![]() |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - FFK_IT - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها…. شما که منو مسخره کردی ک خواب دو رقمی رو هم نمیبینم بعد برای این دوستمون با درصدایی تقریبا شبیه به من و شاید پایین تر تخمین ۶۰ تا ۱۰۰ زدید |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)FFK_IT نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها…. جمله رو تا اخر نمیبینی همینه دیگه اخرشو بخون گفتم احتمال یک رقمی داری دوست عزیز ... خدا نکنه ![]() |
با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - hrh_fourtyseven - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
من که خیلی خراب کردم Sad((( اصلا داره گریم می گیره زبان ۴۰ مشترک ۲۸ تخصصی ۲۰ مدیریت ۰ معماری ۰ فک کنم دیگه غیر انتفاعیم قبول نمی شم.کاش همون پارسال می رفتم غیر انتفاعی.یک سالو الکی حروم کردم الانم این شد! Sad |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: من که خیلی خراب کردم Sad((( شما باید زبانت با مدیریت رو عوض کنی اون موقع میبینی که زیاد هم بد ندادی ... تخمین من ۲۸۰ تا ۳۵۰ است برا شما |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - FFK_IT - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)FFK_IT نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها…. اون که دیگه کاملا مشخصه ( بدتر از جمله قبلیش ) شوخی ای بیش نیست....من که پرسید احتمال دو رقمی شدنم چقدره به دنبال ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ نبودم. گفتم شااااااااااااااید ی دفعه بزنه ۸۰ ۹۰ ۹۹ ای بیارم...همین برا همین پرسیدم که میشه یا نه ولی به احتمال زیاد بالاتر از ۱۵۰ نمیرم . درست میگم یا بازم برم خوابشو ببینم؟؟؟ (۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ ب.ظ)FFK_IT نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تا اینجا اما بدون کلید سنجش هنوز ها…. اون که دیگه کاملا مشخصه ( بدتر از جمله قبلیش ) شوخی ای بیش نیست....من که پرسید احتمال دو رقمی شدنم چقدره به دنبال ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ نبودم. گفتم شااااااااااااااید ی دفعه بزنه ۸۰ ۹۰ ۹۹ ای بیارم...همین برا همین پرسیدم که میشه یا نه ولی به احتمال زیاد بالاتر از ۱۵۰ نمیرم . درست میگم یا بازم برم خوابشو ببینم؟؟؟ |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ
من شوخی نکردم زیر ۱۰ رو ... احتمالا اگر هم زیر ۱۰ نیاری .. زیر ۳۰ هستی |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - hrh_fourtyseven - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: من که خیلی خراب کردم Sad((( حاجی شوخی می کنی؟!! ![]() همین دو سه صفحه ی آخرو خوندم ملت دارن حرف از ۵۰ -۶۰ درصد تخصصی می زنن! بعد من با ۲۰ درصد ۳۰۰ میشم؟!! |
با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - FFK_IT - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
نه دیگههههههه...... اگر کاملا جدی صحبت میکنید که باید بگم احتمال زیر ۱۰ بودن رتبم ۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۵ درصده... حتی ۲۰ ۳۰ هم همین طور.... همون حس خودم که میگه ۹۹ به واقعیت نزدیک تره .که البته اونم احساس میکنم خود واقعیت نخواهد بود. فقط امیدوارم بالاتر از ۱۵۰ نشه دیگه... واقعا نمیتونم به سال بعد فکر کنم.... |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)sara00 نوشته شده توسط:والا من نمیدونم غیر انتفاعی و پیام نور چه رتبه هایی میخاد.پیشنهاد اینه که بری کارنامه های سال های قبل رو نگاه کنی ببینی غیر انتفاعی،مجازی و پیام نور تا چه رتبه هایی دانشجو می پذیره.واس تطبیق هم فکر نمیکنم واحد های پاس شده در این مراکز را با دانشگاه های سراسری تطبیق بدن...(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: ایشالا سال آینده جبران میکنید.درکتون میکنم تو دوران دانشجویی کنکور دادن خیلی سخته.خودمم پارسال وضعیتی مشابه شما را داشتم و نتیجه نگرفتم.خدا رو شکر فرصت واس جبران پیدا کردم.شما هم تلاشتو بکن سال دیگه بترکونی |
RE: با توجه به آسونی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: من که خیلی خراب کردم Sad((( به نظرت من با این تفنگ روی دوشم با کسی شوخی دارم. ![]() |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - ۲۴۷۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ
این هم از درصدهای تخمینی من : زبان : ۳۰ تا ۳۸ مشترک : ۲۲ تخصصی : ۳۳ مبانی مدیریت : ۴۵ تا ۵۰ معماری : ۰ نظرتون درباره رتبه احتمالی من چیه؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - Nesyan - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ ب.ظ
جالبه چرا واسه همه درصد تخصصیا بیشتر از مشترکه؟؟؟؟ مگه تخصصی سختتر از مشترک نبود!!!!!!!!!! ![]() |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)۲۴۷۱ نوشته شده توسط: این هم از درصدهای تخمینی من : ۱۸۰ تا ۲۵۰ تجارت |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)۲۴۷۱ نوشته شده توسط: این هم از درصدهای تخمینی من : برا بچه های لنگرود ، رتبه شما تک رقمیه ![]() ![]() ![]() حدود زیر ۳۰۰ شک نکن حتما با این درصدای من روزگار ، بین ما فاصله انداخت زبان صفر مشترک ۱۳/۳۳ مدیریت حدود ۲۴/۴۴ تخصصی حدود ۵۰ تا ۵۹ معماری صفر موفق و پیروز باشی حامد جان |
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - فانوووس - ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
با درصدای زبان ۳۰ مشترک ۳۶ تخصصی ۵۲ معماری ۳۶ مدیریت ۰/۰۲ ![]() رتبه م حدودا چند میشه دوستان ![]() امیدی به روزانه تهران یا همدان هست؟ |