در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
هیییی.... انداختنم بیرون! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: هیییی.... از خونه؟؟؟؟؟ ای بابا هنوز که نیومده نتایج :دی :دی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: هیییی.... شما خیلی شلوغید |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین رتبه قبولی در نرم افزار تو غیرانتفاعی و پیام نور چند می باشد. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: آخرین رتبه قبولی در نرم افزار تو غیرانتفاعی و پیام نور چند می باشد. اینجا کسی نیس جوابتو بده فقط منم که نمیدونم جوابتو! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: آخرین رتبه قبولی در نرم افزار تو غیرانتفاعی و پیام نور چند می باشد. شما خیلی باحالی :دی |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ma2ta.a.h - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
سلام بچه ها از لحظه ای که اخبار اعلام کرده فردا نتایج میاد بد جور حالم بد شده دارم دیوونه میشم با این استرس :'( Sent from my ST26i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: هیییی.... ایزدان که تاریخ درس میداد! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: سلام بچه ها از لحظه ای که اخبار اعلام کرده فردا نتایج میاد بد جور حالم بد شده دارم دیوونه میشم با این استرس :'( پس به جمع ما خوش آمدی پارسال با ۲۵۵ شبانه بوعلی قبول شدند... من والا به همینم راضیم... (((((((((((((((((((((((((((( |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: دوستان عضو مانشت کسی از دانشجویان شریف و امیرکبیر هم هستید؟! آقا من هستم. البته قراره برم، هنوز نرفتم مثل اینکه ملت خسته شدند دیگه چیزی نمینویسنـــــــــــــــــــــد |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - navidghanad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
من به علت مشکل سربازیم اکه قبول هم بشم نمیتونم ثبت نام کنم. به علت اینکه الان دانشجو هستم و دوبار انصراف دادم نمیتونم برای بار سوم این کارو بکنم . برای همین همش دعا میکنم که اصلا غیر مجاز بشم چون اگه یکوقت رتبه خوب بیارم کلا یک عمر حسرتش رو میخورم. بچه ها برام دعا کنین که غیر مجاز بشششششم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: من به علت مشکل سربازیم اکه قبول هم بشم نمیتونم ثبت نام کنم. به علت اینکه الان دانشجو هستم و دوبار انصراف دادم نمیتونم برای بار سوم این کارو بکنم . برای همین همش دعا میکنم که اصلا غیر مجاز بشم چون اگه یکوقت رتبه خوب بیارم کلا یک عمر حسرتش رو میارم. الهی غیـــــــــر مجازش کن |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sinaaaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
یه اهنگ بود توش می گفت "اضطراب و نگراااااااااااااااانیییییی" کل اهنگش یادم نمیاد از صبح این بخش "اضطراب و نگراااااااااااااااانیییییی" دارم زمزمه می کنم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - navidghanad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: من به علت مشکل سربازیم اکه قبول هم بشم نمیتونم ثبت نام کنم. به علت اینکه الان دانشجو هستم و دوبار انصراف دادم نمیتونم برای بار سوم این کارو بکنم . برای همین همش دعا میکنم که اصلا غیر مجاز بشم چون اگه یکوقت رتبه خوب بیارم کلا یک عمر حسرتش رو میارم. خدا از دهنت بشنوه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
آره جدی میگم. |