![]() |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - scat.adkins - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ
جدی؟؟ دمت گرم خوشحالم کردیا! مثلا فک می کنی چه حدودی بشه رتبم؟؟ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
فکر می کنم زیر صد بشی البته من تجربه کمی دارم باید از علمایی که موشون رو سفید کردن در این راه بپرسی |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - hhp59 - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
هوش مصنوعی: تخصصی: ۵۰ زبان : ۴۰ هوش: ۲۰ به نظر دوستان رتبم چند میشه؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - m.ebrahimi - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام، اگر کسی آمار خوبی از درصدهای امسال بچه های دیگه داره میتونه بگه وضعیت من با درصدهای زیر چطوره؟ تخصصی نرم افزار : ۴۸ درصد استعداد : ۳۸ درصد زبان: ۴۱ درصد معدل موثر: ۱۷/۲۷ |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - research.moghimi - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
با این درصد ها من که کم کم دارم نا امید میشم و به فکر اپلای می افتم... (۲۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ق.ظ)m.ebrahimi نوشته شده توسط: سلام، دکتر جان تبریک می گم می شه بگی کجا خوندی ارشدتو داداش؟ چند ماه خوندی؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - karimi22 - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ق.ظ)m.ebrahimi نوشته شده توسط: سلام،اگر درصدها همین بشه رتبتون تک رقمی است. مبارکه |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - phd123 - 28 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ
سلام، تخصصی نرم افزار: ۲۰% زبان: ۲۰% استعداد تحصیلی: ۳۲% معدل ارشد دولتی: ۱۸:۴۰ با این درصدها امکان داره مجاز بشم (شبانه)؟ پارسال چه رتبه هایی شبانه معرفی شدن؟ شهریه شبانه با بین الملل چقدر فرق داره؟ مرسی |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 28 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ
تخصص نرم افزار ۴۲ استعداد تحصیلی ۳۲/۲۲ زبان ۳۲/۲۲ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - persian2645 - 28 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: هوش مصنوعی: بدترین حالت زیر ۵۰ (۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)ymsyms نوشته شده توسط: تخصص نرم افزار ۴۲ خیلی خوب زدین تخصصی هوش: ۴۲ استعداد ۲۰ زبان سفید خوشحال میشم اساتید منو راهنمایی کنن |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 28 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)reskandarinia نوشته شده توسط: سلام دوستان این درصدای منه: سلام درصدهای شما خوبه بهتون تبریک میگم. بر طیق درصدهای سال گذشته شما رتبه زیر ۳۰ خواهین اورد. اگر دوستان تمایل داشتن جهت تجزیه و تحلیل بیشتر با هم همکاری کنیم. yms3786@yahoo.com (۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:(23 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط:bebaxshid ke na omideton mikonam, vali shoma mojaz nemishin, rotbaton balaye 500(22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)ppositiveenergy نوشته شده توسط: نرم افزارمعدل لیسانسم ۱۶/۷۰ (۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)msghasemi نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ب.ظ)remis123 نوشته شده توسط: تخصصی ۲۵ رتبه تقریبی شما ۱۴۰ میشه. شبانه و پردیس مجاز میشین. |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 29 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)persian2645 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: هوش مصنوعی: شما خیلی خوب زدین اما متاسفانه زبان رو حیف کردین. با این حال تخمین بنده از رتبه شما تقریبا ۷۰ می باشد. |
درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - uniquegirl - 29 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان من امسال آزمایشی و در نقش سیاهی لشکر بودم ![]() آی تی تخصصی ۲۰ درصد استعداد ۴۲ درصد زبان سفید معدل کارشناسی ۱۶/۳۰ معدل ارشد احتمالا ۱۷ بنظرتون رتبم چند میشه؟ ممنون |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ymsyms - 29 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
درصدهای یکی از دوستام در IT تخصصی ۲۹ زبان ۳۲ استعداد ۴۰ (۲۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: سلام دوستان تقریبا ۸۱ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - ۸۵۹۱ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
سلام.با تبریک عید . ایشالا همه دوستان دکتری قبول شن. و همچنین من ![]() تخصصی ۱۸-۲۰ استعداد ۴۸ زبان سفید رتبم چند میشه عایا؟ |
RE: درصد های شما در کنکور دکتری ۹۳ - persian2645 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)ymsyms نوشته شده توسط:پس لب مرزی هستم!(28 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ)persian2645 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: هوش مصنوعی: |