پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - نسخهی قابل چاپ |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mohammad.ardeshiri - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ
اومدم بخوابم خوابم نبرد واقعا نمیدونم چیکار کنم حتی نمیتونم دو دقیقه فکر کنم که باشه سال دیگه با هر سختی شده میخونم اگه میتونستم اعتماد کنم باز خودمو گول میزدم و اطمینان میکردم ولی به نظرم سال دیگه هم هیچ تضمنمی نیست واقعا متاسفم برای وقتی که هدر دادم |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sahar bano - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: خداییش حاضر بودین سوالارو بخرین و ارشد قبول بشین؟؟؟ از نظر اخلاقی آیا درسته؟ نه درست نیست پولی هم که از تحصیلاتمون بدست میاریم حرام هست اما کسی نمیدونه وقتی ناامیدی رو توی چشمای مادرت ببینی یعنی چی فقط میتونم آه بکشم ..........................سکوت............................ |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ)Aliteh نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: جالبه توی وبلاگش ادعا کرده که دفترچه B مهندسی رو داره در حالی که دفترچه ارائه شده توسط سنجش A و دفترچه قرار گرفته در مانشت D هست حالا این B رو از کجا آورده خدا میدونه! (آیا واقعا لو رفته؟) شایدم خودش آورده بیرون )) تو همه آزمونا هم بوده حتما اینو امشب دیدم... پاسخنامه های مدرسان شریف رو گذاشته |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ق.ظ
بیچاره وزیر تازه تازه دانشگاه ها داشت جون می گرفت... اگر فقط ۱ درصد فکر کنین می فهمین با ۱۸۵۰ تومن معادل ۱ پاپاسی هم نیست هیچ منطقی وو سودی جز .... نیست |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ)sahar bano نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: خداییش حاضر بودین سوالارو بخرین و ارشد قبول بشین؟؟؟ از نظر اخلاقی آیا درسته؟ واقعا حرومه شما سعی کن این درک رو به مادر محترم بدین که شما سعیتون رو کردین و ارشد هم آخر دنیا نیست خودتونم این درک و فهم رو حفظ کنید واسه آینده و فرزندان خودتون |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sahar bano - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ق.ظ)matias نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ق.ظ)sahar bano نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: خداییش حاضر بودین سوالارو بخرین و ارشد قبول بشین؟؟؟ از نظر اخلاقی آیا درسته؟ بله مرسی اینا رو نوشتم انگار آرومتر شدم ما کلا نسل سوخته ایم ارشد رو بریم آزاد به امید اینکه برای دکترا خدابزرگه |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ
الان شما ارشد و دکتری را میخواین چکار؟؟ واقعا به علم علاقه دارین یا برا مدرکش میگین؟؟ نسلی سوخته است که از امید خالی باشه ... شاد باشید و لبخند بزنید |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - sahar bano - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: الان شما ارشد و دکتری را میخواین چکار؟؟ واقعا به علم علاقه دارین یا برا مدرکش میگین؟؟ هدف واقعی از درس خوندن خیلی چیزها هست من خودم رو میگم انگار توی یه چاهی افتادم که برای نجات یافتن ازش مجبورم درس بخونم توضیح دادن شرایط سخته |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ
برای بیرون اومدن از چاه راه های مختلفی هست بزرگترین چاه اینه که ساعت ۲ نصفه شب مشغول پست دادن باشیم بریم بخوابیم صبح بیایم ادامه پست ها! شد چت روم فکر کنم! مانشت دوست داریم |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - خانه سبز - ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ)matias نوشته شده توسط: الان شما ارشد و دکتری را میخواین چکار؟؟ واقعا به علم علاقه دارین یا برا مدرکش میگین؟؟علم؟ بقول اقای کاوووسی ناهید خااااله علممم کجاااا بود درش رووو گل گرفتن وقتی که صنعت خوابیده وقتی که پ بازی و ر نداریم وقتی که عقل همه تو چششون نیست وقتیکه جنگل نیست همه چی هم ارووووومه همین |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - fatima.sr68 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ق.ظ
من که هنوز باورم نشده!!! |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - explorer - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ق.ظ
قبل از کنکور یه حرفی خیلی بهم روحیه میداد اونم این بود که "سر جلسه شرایط واسه همه یکسانه" الان میبینم که نه حاجی یکسان نی |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - mohammad.ardeshiri - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: قبل از کنکور یه حرفی خیلی بهم روحیه میداد اونم این بود که "سر جلسه شرایط واسه همه یکسانه" خوب شد این مهم رو قبل کنکور نفهمیدی با این اوضاع که اکثرا دفترچه داشتن خدایا کاری کن ما نفر آخر نشیم (قبلنا دعا میکردیم اول شیم) |
پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - explorer - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ق.ظ
آقا من یه فکری به ذهنم رسید هر کی درصداش بالا بود سنجش دخلشو بیاره Discard ش کنه |
RE: پرسش ۱۸۵۰ تومانی کنکور کارشناسی ارشد وزیر را زمینگیر میکند؟ - matias - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: آقا من یه فکری به ذهنم رسید آخه خودت باشی سوالارو داشته باشی میای همرو بزنی؟؟؟ نه دیگه میای جوری میزنی لو نری |