|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - reza_saleh - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
سلام . یه سوال اگه امکان داره کمک کنید. اگه کارنامه نهایی بیاد و جای دیگه هم بیاریم آیا امکان انتقالی وجود داره یا نه. ممنون از همه دوستان. لطفا راهنمایی بفرمایید. |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - yonext - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ
۱۹۴ روزانه فردوسی - نرم افزار |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - shahabutd - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
۴۱۲ محقق اردبیلی روزانه.معماری |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - zibakh - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ
منم با رتبه ی ۳۲۰۰ مجازی هوش شاهرود قبول شدم ![]() ولی نمیرم ایشالا کنکور ۹۴ برای موفقیتی بزرگتر
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - shimaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: ۳۱۲ نرم افزار دانشگاه یزد روزانهسلام تبریک میگم....همکلاسی هستیم
|
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - behnam.m - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام ممنون از زحمات شما منم ۱۷۳ معماری خواجه نصیر آوردم قابل دونستی اضافه کن |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - rubeus - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم چه جوری دوتا رتبه ۶۰ معماری داریم؟ |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - akbarww - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
رتبه ۱۲۲ نرم افزار و قبولی در دانشگاه صنعتی اصفهان |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - hamed_mirsaeidi - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
رتبه ی ۴۹۸ روزانه شهید رجایی تهران |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - akbarww - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
رتبه ۱۲۲نرم،قبولی در صنعتی اصفهان |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - pink_floyd_nsf333 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سلام ۱۰۴۹ غیر انتفاعی مهرآستان - آستانه اشرفیه احتمالاً نمیرم ، گفتم شاید بزارین تو لیست که کامل تر بشه. |
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - yotab2013 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)hamed_mirsaeidi نوشته شده توسط: رتبه ی ۴۹۸دوست عزیز میخواستم بپرسم موقع ثبت نام چطور فرمو پر کردید که تونستید از سهمیه فرهنگیان استفاده کنید؟ آخه منم دبیرم ولی با ۵۰۳ نیاوردم رجایی رو. |
|
فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - marez - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
کسی آموزش محور علم و صنعت قبول نشده؟ |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - natanaile - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ
۸۲۴ معماری مجازی شهید بهشتی. کسی میدونه داستان پردیس شهید بهشتی برا مجازی چیه؟تو توضیحات زده پردیس برا مجازی |
|
RE: فایل pdf قبولی های ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۳ مانشت - mey_sam - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ق.ظ
سلام به همه من مجازی شهیدبهشتی قبول شدم کسی اینجا قبول شده؟ |