تالار گفتمان مانشت
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - H4iku - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  اگه ناراحت نمیشیدا باید عرض کنم که احتمالا شما ترتیب رو دقت نمیکنید یه بار شکل بکشید و گزینه ۱ رو به ترتیب برید میفهمید من چی میگم
توی گزینه ۱ قبل از آخرین عبارت داره next عنصر قبل از x رو به x اشاره میده بعدش مینویسه
[tex]prev[next[n]]=x[/tex]
که اینجا next n همون x هست، پس داره prev x رو به خود x اشاره میده.

ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ

آی خدا خیرت بده ایشالا

ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - arash691 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ

گزینه ۴ درسته همونطور که دوستمون گفتن اون اخر کار میگه n.next = x و و دوباره از همین استفاده میکنه که کارو خراب میکنه :دی

RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sanjana - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:  من زدم ۲تا چون اخریش ضایع n میشد
دقیقا دوتا

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)arash691 نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  بله اگر به تعریف log* یه کوچولو دقت کنی میبینی که همین هست
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط:  اینو چی زدین بچه ها ؟
[tex]T(n)=T(\lg n)\: \: o(1)\: ,\: T(0)=1[/tex]
مرتبه این رابطه چی میشه ؟
Log(n)+Log(n-1)+Log(n-2)+...+1 = Log(n*(n-1)*(n-2)*...)=Log n! = O(nLogn)
فکر نمیکنم این باشه هااااااااا چطوری به این رسیدین ؟ !!! :|

بله قطعا این نمیشه چون این جواب برای حالتی هست که مسائل به ۲ قسمت تقسیم بشه و با مرتبه خطی ترکیب بشه که این سوال هر دو قسمتش ساده تر از اینی هست که من گفتم و جواب بنظرم همون *Log هست.

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)arash691 نوشته شده توسط:  یکی از دوستان یه راه حل دیگه ای ارئه داد ، تغییر متغیر n = 2^k ولی اخرش رو نفهمیدم ! بنظرتون درسته ؟

[tex]T(n)=T(logn) o(1)اگردرنظربگیریمn=2^kT(2^k)=T(log2^k) o(1)W(k)=W(k) o(1)W=θ(k)T(n)=θ(logn)[/tex]

با این مشکل دارم Confused
[tex]W(k)=W(k) o(1)\: \: \: W=θ(k)[/tex]

این روش اشتباس
معادله آخری که بدست اومده اصلا بازگشتی نیست!
جواب همون Log* n میشه

بله بله کافیست به روش جانشینی عمل کنیم و یه دقت کوچولو رو تعریف *log داشته باشیم

RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - kayzen - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)H4iku نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط:  اگه ناراحت نمیشیدا باید عرض کنم که احتمالا شما ترتیب رو دقت نمیکنید یه بار شکل بکشید و گزینه ۱ رو به ترتیب برید میفهمید من چی میگم
توی گزینه ۱ قبل از آخرین عبارت داره next عنصر قبل از x رو به x اشاره میده بعدش مینویسه
[tex]prev[next[n]]=x[/tex]
که اینجا next n همون x هست، پس داره prev x رو به خود x اشاره میده.

بله درسته گزینه ۴ هم جواب میده ولی شما درست سوال رو بخونی میدونید که گفته (next(n موجوده نه خود n
Big Grin

ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ

منم به نظرم سوال لینک لیست دوطرفه به وضوح میشه ۴