در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shamim_s - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
دوستان برای همتون آرزوی موفقیت میکنم ایشالله تا ۲۲ که نتیجه میاد شاهد رتبه های خوبتون و مصاحبه هاتون باشم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: دوستان برای همتون آرزوی موفقیت میکنم خیلی قشنگ تیکه زیر پوستی انداختی فقط تا ۲۲ میتونی شاهد رتبه های خوبمون باشی وگرنه بعدش که رتبه ها دقیقا اعلام میشه بله ... |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
ایشالا همه موفق بشیم.کاش یک پیشگو اینجا بود. راستی شما به پیشگویی باور دارید؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shamim_s - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: دوستان برای همتون آرزوی موفقیت میکنم نه والا داداش ما تیکه ننداختیم شما هم بی شک یکی از رتبه های تک رقمی مانشت خواهید بود فک کنم شما درصداتون خوب بود (پس شکسته نفسی نکنید)..... و همین طور برای دوستان دیگه اینجا من پیشاپیش تبریک میگم.... واقعا لحظه خوبو به یاد ماندنی خواهد بود لحظه دیدن نتایج واقعا هر کسی نتیجه تلاششو همون موقع میبینه لحظه سختیه و حتما شیرین وقتی نتیجه همون باب دلت باشه...نمیدونم شاید سال دیگه بیشتر درک کنم خودم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - gholizadeh1992 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
۱۹ اردیبهشت ، اینو به خاطر جمعه بودنش دیر گفتم =)) -- به نظرم من که آرژانتین غیور قهرمانه ، لالیگا هم بارسای عزیزم ، اروپا هم اتلتیکو جونم ! ( ستاد انحراف اذهان منتظر ) |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط: نه والا داداش ما تیکه ننداختیم قربون شما من باب مزاح بود |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mehrdad7soft - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: ایشالا همه موفق بشیم.کاش یک پیشگو اینجا بود. حالا چرا ۷ کشور؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: در نهایت ایتالیا قهرمانه، قهرمان هم نشه چیزی از ارزشش کم نمی کنه ایتالیــــا |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - masoud67 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من از همین تریبون با توجه به درصدهام(۲۷ ریاضی - ۳۰ مشترک - ۳۵ هوش) واسه خودم رتبه ۱۰۰ هوش مصنوعی را تخمین میزنم یه مدت پیش داشتم ظرفیت های سال قبل را نگاه میکردم ، دیدم با رتبه زیر ۱۰۰ میشه تهران قبول شد و بالای ۱۰۰ بشه دیگه باید رفت شهرستون . یعنی یه جورایی لبه تیغ هستم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
هنر نزد ایرانیان است و بس |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mina70 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
بابا کجای کارین.... من دیروز شنیدم یه بنده خدا تو یه روز نامه گفته بود اگه بازیکنای تیم ملی هر شب تا موقع جام جهانی نماز شب بخونن حتما ایران قهرمان میشه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - پوونه - ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
انقدر این تاپیک رفت جلو که منو هم ترس برم داشت. : )) والا واسه ما که کنکور امسال مهم نبود.. اماخیلی خوب میشد یهو میدیدی معجزه شده خدا به فرشته سمت راستیه سپرده که پاسخنامه ام رو درست پر کنه که قبول بشم امسال :دی ولی یه چیزی میگم دوستان ..صادقانه صادقانه.. خوش به حال اونایی که جون کندن درس خوندن و حالا قراره رتبه های برتر بشن. خیلی لذت داره یکی واقعا زحمت بکشه بعد جوابش رو ببینه. معجزه فقط وقتی شیرینه که تلاشی واسه اش شده باشه. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - zahra2012 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: من از همین تریبون با توجه به درصدهام(۲۷ ریاضی - ۳۰ مشترک - ۳۵ هوش) واسه خودم رتبه ۱۰۰ هوش مصنوعی را تخمین میزنم ۲۵ ریاضی،۲۸ مشترک،۳۹ نرم رو خبر ندارین؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: خوش به حال اونایی که جون کندن درس خوندن و حالا قراره رتبه های برتر بشن. خیلی لذت داره یکی واقعا زحمت بکشه بعد جوابش رو ببینه. معجزه فقط وقتی شیرینه که تلاشی واسه اش شده باشه. خدا کنه جواب تلاشمونو همین امسال بگیریم..... |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: میخاین منم درصدامو بگم بگو حالا ، یه کاریش میکنیم. |