![]() |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - ۵۴m4n3h - 25 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ ب.ظ
خوبه دیگه! آدم روحیه میگیره =)) |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - bahar - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ب.ظ
واقعا جامعه آماریش اینقدر کمه |
RE: دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - parvaz_hj - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۱ ب.ظ
دیر شده گرچه اما من هم میگم وقتتونو با این آزمونای سنجش تلف نکنید.........پارسال که افتضاح بود هم غلط هم جامعه آماری پایین هم سوالاتی که ابکی و بعضا شکل هیچ کنکوری و نمونه ای نبود..... |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - ROZA - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ
باید به اطلاع دوستان برسونم که آزمون ۳۵ درصدش هرچند آبکی بود ولی ۷۵ درصدش عالی بود از نظر سختی سوالها . به نظرم دارن خیلی بهتر عمل میکنن. |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - rezvan_m - 17 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ ب.ظ
بچهها ازمون امروز چطور بود؟ من که نتونسته بودم خیلی از مباحثو دوره کنم. |
RE: دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - ۵۴m4n3h - 17 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ
نظر من: ریاضیش سخت بود. مشترکش آسون بود. تخصصی نرم هم معمولی بود. |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - yasemi - 18 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ق.ظ
من IT شرکت کردم گسسته: معمولی ساختمان داده: ساده الگوریتم: خوب مهندسی نرم افزار: خوب شبکه: افتضاح فکر کنم شبیح به شوخی بود !!! مدیریت: معمولی پایگاه: معمولی هوش: معمولی یه کم سوالات عجیب بود سیستم عامل: ساده معماری: ساده |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش - bahar - 18 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ق.ظ
مشترک: راحت و غیر معمول بیشتر از مباحثی که شاید اصلا توی کنکور نیاد ریاضی: گسسته: راحت .میشد ۵ و۶ تارو زد تخصصی سخت: نسبتا سخت انتقالش از سوالایی که عرف نیست داده بودن بغیر ۱ سوال اول |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - مانشتی - ۱۹ دى ۱۳۸۹ ۰۴:۰۱ ق.ظ
شدیدا آزمون مزخرفی بود و به معنای واقعی پولمونو دور ریختیم. سوالات شدیدا غیر استاندارد بودن و اکثرا آسون دقیقا به سبک کنکورهای دهه ۷۰، از اون سوالایی که احتمال اومدنشون صفره. جالبه که بودجه بندی سوالها هم مثل اون موقعها بود مثلا از همه دروس مشترک ۶ سوال داده بودن!! غلطهای تایپی اعصای خوردکنی هم داشت و از همه جالبتر این بود که تو حوزه ما (با ۱۰ دقیقه تاخیر) هر ۴ تا دفترچه رو با هم دادن دستمون و گفتن خودتون در پایان وقت یه دفترچه بعدی رو شروع کنین!!! در یک کلمه افتضاح بود.من یکی که واقعا شوکه شده بودم از اون همه ضدحال! |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - bahar - 19 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۴ ق.ظ
من سوالات پارسالشو دیدم اینجوری نبود امسال نمیدونم چرا اینطور بود من که اصلا توی این تیپ سوالا درس نخونده بودم اون چه سیستم مسخرهای بود سوالای معماریش و منطقی .... |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - مانشتی - ۲۰ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۳ ق.ظ
رسما مسخره مون کردن با اون آزمونشون |
RE: دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - yasemi - 20 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۳۳ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: رسما مسخره مون کردن با اون آزمونشون موافقم |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - javadjj - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ق.ظ
دوستان امروز ازمون تسلط سنجش اخرین مرحله رو هم دادیم متون زبان انگلیسی واقعا جالب بود و براحتی معنی می شد زبان تموم شد رفتم سراغ ریاضیات دنبال ریاضی مهندسی می گشتم دیدم نداره و ظاهرا طراح نداشتن فک کنم ریاضی مهندسی رو بی خیال شده بودن مستقیم رفته بودن سراغ امار خلاصه کلی خندیدیم فقط ۳ تا ریاضی بود محاسبات انچنان سوالاتی داده بودن که انگار فقط دوست داشتن ما بریم تند تند جمع و تفریق و ضرب کنیم گسسته بد نبود جالب بود مشترک راستش من ۳۰ تا رو زدم خیلی اسون بود اصلا در حد کنکور نبود و حتی بعضی هاشو با چشم میشد به جواب رسید سوالات دهه ۷۰ بود |
دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - parsaNA - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ ق.ظ
جواد جون ،، منتظر اعلام رتبه و درصدهاتون هستیم . |
RE: دوستان شرکت کننده در ازمون تسلط سنجش ۸۹ - parvaz_hj - 02 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: دوستان امروز ازمون تسلط سنجش اخرین مرحله رو هم دادیم عجب،،،خوب جمع و تفریق دادن تا سرعت عملتون بالا بره دیگه... ![]() حالا این دهه ۷۰ که دوستان می گن چطوری بوده سوالاش؟؟؟اون موقع هم شرکت می کردید مگه؟؟!!! ![]() ![]() شوخی کردم یکم جو عوض بشه ![]() |