تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ)nina نوشته شده توسط:  به نظرتون یکی زبان ۴ درصد تخصصی ۳۰ استعداد ۴۰ بزنه چند میشه رتبش؟
سوال زبان واستعداد را از کجا میگین

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۵ ب.ظ)nina نوشته شده توسط:  به نظرتون یکی زبان ۴ درصد تخصصی ۳۰ استعداد ۴۰ بزنه چند میشه رتبش؟
با معدل موثر بالای ۱۶ رتبتون زیر ۱۰۰ میشه به نظر من

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)nina نوشته شده توسط:  با معدل هفده و نیم
یعنی امیدی به قبولی هست؟
با این معدل رتبتون خوب میشه ولی قبولی همش بر می گرده به مصاحبه... من خودم ازین که گند زدم ناراحت نیستم چون امسال هیچی واسه ارائه نداشتم

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ

من که عرض کردم با این کلید که یحتمل تغییر خاصی هم نخواهد کرد من ۲۵ تخصصی زبان ۳ تا زدم یکیش غلطه استعدادم معلوم نیست بین ۴۰ تا ۵۰ میشه نهایت

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ

اینم درصدای من
لطفا یکی رتبه من رو هم پیش بینی کنه
تخصصی ۲۰
زبان ۳
استعداد ۳۵
معدل ۱۷

RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ

من با این کلید که به شدت به جوابای سیتستمش اعتراض دارم .

RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - mahsa_mb - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ

سلام بچه ها. من قبل دفاعم ده روز،( و بعد وقفه ی یک و نیم ماه که کامل برای دفاع وقت گذاشتم)، ۱۰ روز خوندم، یعنی سر هم بیست روز اونم نه پشت سر هم. ۲۲درصد تخصصی زدم. DodgySleepy
اونم فقط ساختمان، الگوریتم و پایگاه. ای کاش اون گزینه ها رو که شک داشتم میزدم. باورم نمیشه ۵ تاشونو جوابشون رو میخواستم بزنم ولی چون شک داشتم که صد در صد درستن یا نه، نزدمشون!!!! و جواباشون درست بودش!

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)mahsa_mb نوشته شده توسط:  سلام بچه ها. من قبل دفاعم ده روز،( و بعد وقفه ی یک و نیم ماه که کامل برای دفاع وقت گذاشتم)، ۱۰ روز خوندم، یعنی سر هم بیست روز اونم نه پشت سر هم. ۲۲درصد تخصصی زدم. DodgySleepy
اونم فقط ساختمان، الگوریتم و پایگاه. ای کاش اون گزینه ها رو که شک داشتم میزدم. باورم نمیشه ۵ تاشونو جوابشون رو میخواستم بزنم ولی چون شک داشتم که صد در صد درستن یا نه، نزدمشون!!!! و جواباشون درست بودش!
یه نکته ام من بگمSmile هرچی شکی زدم غلط در اومدSmile هر کدوم از شکیارم نزدم الان میبینم درستنSmile خدایا من لایق این همه شانس نیستمSad یکمیشو تقسیم کنSmile

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ

درصدام اینقدر بد بود که کسی اصلا نگاهش هم نکرد؟ Sad

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - esi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ

کلید زبان و استعداد رو از کجا آوردید !!! ؟؟؟ چرا من پیداش نمی کنم ؟؟؟

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - nina - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ

امسال مانشت بخش دکتری مثل پارسال فعال نیست

RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - mahsa_mb - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ

من که سعی میکنم وقتمو برای ژورنال و در کنارش کار بذارم. ممکنه یه ماه کامل برای کنکور سال بعد وقت بذارم. بچه ها باور کنید اگه نزدیکای کنکور یک ماه پیوسته بخونید، رتبتون تک رقمی میشه. دکتری همچین آش دهن سوزی نیست (مثل ارشد). یک ماه درست و حسابی + مقاله ISI => دانشگاه شریف (یا تهران) IdeaBig Grin

RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - esi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  درصدام اینقدر بد بود که کسی اصلا نگاهش هم نکرد؟ Sad

زیاد هم بد نیست، نباید نا امید شد، بنظرم من که امسال تخصصی سخت تر از پارسال بود.

RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:  کلید زبان و استعداد رو از کجا آوردید !!! ؟؟؟ چرا من پیداش نمی کنم ؟؟؟
سازمان سنجش که هنوز اعلام نکرده، به گمانم بچه ها به استناد حرفای بقیه میگن

بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - esi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ

اونطوری که نمیشه گفت، شما بخش زبان رو ببینید، ۲ جا پاسخنامه رو دادن اما خیلی با هم فرق دارن، من با یکی درصدام میشه ۲۰ درصد و با یکی میشه ۱۰ درصد !!!!!!!!!