![]() |
کارت ورود به جلسه اومد - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - directline - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)directline نوشته شده توسط: چه جالب این سازمان سنجش!منظورتون از زمان ثبت نام گرایش ها چیه؟ منظورم مخلوط کردن IT و کامپیوتره ... که با تلاش بچه های IT به حالت قبلی برگشت.... |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - IT93 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
ای بابا جدی جدی کنکور شد ! ![]() من افتادم دانشکده مدیریت دانشگاه تهران! زوج و فرد هست ? چطوری بریم? |
کارت ورود به جلسه اومد - shamdooni - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
من که کاملا یادم میمونه چه گزینه ای رو زدم و خدارو شکر این دغدغه پاسخنامه نویسی رو ندارم ! پارساال کتابخونه دانشگاه رجایی بودیم خیلی خوب بود .یادش بخیر چه میزای ردیفی داشت ![]() خیلی جای خوبی بود... |
کارت ورود به جلسه اومد - Mr.Raeisi - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
منم دقیقا یادم می مونه کدوم گزینه ها رو زدم ولی اینکه من بشینم درصد حساب کنم چه فایده ای داره. خوب دو ماه دیگه نتیجه میاد قشنگ نگاشون کن بعد غصه ها رو همون موقع می خوریم یعنی اگه کسی درصدهاشو حساب کنه بعد سنجش نتیجه ها رو بزن و اختلاف وجود داشته باشه می تونه کار کنه!؟!؟؟!؟!! |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - مرتضی صفری - ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
بچه ها کسی میدونه ویرایش معدل برای کسایی که هنوز دانشجو هستن اجباری یا نه؟آخه من هنوز معدل این ترممو ندارم ینی نمره هام نیومده |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - Mr.Raeisi - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ)مرتضی صفری نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه ویرایش معدل برای کسایی که هنوز دانشجو هستن اجباری یا نه؟آخه من هنوز معدل این ترممو ندارم ینی نمره هام نیومده منم ۲۶ واحدم مونده تا تابستان شاید تمومشون کنم |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - snskn - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
بله باید ویرایش کنید میانگین واحدهای گذرانده شده تا ۳۰/۱۱/۹۳ برای اونایی که تا ۳۱/۶/۹۴ تمام میکنند و آنهایی که تا ۳۰/۱۱/۹۳ کلا تمام میکنند معدل فارغ التحصیلی رو باید یزنند |
کارت ورود به جلسه اومد - Elena_71 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
بی قرارم بی قرار ![]() |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - A V A - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ)shamdooni نوشته شده توسط: من که کاملا یادم میمونه چه گزینه ای رو زدم و خدارو شکر این دغدغه پاسخنامه نویسی رو ندارم !اااخ منم پارسال میزای کتابخونه خوارزمی بودم عالی بود کارشناسیمم میز معلم بود :-D یعنی میشه امسالم خوب باشه :-D اخه دانشکده علوم اجتماعی هم شد حوزه؟:| |
کارت ورود به جلسه اومد - m.teymourpour - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
چه زود گذشت انگار همین دیروز بود درس خوندنو واسه ارشد شروع کردم. واقعا زمان چقد زود میگذره به نظر منم اون ۱۰ دقیقه به این دلیله که سوالات ریاضی رو زیاد کردن. چون نمیشه هم سوالات ریاضی و هم ضریب ریاضی کم باشه. خدایا اختلاف رو ببین بعضیا باید با میز آزمون بدن، اما ما باید رو یه صندلی آهنی که انگار از تو فریزر آوردنش بنشینیم و امتحان بدیم ![]() |
کارت ورود به جلسه اومد - mcse2010 - 12 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
زودتر امتحان بدیم و راحت بشیم خسته شدم.دیگه حال خوندن ندارم |
کارت ورود به جلسه اومد - sepehr . kh - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ق.ظ
همینطور که قابل پیش بینی هم بود، سوالا تغییر کرده که زمان زیادتر شده! امسال ضرایب کلا عوض شده من حدس میزنم سوالا زبان را زیادتر کرده باشند، یا تعداد سوالا مشترک تغییر کرده... |
کارت ورود به جلسه اومد - nazanin2020 - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
فقط ب تخصصی ها دست نزنن ![]() |
کارت ورود به جلسه اومد - setarehfb - 13 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ق.ظ
یعنی سوالات چیه؟؟ حتما خیلی ها سوالاتو گیر اوردن پارسال امتحان ما هشت و نیم شروع شد |
RE: کارت ورود به جلسه اومد - نازین - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ق.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: بنویس پشت کارت ورود به جلستاونا رو جمع میکنن من که پارسال کنکور دادم یه چیز با خودم آورده بودم شاید همون شماره صندلی بود |