|
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - H4iku - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: اگه ناراحت نمیشیدا باید عرض کنم که احتمالا شما ترتیب رو دقت نمیکنید یه بار شکل بکشید و گزینه ۱ رو به ترتیب برید میفهمید من چی میگمتوی گزینه ۱ قبل از آخرین عبارت داره next عنصر قبل از x رو به x اشاره میده بعدش مینویسه [tex]prev[next[n]]=x[/tex] که اینجا next n همون x هست، پس داره prev x رو به خود x اشاره میده. |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ
آی خدا خیرت بده ایشالا |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - arash691 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
گزینه ۴ درسته همونطور که دوستمون گفتن اون اخر کار میگه n.next = x و و دوباره از همین استفاده میکنه که کارو خراب میکنه :دی |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sanjana - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط: من زدم ۲تا چون اخریش ضایع n میشددقیقا دوتا (۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)arash691 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: بله اگر به تعریف log* یه کوچولو دقت کنی میبینی که همین هستفکر نمیکنم این باشه هااااااااا چطوری به این رسیدین ؟ !!! :| (۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ق.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)arash691 نوشته شده توسط: یکی از دوستان یه راه حل دیگه ای ارئه داد ، تغییر متغیر n = 2^k ولی اخرش رو نفهمیدم ! بنظرتون درسته ؟ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - kayzen - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)H4iku نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: اگه ناراحت نمیشیدا باید عرض کنم که احتمالا شما ترتیب رو دقت نمیکنید یه بار شکل بکشید و گزینه ۱ رو به ترتیب برید میفهمید من چی میگمتوی گزینه ۱ قبل از آخرین عبارت داره next عنصر قبل از x رو به x اشاره میده بعدش مینویسه بله درسته گزینه ۴ هم جواب میده ولی شما درست سوال رو بخونی میدونید که گفته (next(n موجوده نه خود n
|
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
منم به نظرم سوال لینک لیست دوطرفه به وضوح میشه ۴ |