بررسی سوالات مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
مدار منطقی ۹۱ - amin222 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان خسته نباشی راجع به سوال ۶۰ منم d ها رو در نظر گرفتم ولی فکر کنم دوستانی که می گن نباید درنظر گرفت درست میگن استدلال اولم اینکه بیام یک حالتی رو که با در نظر گرفتن d باعث بروز هزارد میشه رو بررسی کنیم مثلا از ورودی ۱۰۱۰ بریم به ۰۰۱۰ و نمودار زمانی رو برای مدار با در نظر گرفتن یه تاخیر فرضی برای گیتها رسم کنیم برای این حالتی که گفتم خروجی تکون نمیخوره در صورتی که ظاهرا باید یک تغییر نا خواسته ببینیم و استدلال دوم اینکه بابا کنکور ارشد ها حتما باید یه نکته ریزی تو سوال باشه دیگه اگه حرفم درست باشه منم واسه این سوال یه نمره منفی می گیرم |
RE: مدار منطقی ۹۱ - mp1368 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
دوستان من روش حل سوال ۵۹ مدار خودمو با توجه به دفترچه A که بچه ها گذاشتند توی فایل پیوست نوشتم |
RE: مدار منطقی ۹۱ - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ)rezatotti نوشته شده توسط: دوستان در مورد سوال ۶۰ باید dont care رو در هازارد درنظر گرفت چون در ساده سازی استفاده شده است . واقعا این مولفین و طراحان ما رو گیج کردن . بالاخره در نظر بگیریم یا نه؟من در نظر گرفتم و ۴ رو زدم ولی فکر می کردم اشتباهه . اگه اینجوری باشه که عالیهههههههههههههه (۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ)aka111 نوشته شده توسط: xor نبود با ورودی ۱۰۱۰۱ درست نمیشد! دوستم مدار مور هستش ها!!!! دقت کنید همین مثال خودتون رو . خروجی ۱ میشه که XOR هستش |
RE: مدار منطقی ۹۱ - eris229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ)alborz229 نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: متمم۲ بود عینا سوال ۶۵ سال ۹۰(پیوست) من که سر کلاس نبودم دوستم گفت اینجوری کفته بله حق با شماست اما اونجا در نظر نگرفته چون مجبور نبوده برای دسته بندی یک ها از d استفاده کند دسته ها همه ۲تایی بودند و با خود یک ها میشد دسته های دوتایی درست کرد اما در سوال کنکور چون دسته های ۴تایی لازم داشتیم مجبور بودیم برای یکی دسته ها حتما از dها استفاده کنیم به جمله ای که من گفتم ۱ بار دیگه توجه کن |
مدار منطقی ۹۱ - morelo - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۵ ب.ظ
باید درنظر گرفت چون dont care نا مشخصه شاید ۱ بشه/ ۴ میشه/ با کویین مک کلاسکی هم حل کنین همون میشه |
RE: مدار منطقی ۹۱ - mp1368 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ
دوستان من روش حل سوال ۶۱ مدار خودمو نیز با توجه به دفترچه A که بچه ها گذاشتند توی فایل پیوست نوشتم |
مدار منطقی ۹۱ - CE91 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ
اون سوال هازارد رو اگه اینجوری نگاه کنیم که اصلا به صورت سوال کاری نداشته باشیم و فقط ببینیم کدام گزینه هازارد دارد یا دارد، در این صورت w'x' + wy هازارد داره. دقت کنید که ما فرض کردیم صورت سوال رو نمی دونیم پس موقع انتقال این تابع به جدول فقط خانه های ۰ و ۱ داریم و - یا حالت بی اهمیت نمی ذاریم. پس ۲تا گزینه بدون هازارد میمونه: w'x' + wy + x'y و w'x' + wxy! |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ
سوال ۶۱ تو دفترچه A گزینه ۱ درسته . اینم حلش تو پیوست |
مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - imi - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ
در مورد سوال اول منطقی خودم هیچ گزینه ای رو نزدم چون برای همش مثال نقض اوردم ولی اینجا یه سوال مطرح هست، شمایی که می گید XOR ورودی ها میشه، خروجی رو کدوم در نظر گرفتید: ۱) اون خونه ای که ازش خارج میشیم یا ۲) اون خونه ای که بهش وارد میشیم؟ اگه ۱ رو گرفتید که من برای هر ۴ تاش مثال نقض میارم. اگه ۲ رو گرفتید دلیلتون چی باشه؟ داخل یه کتاب مرجع گفته که خروجی اونی هست که بهش وارد میشیم؟ به نظر من سوال ابهام داره، باید تعیین می کرد که خروجی چی هست. |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ)imi نوشته شده توسط: در مورد سوال اول منطقی خودم هیچ گزینه ای رو نزدم چون برای همش مثال نقض اوردم ولی اینجا یه سوال مطرح هست، شمایی که می گید XOR ورودی ها میشه، خروجی رو کدوم در نظر گرفتید: دوست من مدار میلی نیست . مدار موره توی مدار مور خروجی داخل حالات نوشته میشه . اگه دقت کنی متوجه میشی . در هر لحظه تو هر حالت باشیم خروجی مقدار نوشته شده تو داخل اون حاته |
مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ)imi نوشته شده توسط: در مورد سوال اول منطقی خودم هیچ گزینه ای رو نزدم چون برای همش مثال نقض اوردم ولی اینجا یه سوال مطرح هست، شمایی که می گید XOR ورودی ها میشه، خروجی رو کدوم در نظر گرفتید: عذر میخوام ازتون ولی ایرادات اساسی به نظرم توی این درس دارید مدار مور هست و خروجی تابع حالت (یعنی اون چیزی که به صورت کسری در زیر T ها نوشته حالات ماست تا زمانی که ما صفر ببینیم در حالت صفر هستیم و خروجی صفر با دیدن اولین یک به حالت یک میریم و خروجی میشه یک هر چی صفر بیاد حالت ما عوض نمیشه با دیدن یک دوم به حالت صفر بر میگردیم و خروجی میشه صفر همین سناریو ادامه داره ما بادیدن تعداد فردی یک به حالت یک میریم و خروجی یک هست و با دیدن تعدادی زوج یک به حالت صفر دقت کنید این مدار ساده ترین مداری هست که برای تفسیر عملکرد XOR میتوان نوشت عملگر بولی XOR هم دقیقا شمارنده فرد یک در هر لحظه هست و تعداد صفر درش بی اهمیت XOR هر عدد با صفر = خود عدد XOR هر عدد با یگ = متمم عدد |
RE: مدار منطقی ۹۱ - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ)CE91 نوشته شده توسط: اون سوال هازارد رو اگه اینجوری نگاه کنیم که اصلا به صورت سوال کاری نداشته باشیم و فقط ببینیم کدام گزینه هازارد دارد یا دارد، در این صورت w'x' + wy هازارد داره. دقت کنید که ما فرض کردیم صورت سوال رو نمی دونیم پس موقع انتقال این تابع به جدول فقط خانه های ۰ و ۱ داریم و - یا حالت بی اهمیت نمی ذاریم. پس ۲تا گزینه بدون هازارد میمونه: w'x' + wy + x'y و w'x' + wxy! که w'x'+wxy ساده تره و جواب میشه . پس گزینه ۳ درسته برخلاف اینکه همه روی گزینه ۱و۴ بحث میکنن |
مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - reza_memari_sharif - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ
با سلام بچه ها به عنوان کسی که ۲ ساله دارم مدار منطقی تدریس می کنم و شاگردم همواره راضی بودن درباره تست ۶۰ منطقی می خوام نظر بدم. ۱ که ۱۰۰% غلطه چون شما وقتی dont care رو توی ساده سازی میاری باید توجه کنی که دیگه هازارد نداشته باشه بین گزینه ۳ و ۴ من نظرم روی گزینه ۴ هستش به چند دلیل اول اینکه شما باید همواره تابع نهایتون زیرمجموعه ای از PI هاتون باشه و اصلا wxy نمی تونه PI باشه. ثانیا اینکه درسته که گزینه ۳ هازارد نداره و ما با هوش انسانی می تونیم به اون برسیم ولی باید ببینیم که الگوریتم هم به اون می رسه یا نه. من هیچ جوره نمی توانم گزینه ۳ رو قبول کنم حتی اگر سازمان سنجش هم اعلام کنه |
RE: مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - afshinmu - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: با سلام ما هم از بچگی یاد گرفتیم که حرف شما درسته . از دبیرستان تا حالا چندین بار مدار پاس کردم و قبول دارم که گزینه چهار هستش و خودم هم همینو زدم ولی چون صورت سوال گفته که ساده ترین باشه و در ضمن Hazard نداشته باشه با توجه به اینکه ۳و۴ هیچکدام Hazard ندارند و جواب درست هم تولید میکنن و گزینه ۳ به تعداد کمتری گیت( یا حداقل تعداد ورودی گیت )نیاز داره ، میشه به اون نظر انداخت . گرچه گفتم خودم گزینه ۴ رو زدم |
مدار منطقی ۹۱ مهندسی کامپیوتر - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:نقل قول: با سلامما هم از بچگی یاد گرفتیم که حرف شما درسته . از دبیرستان تا حالا چندین بار مدار پاس کردم و قبول دارم که گزینه چهار هستش و خودم هم همینو زدم ولی چون صورت سوال گفته که ساده ترین باشه و در ضمن Hazard نداشته باشه با توجه به اینکه ۳و۴ هیچکدام Hazard ندارند و جواب درست هم تولید میکنن و گزینه ۳ به تعداد کمتری گیت( یا حداقل تعداد ورودی گیت )نیاز داره ، میشه به اون نظر انداخت . گرچه گفتم خودم گزینه ۴ رو زدم درسته جناب اکبر البته شما ماشالله اونقدر درصداتون خوب بوده که سخته مقابل نظرتون نظر بدیم ولی نظر من اینه از میون گزینه های سه و چهار هم که احتمالا قبول دارید که گزینه سوم ساده تر هست ؟ پس فقط در صورتی میشه گزینه سوم رو رد کرد که هازارد داشته باشه ؟ که نداره اشتباه میگم؟ بعدش اگه سوال میگفت الگوریتم ساده سازی شاید حرف شما قابل قبول تر بود . ولی فعلا خواسته خود ما اون رو ساده کنیم اگه احیانا فرصت کردید جناب اکبر و این پست رو خوندید یه سوال؟ شما چطور به همه سوالات رسیدید و اون درصدا رو آوردید اونم زمانی که دفترچه زبان کامل جدا بود و برای ۵۰ تا سوال ریاضی و مشترک فقط ۱۳۰ دقیقه وقت بود. من تسلطم روی دروس کم نیست. (البته نه در حد شما) ولی مشکل اصلیم زمان هست!! البته این سوال رو خصوصی هم براتون پیام میدم منتها گفتم جوابش برای دوستان هم حتما مفیده و اگه اینجا بنویسید بهتره سپاس |