۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:احتمالش زیاده معاف شم ولی معافیت پزشکی میگن به درد نمی خوره(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اتفاقا یک ما قبل از کنکور انگیزه ام برای ادامه تحصیل به شدت افت کرد برام فرقی نداره چون هدف هام ربطی به ادامه تحصیل نداره |
RE: 95 هوش - مریم ۷۰ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: حالا فوق فوش تهران نیارید ی رشته خوبشومشکل من اینه یکسال موندم به خاطر تهران به نکته هم بچه های شاگرد اول هستن که رتبه هاشون ممکنه بالای صد باشه و با تقسیم بر سه رتبه شون خیلی بهتر میشه! کلا معلوم نیس |
۹۵ هوش - reza6966 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ
یه نکته دیگه هم که هست موضوع خوابگاه هست این رو در دفترچه انتخاب رشته اعلام کرده اند دانشگاه علم و صنعت ایران: این دانشگاه فاقد هرگونه امکانات خوابگاهی برای خواهران و نیز فاقد خوابگاه متأهلی برای دانشجویان دوره روزانه بوده و فاقد هرگونه خوابگاه برای کلیه دانشجویان دوره نوبت دوم می باشد . ضمنا واحد نور این دانشگاه فاقد هرگونه تسهیلات رفاهی و خوابگاهی است. دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی: الف) شرایط دوره روزانه: با توجه به کمبود امکانات خوابگاهی، دانشگاه تعهدی مبنی بر تأمین خوابگاه برای همه دانشجویان روزانه ندارد |
RE: 95 هوش - izadan11 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: یه نکته دیگه هم که هست موضوع خوابگاه هست ما که دختر نیستیم معمولا می نویسن ولی اخرش خوابگاه میدن |
RE: 95 هوش - minami - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ
تبریک میگم، منتظر رتبه زیر ۱۰ بودم از شما، امیدوارم همیشه موفق باشید |
RE: 95 هوش - izadan11 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ)minami نوشته شده توسط: تبریک میگم، منتظر رتبه زیر ۱۰ بودم از شما، امیدوارم همیشه موفق باشید ممنون دیگه نشد شما نیز همواره موفق باشید |