گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ)hiddenman نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) راجع به کتاب کنکوری والا نظری ندارم که بدم! چون کتاب کنکوریشو نخوندم بگم کدوم خوبه! من کتاب پیترلینز رو خوندم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - marisa - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام من طراحی الگوریتم مقسمی خوندم تموم کردم راضی بودم ازش من از اواسط مرداد شروع کردم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: کتاب طورانی رو اگه می خونی حتما ً آخر فصل هم از هر مبحث چند تا تست با هاش حل کن...واگرنه خیلی سخت مطلب برات جا میوفته!!آره. همین کارو کردم این ۲ فصل قبلی که خوندم. یه ۱۰ تا تست حدودن زدم از هر فصل )) کمه ولی همین کمش هم خوبه به نظرم خیــــــلی بهتر از ریاضیه این آمار |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - eh3an2010 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ
سلام صبح بخیر دیگه!! یه جک درسی : قرار شده گسسته بخونم ولی قبلش گفتم این همه درس اول اونا (مثل الاغه که یه هویج گرفتی جلوش و سوارش شدی هر چی میدوه نمیرسه به هویجه!!) همه رو میخونم چون گسسته نخونم بازم دوباره اونا رو مرور هم میخونم تا گسسته نخونم !! فک نکنم هویجی گیرم بیاد!!!! معماری رو یاد گرفتم!! ولی اگه بگم چه کارا که نکردم تا بفهمش شاید بیشتر نامیدتون کنم!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ
منم همین طور هی باقی درسارو میخونم ک گسسته نخونم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - modabber - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:راستش و بخوای خودمم به همین نتیجه رسیدم و می خوام کتابام و تغییر بدم و با کتابای آسون تر شروع کنم ممنونم حرف خوبی زدی.(21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)modabber نوشته شده توسط: [خب دوست عزیز شما که از روحیات خودتون مطلعید و میدونید که اینجوری نا امید میشید بهتر نیست درسای سخت و آسون رو ترکیبی بخونید تا اینکه دوتا درس سخخخخت بردارید؟ (۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: سلام صبح بخیر دیگه!!میشه بگی معماری و چه جوری یاد گرفتی آخه منم نمی تونم هیچی ازش بفهمم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: سلام صبح بخیر دیگه!! (۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: منم همین طور هی باقی درسارو میخونم ک گسسته نخونممن فکر میکردم خودم فقط اینطوری ام خبر بد اینکه آخرش بیخیال گسسته شدم و به چندتا فصل اش اکتفا کردم! امیدوارم آخر شما مثل آخر من نشه. آمار هم به نظرم فصل ۴و۵ اش رو باید خوند، باقی فصل ها خودشون میان، متوجه هستید که؟ راستی بچه ها شما جمعه ها هم درس میخونید؟ من که مثل کارمندای ادارات دولتی از پنجشنبه عصر وا میرم :| |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mostafa122 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط:درباره امار بهات موافقم منم همین کارو قبلا کردم.....(22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: سلام صبح بخیر دیگه!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ
سلام صبح(ظهر) به خیر معماریــــــــــــــــــــــــــــــی تموم اصلا درس به این شیرین هست مگه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: من فکر میکردم خودم فقط اینطوری ام من جمعه ها کلاس دارم اما عصرا رو میخونم کلا مودی درس میخونم گسسته رو هم چون کلاس میرم فعلا به همونایی ک سرکلاس گوش میدم و میفهمم اکتفا میکنم تا بعدتموم شدن کلاسم بشینم تست بزنم الگوریتم رو هم همچنین |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: من فکر میکردم خودم فقط اینطوری امآقا هاتف میگمااا من ۳ روزه دارم مثل .... میخونم این آمارو. تازه فصلای ۱و۲و۳ تموم شد. الان تازه میخوام برم ۴و۵ ولی دیگه رمقی نمونده )) ماشالا زیادم هست این ۲ تا. بیشتر ۵۰% کتابه. تنها امیدم اینه که این ۳ فصلی که خوندم به فهمش کنه و زودتر بخونم تازه شماها رو نمیدونم ولی من نمیدونم چرا مثلن یه فصل ۵۰ صفحهای رو میخونم. ولی ۳ صفحه آخرش دیگه حسش نیس ) |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)sharif92 نوشته شده توسط: کتاب کروس و راس شبکه کدوم فصول باید مطالعه بشه؟(البته فعلا تهیه نکردم.)لطفا راهنمایی کنید! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هاتف - ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: آقا هاتف میگمااا من ۳ روزه دارم مثل .... میخونم این آمارو. تازه فصلای ۱و۲و۳ تموم شد. الان تازه میخوام برم ۴و۵ ولی دیگه رمقی نمونده ))نمیخوام نا امیدت کنم ها، اما به فصل ۵ که برسی دخلت اومده اصل آمار ۴ و ۵ هستند فصول قبلی اش که برای بچه دبیرستانی هاست. به نظرم آمار طورانی هم زیادی زیاده، یعنی چون برای ۳ رشته یک کتاب داده باید همه چیزو توش میاورد، شاید بهتر باشه یه نگاهی به کنکورهای گذشته بندازیم و اون بخش هایی رو که سابقه سوال نداشتن رو فاکتور بگیریم، یه بخش هایی هست که اصلا سابقه نداشته توی مهندسی کامپیوتر ازش سوال بدن. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: نمیخوام نا امیدت کنم ها، اما به فصل ۵ که برسی دخلت اومده اصل آمار ۴ و ۵ هستند فصول قبلی اش که برای بچه دبیرستانی هاست.عاشق خودمم که تو فصول دبیرستانی هم موندم ))) فعلن قصد اینه که یه دور خونده بشه. تا بعدن یه فکری براش بکنم دیگه الان من تو مودشم. همچیــــــــــــــــن میخونم که ... که هیچی پدرم در بیاد موفق باشیم همگی |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:خدا به داده من برسه که تازه فصل اولشو خوندم سخت بود برام(22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: نمیخوام نا امیدت کنم ها، اما به فصل ۵ که برسی دخلت اومده اصل آمار ۴ و ۵ هستند فصول قبلی اش که برای بچه دبیرستانی هاست.عاشق خودمم که تو فصول دبیرستانی هم موندم ))) برسم فصل ۵ که می رم تو فاز استیصال |