|
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - it866 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ب.ظ)ailar67 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ)فرنازفرناز نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط: [quote='فرنازفرناز' pid='72896' dateline='1330370802'] شاید زیر صد نشی ولی فکر کنم شانس زیادی ایشالا واسه قبولی داری.مطمئن باش. |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - uniquegirl - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ
بچه ها! میشه یکی لطف کنه و تخمین منو هم با مهستان و بقیه بگه؟ این روزا دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم ممنون میشم از لطفتون زبان ۱۵ مشترک ۳۰ مدیریت ۳۳ پایگاه ۲۷ هوش ۵۵ سیستم -۱۱ (منفی )معدل ۱۶ (البته درصدام رو مطمئن نیستم. حد پایینشو گفتم. درست، حسابشون نکردم. چون یادم نیست) |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - it866 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: بچه ها! میشه یکی لطف کنه و تخمین منو هم با مهستان و بقیه بگه؟ گرایش رتبه تقریبی امنیت اطلاعات ۱۲۴۲ تجارت الکترونیک ۷۵۹ شبکه های کامپیوتری ۱۲۴۲ مهندسی فناوری اطلاعات ۷۵۹ |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - miaad - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
دوستان درصدای منم زبان ۱۲ مشترک ۴۲ پایگاه ۶۱ مدیریت ۳۳ سیستم ۲۷ هوش ۰ به نظرتون وضعیت من چطور میشه؟؟؟؟؟ |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - salizias - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ
زبان تقریبا : ۲۵ مشترک : ۵۱ پایگاه : ۳۸ سیستم عامل : ۴۵ البته با این کلید غلط هوش : ۱۲ معماری : ۲۸ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - montazer313 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام لطفا یکی بگه با این درصدا امکان قبولی هست ؟ |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - bbc_sh - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ
بعضی میان درصد الکی میذارن اینجا،، آخه چه سودی میبرن،، به راحتی بعضیاشون مشخص که الکییه!!!!!! |
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - miaad - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)miaad نوشته شده توسط: دوستان درصدای منم |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - sohrablou - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته.. مرجع طراح نسبتآ محترم سیلبرشاتس بوده. لطفآ ضمیمه رو بخونید. گزینه ۳ درسته. |
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - miaad - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: [quote='گنجشک' pid='72717' dateline='1330345053'] دوست عزیز ولی فکر کنم که گزینه۲ گزینه صحیح هستش به خاطر اینکه همین طوری که می دونید lwp به این خاطر استفاده میشن که اگه یک نخ در سطح کاربر بلوکه شد سیستم به اشتباه کل فرایند بلوکه نکنه و همین lwp بلوکه شه و فعالیت با یک lwp دیگه ادامه پیدا کنه و وقتی نخ وقتی بخواد فعالیت خودش شروع کنه با یک lwp جدید این کارو انجام میده |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - amink_aut - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته.. سوال ۴۴ گزینه ۴ می شه گزینه ۱ درسته الگوریتم آن به dfs معکوس معروفه راه حل مناسب آن در یه مقاله تو سال ۹۹-۲۰۰۰ چاپ شده تو google جستجو کن گزینه ۲ هم که شرط بدیهی گزینه ۳ هم به علت وزنهای متفاوت در الگوریتمهای حریصانه جواب منحصر به فرد دارد سوال ۶۰ گفته slot خالی اگه ۳ درست باشه که عملا همه ی اسلات ها خالی میشه....اون موقع اصلا راند مان سیستم ۰ سوال ۳۸ Formal Definition: f(n) = Ω (g(n)) means there are positive constants c and k, such that 0 ≤ cg(n) ≤ f(n) for all n ≥ k. The values of c and k must be fixed for the function f and must not depend on n. |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - amirhacker - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ق.ظ)montazer313 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ)montazer313 نوشته شده توسط: سلام سیستم عامل را -۵۵ زدی؟!!!!!!!!!!!!!! (۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ)miaad نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)miaad نوشته شده توسط: دوستان درصدای منمبه نظرم رتبه شما در گرایش ۱و۴ بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ البته به دروس مشترک خیلی بستگی داره (منظورم اینه که سطح سوالت مشترک اگه امسال بالا بوده که نمیدونم خیلی تو رتبه تاثیر میذاره) (۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)ailar67 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ)ailar67 نوشته شده توسط: اینم از درصدهای منمن فکر میکنم شبانه گرایش ۱و ۳ شهرستان قبول بشید |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - amink_aut - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ارمان نوشته شده توسط: بچه ها رو جوابای ۳۱ و ۳۵ گسسته کسی نظر نداره؟؟؟ درستن؟؟؟ سال ۳۱ و ۳۵ به نظر من درسته....۳۱ که اصل خوش ترتیبی |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - hosna66 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط:دستتون درد نکنه! منم گزینه ۳ رو زدم! من اعتراض زدم! با اجازه تون فایل شمارو ضمیمه کردم!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته.. (۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)amink_aut نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۸ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط:دوست عزیز ما هم میدونیم گزینه ۲ شرط بدیهیه اما کامل نیست چون گراف باید همبند هم باشه پس اگر و تنها اگر اشتباهه!!! گزینه ۳ درسته!!!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته.. |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - uniquegirl - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۳ ب.ظ
نقل قول ... سیستم عامل را -۵۵ زدی؟!!!!!!!!!!!!!! اگه حتی هر ۶ سوال سیستم رو هم غلط بزنه، میشه -۳۳ ![]() منظورش -۵ ممیز ۵۵ بوده! |