خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام ۲۵ و ۹ دیگه از کجا معلوم خود '۲۰۰۰' تو جدول باشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)perlan نوشته شده توسط: مشترک خوب بود ، امان از تخصصی. چرا وقت دفترچه اول رو ۱۰ دقیقه کم کرده بودن؟؟!! همینجوریش کم بود ۱۰ مین هم کم کردن اضافه کردن به تخصصیا |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - kaka22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
خدا قوت امیدوارم که آزمون خوبی رو پشت سر گذاشته باشین و نتیجه خوبی رو هم بگیرین. به نظر من سوالای امسال بد نبود و میشد درصد خوبی رو هم گرفت. من خودم زبان ۱۰ تا مشترک ۱۳ تا و نرم ۹ تا جواب دادم حالا درست یا غلطش رو فعلا نمیدونم. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - s-nowrozi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
اول برای خودم متاسفم بعد برای زمانی که بیخود برای خوندن گذاشتم اونایی که نخوندن هم به اندازه من زدند مامان گجایی بچه ات مرد. |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - pooyaa - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
ولی واقعا چرا وقتو اینجوری کرده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - LunaM - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:به نظر من هر ۳تا میشد چون یه جورایی ثبات رو هم چک می کرد(روش pulling) همون programmed io(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ ببین توی روش DMA اصلاً CPU دستگاه های I/O برنامه ریزی نمی کند شما یک به صفحه ۲۷۹ کتاب پوران مراجعه کن چون اصلاً معنی نداره که DMA باشه ولی CPU دستگاه I/O برنامه ریزی کنه. اون روشی که شما می گید مربوط به ورودی - خروجی تحت کنترل برنامه است که CPU توسط یک واسط با I/O ارتباط داره و ثباتی در واسط و همچنین ثبات های دستگاه I/O برنامه ریزی می کنه. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: اون استنتاج جوابش چی میشد?تورد خدا جوابایی که یادتونه رو بگیدمنم فقط همونو زدم همه موارد میشد |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:خوب ۲۵ ۲ حالت داره یا هست یا نیس جفتش درسته ولی صورت سوال من یادمه جوری بود که هست باید کلید رودید .(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: سلام به همگی درود به شرفت ای آریایی تف به شرف طراح سیستم عامل و نظریه که دس گذاشتن رو نقطه ضعفم بی شرفا |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:خب اگه نباشه "حد اکثر" میشه ۲۵(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:خوب ۲۵ ۲ حالت داره یا هست یا نیس جفتش درسته ولی صورت سوال من یادمه جوری بود که هست باید کلید رودید .(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام من رو این سوال خیلی دقت کردم، تعریف cid به صورت char(4) بود و ۱۰ تا مشتری ایمپورت شده بود، بنابراین هیج جور نمیشه گفت حتما cid 2000 هست تو جدول |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: بچه ها خسته نباشید اون سوال پایگاه که حداقل و حداکثر مجموع رو می خواست چی میشد?سلام از کجا معلوم اصلا C.id=2000 توی جدول بوده باشه؟؟؟ اگه میگفت وجود داره فرمایشت درست بود |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - amir2085 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:خب من رو اون دوتای دیگه حرفی ندارم(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط:به نظر من هر ۳تا میشد چون یه جورایی ثبات رو هم چک می کرد(روش pulling) همون programmed io(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: حداقل بگین جواب تستهای حفظی چی میشد..معماری i.o و dma بود؟ سیستم عامل بیاده سازی سمافر چی میشد؟ زبانهای سطح بالا؟ کامپایلر اولیll1 نبود و دومی بود؟ اون یکی گرامر ۱ go toداشت ؟ ولی یه جورایی پولینگ هم داشت چون، بعد اینتراپت cpu میرفت دونه دونه ثبات ها رو پول میکرد که اینتراپت از کی بوده پس حتما توی جواب programmed io باید باشه |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:جواب سما کاملا درسته والی باید این سوال رو کلید نگاه کرد البته من اول ۲۵ زدم بعد آخر وقت زدم ۲۴ ، چون این طراحا یهدجوری سوال میدن که بچها به دام بیفتن من ریسک کردم زدم ۲۴(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:خب اگه نباشه "حد اکثر" میشه ۲۵(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)amir2085 نوشته شده توسط:خوب ۲۵ ۲ حالت داره یا هست یا نیس جفتش درسته ولی صورت سوال من یادمه جوری بود که هست باید کلید رودید .(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط:(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - forouzan69 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
سوالا خیلی هم سخت نبود البته من عالی ندادم سرجلسه همش خواب بودم از شانس نداشتم سرمای بدی خوردم همش خوابم ولی ساختمان خوب دادن من ازش واقعا میترسیدم طراح الگوریتم کچل بشه با سوالاش ولی درکل کنکور زیاد بدی نبود واس کسایی ک خیلی درس خوندن من ک نخوندم خخخخ انشاءالله همه موفق باشین |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز - مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Hamed90 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
m.teymourpour:منم دفترچه E بودم و گرایش اصلیم نبود کلیدام هم اوردم بیرون مثله شما. از هوش میگم:۱۲۱ گزینه ۴ تایید میشود -۱۲۰ گزینه ۴. بایس تبدیل به حالت بدون اسکولم میکردی میدیدی نیاز به نقیض کردن foodنیست-۱۱۹گزینه شما ۲ تایید میشود-۱۱۸ گزینه ۴ abdcdg- ۱۱۷ گزینه ۱ همون عقب گرد تایید میشود. زبان:۱.۱ ۸.۱ ۹.۳ ۱۰.۱ ۱۱.۳ ۱۲.۴ ۱۳.۲ ۱۴.۱ ۱۵.۱ ۱۶.۲ ۱۷.۲ ۱۸.۴ ۱۹.۱ ۲۰.۴ ۲۱.۲ ۲۲.۳ ۲۳.۱ ۲۴.۲ ۲۵.۲ ۲۷.۱ ۲۸.۱ ۲۹.۳ ۳۰.۲ |