در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shvh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
نتایج اومدددددددد من میترسمممممممممم نگا نکردمممممممممممممم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: نتایج اومدددددددد ۱۹۰ موندیم سال بعد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - شبگرد - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
بچه ها نتایج اوووووووووووووووووووووومده |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
آقا من هاردمو شرکت جا گذاشتم اطلاعات توش بود چجوری ببینم کارنامه رو؟؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - IT93 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
۴و۱ -> 654 ۳و۲ -> 500 غیرانتفاعی امید هست ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shvh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)۲star نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: نتایج اومدددددددد نه بابا میاری روزانه. خوش بحالت. من زنگ زدم دوستم بیاد خونمون با هم چک کنیم که تنهایی سکته نکنمممممم دعا کن |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
۴۹ نرم افزار ... ریاضی نجاتم داد خدایا شکرت فکر میکردم با درصد مشترکم مثل پارسال میرم بالای ۲۰۰ ولی ریاضی نجاتم داد ای کاش مدار منطقی و معماری نبود تا برم زیر ۲۰ بازم خدایا خیلی شکرت |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - HamedNet - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
چرا هرچی مینویسم میزنه نام خانوادگی وارد نشده؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
منم اطلاعاتمو ندارم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
تف تو این زندگی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gholizadeh1992 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
به من میگه نام خانوادگی رو وارد کن ، خب من که وارد میکنممممم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - pderakhshanfar - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ
نتایج ارشد اومد !!!! ۲۱ نرم :دی |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Marjan Asiaee - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ
من رفتم نتیجه مو دیدم خیلی هم سخت نبود ۴۶ علوم کامپیوتر شدم هرچند این رتبه برا رشته ما خوب نیست ولی بازم خدا رو سپاس یه چیزایی همین تهران شاید قبول شم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تف توی این زندگی چند؟؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - HamedNet - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ
** تو برنامه نویسشون واقعا میمیرن سیستم بدون باگ بزارن؟؟ با کروم و IE و فایر چک کردم هی میگه نام خانوادگی وارد نشده |