدا ولی دیگه اون من نبودم که میخوندم یکی دیگه بود :دی یعنی لعنت به این سیستم اعداد تو معماری!!! از بس ۰ ۱ دیدم جلو چشام از دهدهی به باینری تغییر شخصیت دادم ) نمی دونم چرا هیچ کتابی این فصل رو خوب توضیح نداده حتی مدرسان شریف!! نه مانو نه هادی این چه وضعشههه (
|
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط:پورانم فصل اولو خوب توضیح نداده(چند باز بخونش یکم برفکش کمتر میشه)(22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط: امروز هر چی سعی کردم گسسته پوران، فصل ۲ش رو تموم کنم نشد! یعنی میشدا ولی دیگه اون من نبودم که میخوندم یکی دیگه بود :دی ![]() ولی فصل ۱ بعد خیلی خوب می فهمی چی میگه البته هنوز تست نزدم ببین چی بارمه
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - marisa - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
من ۲ روزه هیچی نخوندم ![]() نمیدونم چمه هی میگم الان.... الان امشبم تموم شد هیچی همین جوری پیش بره خونده هامم یادم میره
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ
چرا من هر چی پایگاه داده میخونم واسم مثل ادبیاته؟؟؟ (۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)marisa نوشته شده توسط: من ۲ روزه هیچی نخوندمتا دو هفته اشکال نداره :دی ولی اینو یادت باشه که تلاش توی این چند ماه فقط فایده داره، حالا شما هر چی میخوای بعد از بهمن بخون، فایده نداره ! این چند ماهه که مهمه ! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: مطمئنین ۵فصل اول؟ از کجا؟از بقیه اش سوال نیاد! والله باقی فصل هاش مربوط ب شبکه های بی سیم وچندرسانه ای و امنیت و مدیریت شبکه است ک ازش تا حالا سوال نیومده و امیدوارم سال دیگه هم نیاد ![]() تو سیلابس بچه های شریف تا فصل ۷ هستش |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)modabber نوشته شده توسط: امروز تونستم یه فصل از طراحی الگوریتم و یه فصل از پایگاه داده بخونم خوب بود.خوش به حالتون که زود شروع کردین و دارین کتاباتون و تموم می کنید.من روزی ۴ ساعت می خونم فعلا بیشتر نتونستم بیشتر کنم شما بگید لطفا روزی چند ساعت می خونید تا ببینم در چه سطحی هستم؟والا من ساعتمو حساب نمیکنم . بیشتر مبحث تعیین میکنم دیگه تا هروقت تموم بشن میخونم. ولی حدود ۴ ۵ ساعتم عظظظممممممتتتتتتتتتت آمار منو مبهوت خودش کرده!!!!الان داشتم نیگاش میکردم که از فردا تایم بهش بدم ....میگم شماهایی که دارید آمار میخونید آیا چیزیش یادتون مونده ؟؟؟؟ ![]() آخه من اییییییییییییییییییییییییین همه مطلب از یه کتاب بخونم هیچیش یادم نمیمونه که . تازه آمار رو هم شب امتحانی خوندم نمرم خوب شد ولی بعد امتحان همش یادم رفت ![]() دوستان اهل آمار آیا هممممه ی کتاب باید خونده بشه یا طبق تجربه حذفیات داره؟!؟!؟! یکی منو از این بهت زدگی نجات بده بگید که حقیقت نداره نههههههههههه
|
|
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
سلام و خدا قوت به همه دوستان همگی خسته نباشین |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 23 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: عظظظممممممتتتتتتتتتت آمار منو مبهوت خودش کرده!!!!الان داشتم نیگاش میکردم که از فردا تایم بهش بدم ....میگم شماهایی که دارید آمار میخونید آیا چیزیش یادتون مونده ؟؟؟؟من ۳ روزه دارم میخونم. ولی فقط دارم میخونماااااااا ))تازه رسیدم فصل ۴ که میشه صفحه ۳۰۰/ راجع به یاد موندن به نظرم یه مرور خعیــــــلی مفیده میشه. خیلی چیزاش یاد آدم میاد. مخصوصن اینکه توی فصلای بعدی (یعنی ۴و۵) از چیزایی که اون ۲ فصل خونده آدم استفاده میشه. میشه گفت جا میفته. ایشالا که جا میفته ![]() اینا نظر من بود البته با استفاده از تجارب برخی دوستان. بقیه هم نظر بدن ببینیم چی میشه
|