![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - Manijeh - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
کلا درصدها رو زیر و رو کرد! چی فکر میکردیم چی شد ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - shr jvn - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
کسی دفترچه کد D رو نداره؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
بچه ها لطفا درصدایی که حساب کردین بذازین فقط.... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farzinf - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
بچه ها چی شد پس؟؟؟ حالا بر اساس همین کلید درصد ها رو بزارین ببینیم چی میشه دیگه .. من بالا درصدهارو گذاشتم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: ۶۳ مگه نمیشه ۲۳k?? دوست عزیز من ۹۰ رو ۴ زدم، اصلا سوالش انقدر مبهم بود اصلا معلوم نیس طراح از سوال چی میخواست ولی اینطور که گزینه ۳ دیدم درسته، یعنی ۲ تا کاهشی از a, b داریم، یه دونه goto از S داریم، و یه شیفت از a داریم، الانم همین سوال هم دوباره بهم بدن بازم ۴ میزدم! آخه من نمیودونم سوال در واقع چی میخواد ازمون.... خیلی متاسفم. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - Farzamm - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: ۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!! ۶۳ گزینه یک درسته / من در یک تاپیک دیگه هم قبلاً گفته بودم / باید هم تعداد الگوها رو در نظر بگیرید و هم تعداد بیت برای Next address / هر کدوم که تعداد بیت بیشتری رو میخواد / سال ۸۸ یا ۸۹ هم یه تست شبیه همین داشتیم که به همین طریق حل می شود. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - amin2015 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
۶۵ مشترک ۵۲ تخصصی نرم زبان سفید ریاضی سفید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:خوب چجوری باید تشخیص میدادیم اینجوری حل میکردیم؟ منم یادمه همچین تست سال ۸۹ بود که دقیقا امسال تکرار شد....(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: ۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
زبان:۱۵% ریاضی:سفید مشترک:۳۳% تخصصی نرم:۳۱% |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۶۳ همون طور که آقا فرزام گفتن هم گزینه یک درسته و هم گزینه دو. تو کلید نهایی تصحیح میشه شما خیلی خوب زدین، مطمئنم تهران و شریف قبولین ، ایشالله به آرزتون برسین. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - sp7192 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
سلام درصدام اینه زبان نمیدونم دقیق یادم رفته ولی بین ۲۴ تا ۳۲ ریاضی ۰ مشترک ۱۶ تخصصی هوش ۴۱ .... میانگین بین ۲۲ الی ۲۴ ..... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - mostafa222 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
سلام بچه ها من گند زدم تو رو خدا بگین با این درصد ها حدودی چند می شم ؟ زبان ۱۵ ریاضی سفید مشترک ۲۰ هوش ۳۰ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - str93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
مگه سوال ۴۶ گزینه یک نمیشد؟ باقیمانده صفر میشد |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - hamedfayez - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
از منم حدودا این شده: زبان ۶ ریاضی -۲ مشترک ۴۶ تخصصی هوش ۵۶ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سوال ۶۰ روش کلی بحث شد و نتیجه گزینه ۴ شد، همون چیزی که سنجش اعلام کرده سوالات ۱۱۰ و ۱۱۳ و ۱۲۱ هوش هم گزینه هایی که اعلام کرده به نظر درست میاد ولی میتونن گزینه های دیگه ای هم داشته باشن. درصدای من زبان: احتمالا -۱ (یکی از سوالات یادم نیست چی زدم) ریاضی:۱۹ مشترک:۶۰ ( سوال ۷۲ رو حذف شده فرض کردم و سوال ۶۳ رو هم گزینه دو رو هم درست فرض کردم) تخصصی:۳۵ (البته با کلید فعلی، ولی باید بیشتر شه) کاش زبانم خوب میشد راضیم به رضای خدا |