تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - نسخهی قابل چاپ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - eliiinaz - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
مشترک ۱۰ تخصصی ۴۰ مدیریت ۵۰ به نظرتون با این درصدا فقط غیر انتفاعی میارم؟؟ |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - eh3an2010 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ب.ظ
زبان ۱۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۲۵ مدیریت ؟؟ درصد نگرفتم معماری ؟؟ درصد نگرفتم رفقا امیدی هست!!؟ تبریک میگم به اونایی که بیشتر از من زدن چون واقعا سوالها پر از ابهام بود و سخت ولی به ظاهر آسون!!! |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست) مشترک ۲۵ فعلا تخصصی ۳۳ فعلا معماری بین ۵۰ تا ۶۰ بچه ها به نظرتون امیدی داشته باشم آخه تو کامپیوتر هم شرکت کردم زیاد امیدی ندارم اونجا ممنون میشم جواب بدید خیلی استرس دارم |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jaberghasemi13 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
سلام بچه ها کلید سنجش کاملا متفاوته با این موسسات Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ)jaberghasemi13 نوشته شده توسط: سلامدرسته اما کلید پارسه رو تا جایی که من حلاشو دیدم معتبره به نظرم برا خودم چند تا شک به یقین تبدیل شد البته اینم بگم من از خدامه که کلید این نباشه آخه انتظار درصدای بهتری داشتم |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jaberghasemi13 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
نمیگم ک غلط هس ولی سنجش کلیدش مطرح و همیشه فرق داره برای سوالات مبهم جواباش با موسسات Sent from my C6603 using Tapatalk هیچکس اندازه من رو منطقی و هوش تسلط نداشت نابود شدم تو مهندسی Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست) آره بابا امیدی هست.... خوب زدی |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jaberghasemi13 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
کلیدای سنجش روحیه میده بهمون Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست) خوب یعنی تا چه حدودی به روزانه جای خوب امیدی هست؟ |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - neda.h - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست) تا حدود زیاد مگه اینجا درصدای بهتر از خودتون چقد دیدین؟؟!! بنظر من که رتبه ی خوبی میارید. نگران نباشید اصلا |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ - jaberghasemi13 - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
باید ببینید بقیه چکار کردن ولی نسبت به پارسال نهایتا یزد قبولید ایشالا Sent from my C6603 using Tapatalk |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - Mehrdad7soft - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
دیگه فکر کنم به خدمتم ادامه بدم بهتر باشه با این درصدهای شما |
RE: تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - damavand_kellap - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط:(29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: زبان بین ۲۰ تا ۳۰ (شایدم بیشتر جوابا رو دقیق یادم نیست) خدا از دهنتون بشنوه.اگه اینطور باشه که شما میگید یه شیرینی حسابی پیش من دارید |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - navid_itboy - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
دوستان خدا وکیلییی پارسال با میانگین دزصد ۲۸ تل ۲۹ خواجه بودناااااا این درصدای شماها راحت میانگینش بیشاز ایناسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس پس نگران نباشیممممممم همههه قبوووولیم |
تا الان درصدهاتون چطور بوده ؟ [آی تی ] - nasim** - 29 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ب.ظ
مشترک ۲۰ تا ۲۵ تخصصی ۴۰ مدیریت ۷۷ خیلی ناراحتم حس میکنم ۷ ماه تلاشم بی فایده بودهبچه ها بنظرتون امیدی هست آیا؟ |