رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - fa_shinobi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ
من فقط یه نکته راجع به ارومیه بگم که ارومیه دکترا هم داره. |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
الزهرا مشکلی برای اپلای نداره ؟ نمی دونم شیراز رو بالاتر از الزهرا بزنم یا برعکسش |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
نمی ذاره ویرایش کنم میگه IP سیستم شما تغییر کرده نمی تونید ویرایش اینا کنید . دارم دیوونه میشم چیکار کنم ؟ |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - Mohammad-A - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)iatii2 نوشته شده توسط: نمی ذاره ویرایش کنم میگه IP سیستم شما تغییر کرده نمی تونید ویرایش اینا کنید .یه بار خروج رو بزنید. کوکیها رو پاک کنید. مرورگر رو ببندید، دوباره باز کنید. انشالله درست میشه |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - iatii2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: یه بار خروج رو بزنید. کوکیها رو پاک کنید. مرورگر رو ببندید، دوباره باز کنید. انشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده خیلییییییییییی ممنون |
RE: رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - reza_srs - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ
فقط برا این ک بهتون بگم دانشگاه اصفهان تجارت الکترونیک نیاین مانشت ثبت نام کردم خیلی حالتون گرفته میشه هر چی اون دو گرایشش خوبه این فاجعست.... |
رتبه ۱۵۲ آی تی - تجارت ( کمک انتخاب رشته ) - shivap - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
شیراز چطور؟ |