تالار گفتمان مانشت
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - Manijeh - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ

کلا درصدها رو زیر و رو کرد! چی فکر میکردیم چی شد Sad

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - shr jvn - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ

کسی دفترچه کد D رو نداره؟

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ

بچه ها لطفا درصدایی که حساب کردین بذازین فقط....

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farzinf - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ

بچه ها چی شد پس؟؟؟
حالا بر اساس همین کلید درصد ها رو بزارین ببینیم چی میشه دیگه .. من بالا درصدهارو گذاشتم

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط:  ۶۳ مگه نمیشه ۲۳k??
۷۲ هم که حذف نکردن هنوز.۲ گزینه ایش هم نکردن
۹۰ هم واقعا من موندم چه جوری به ۳ رسیده !!

دوست عزیز من ۹۰ رو ۴ زدم، اصلا سوالش انقدر مبهم بود اصلا معلوم نیس طراح از سوال چی میخواست ولی اینطور که گزینه ۳ دیدم درسته، یعنی ۲ تا کاهشی از a, b داریم، یه دونه goto از S داریم، و یه شیفت از a داریم، الانم همین سوال هم دوباره بهم بدن بازم ۴ میزدم! آخه من نمیودونم سوال در واقع چی میخواد ازمون....
خیلی متاسفم.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - Farzamm - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط:  ۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!!

۶۳ گزینه یک درسته / من در یک تاپیک دیگه هم قبلاً گفته بودم / باید هم تعداد الگوها رو در نظر بگیرید و هم تعداد بیت برای Next address / هر کدوم که تعداد بیت بیشتری رو میخواد / سال ۸۸ یا ۸۹ هم یه تست شبیه همین داشتیم که به همین طریق حل می شود.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - amin2015 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ

۶۵ مشترک
۵۲ تخصصی نرم
زبان سفید
ریاضی سفید

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:  
(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط:  ۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!!

۶۳ گزینه یک درسته / من در یک تاپیک دیگه هم قبلاً گفته بودم / باید هم تعداد الگوها رو در نظر بگیرید و هم تعداد بیت برای Next address / هر کدوم که تعداد بیت بیشتری رو میخواد / سال ۸۸ یا ۸۹ هم یه تست شبیه همین داشتیم که به همین طریق حل می شود.
خوب چجوری باید تشخیص میدادیم اینجوری حل میکردیم؟ منم یادمه همچین تست سال ۸۹ بود که دقیقا امسال تکرار شد....

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

زبان:۱۵%
ریاضی:سفید
مشترک:۳۳%
تخصصی نرم:۳۱%

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  بچه ها سوال ۶۳ همون طور که آقا فرزام گفتن هم گزینه یک درسته و هم گزینه دو. تو کلید نهایی تصحیح میشه
بقیه سوالات مشترک به نظر نمیاد مشکلی داشته باشن
سوال ۶۰ هم که روش کلی بحث شد و نتیجه گزینه ۴ شد، همون چیزی که سنجش اعلام کرده
سوالات ۱۱۰ و ۱۱۳ و ۱۲۱ هوش هم گزینه هایی که اعلام کرده به نظر درست میاد ولی میتونن گزینه های دیگه ای هم داشته باشن.

درصدای من

زبان: احتمالا -۱ (یکی از سوالات یادم نیست چی زدم)
ریاضی:۱۹
مشترک:۶۰ ( سوال ۷۲ رو حذف شده فرض کردم و سوال ۶۳ رو هم گزینه دو رو هم درست فرض کردم)
تخصصی:۳۵ (البته با کلید فعلی، ولی باید بیشتر شه)

کاش زبانم خوب میشد

دوستان هم اگه دوست داشتن درصداشونو بگن

شما خیلی خوب زدین، مطمئنم تهران و شریف قبولین ، ایشالله به آرزتون برسین.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sp7192 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ

سلام درصدام اینه
زبان نمیدونم دقیق یادم رفته ولی بین ۲۴ تا ۳۲
ریاضی ۰
مشترک ۱۶
تخصصی هوش ۴۱
....
میانگین بین ۲۲ الی ۲۴
.....

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - mostafa222 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ

سلام بچه ها من گند زدم تو رو خدا بگین با این درصد ها حدودی چند می شم ؟
زبان ۱۵
ریاضی سفید
مشترک ۲۰
هوش ۳۰

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - str93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ

مگه سوال ۴۶ گزینه یک نمیشد؟ باقیمانده صفر میشد

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - hamedfayez - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

از منم حدودا این شده:
زبان ۶
ریاضی -۲
مشترک ۴۶
تخصصی هوش ۵۶

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ

سوال ۶۰ روش کلی بحث شد و نتیجه گزینه ۴ شد، همون چیزی که سنجش اعلام کرده
سوالات ۱۱۰ و ۱۱۳ و ۱۲۱ هوش هم گزینه هایی که اعلام کرده به نظر درست میاد ولی میتونن گزینه های دیگه ای هم داشته باشن.

درصدای من

زبان: احتمالا -۱ (یکی از سوالات یادم نیست چی زدم)
ریاضی:۱۹
مشترک:۶۰ ( سوال ۷۲ رو حذف شده فرض کردم و سوال ۶۳ رو هم گزینه دو رو هم درست فرض کردم)
تخصصی:۳۵ (البته با کلید فعلی، ولی باید بیشتر شه)

کاش زبانم خوب میشد

راضیم به رضای خدا