![]() |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اون سوال stub driver جوابش چی میشد؟ نه اصلا لازم نیست استرس بگیری چون فقط سیستم و مهندسی خوب زدم باقیشو گند زدم |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - خانه سبز - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:دعا کن خراب کردم من(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اون سوال stub driver جوابش چی میشد؟ ۵غلط ۷-۹ صحیح مشترک تخصصی ۶۰ باقی ۰ یا ۱۰ معدل ۱۶ ۲۰۰-۳۰۰ شبانه تبریز بیارم هیچی نمیخوام دیگه |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:خوبه ۶۰ تا تخصصی زدی غمت نباشه خوب زدی مشترکم خوب زدی خیلی خوبه ۹ تا صیح مشترک خیلی سخت بود(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:دعا کن خراب کردم من(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اون سوال stub driver جوابش چی میشد؟ |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من مهندسی رو ۱۰۰% زدم خیلی عالی بود و استاندارد , os هم تو it , هم تو مهندسی ۱۰۰% همین دوتا رو صد زدی بسه دیگه! اصلشم همینان! |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من مهندسی رو ۱۰۰% زدم خیلی عالی بود و استاندارد , os هم تو it , هم تو مهندسی ۱۰۰% نه آقا گسسته صفر زبان صفر غمت نباشه مجموعه نمراتم از شما بیشتر نیست |
Re: RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من مهندسی رو ۱۰۰% زدم خیلی عالی بود و استاندارد , os هم تو it , هم تو مهندسی ۱۰۰% برووووو برو خودت سیاه کن عمو :-D |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:باور کن راست میگم کارنامه ها اومد میبینی جمع نمراتم از شما بیشتر نیست(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: من مهندسی رو ۱۰۰% زدم خیلی عالی بود و استاندارد , os هم تو it , هم تو مهندسی ۱۰۰% |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - خانه سبز - ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
تایپیک به.... کشید ممد اردشیری بررررررروکی...:دی |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اون سوال تست Stub و Driver بالاخره کدومش درست بود؟ گزینهاش رو یادتونه؟ دقیقا گزینه ای که گفت جز سر بار سیستم هستند و هزینه بر |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - tahereh_abbasi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اون سوال تست Stub و Driver بالاخره کدومش درست بود؟ گزینهاش رو یادتونه؟ منم با دکتر تنهایی درس نرم رو داشتم.یه همچین چیزی تو جزوم نوشتم.. ![]() البته چون نت برداری از سرکلاس بود گفتم نکنه یوقت سرکلاس گیج زدم برداشت خودمو نوشته باشم ![]() آقای دکتر تنهایی,نمیاین کمک کنید لطفا همه رو از ابهام سوالات در بیارین عایا؟؟؟ ![]() |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mahdiso - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ
برای سوالای سخت نرم! اون سوال موبایل رو prototype زدم! این که کاملا مشخص بود، چون فقط توی نمونه اولیه هستش که هدف و نیازمندی ها مشخص نیست! اون سوال پیمانه رو داده ای زدم ولی فکر کنم همون پرچسبی درسته. سوال چابکی رو زدم : تولیدکنندگان و مشتریان باید به طور روزانه و پیوسته با هم همکاری کنند (دلیل هم این که فقط تولیدکنندگان باید به طور روزانه با هم همکاری کنند و هیچ لزومی نداره که هر روز درگیر مشتریان باشند. )، البته شک دارم این سوال رو. برای OOA هم اون گزینه ی flow و deployment رو زدم (فکر کنم همین درسته.) |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - Mindhunter - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ
دوستان خیلی سادست!!! اصلا مهم نیست چی بود، آرایه یا ساختمان داده یا ... مهم این بود بصورت پارامتر بهم ردوبدل میشه پس میشه داده ای!! دوستان حفظ کردید مشکل همینه باید درک میکردید این مباحث رو اگرم کسی برنامه ریزی کرده باشه تین سوال رو راحت میفهمید در مورد اون سوال هم واسه تکنولوژی جدید و نیاز های جدید تو تکنولوژی گوشی بنظر من از هر دو مدل افزایشی یا مدل سازی میشه استفاده کرد اما باید دید این نرم افزار کاربردش کجاست!!! که به نظر طراح گاو برمیگرده!!! ![]() |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - H3NGAM3H - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
سوال یک رو زدم افزایشی آخه نمونه سازی برای وقتیه که مشتری از نیازمندی هاش به طور دقیق آگاهی نداره اما اینجا خود سازنده با تکنولوژی جدید آشنایی نداشت برای همین ریسک کارش هم بالا میرفت ، پس باید به طور افزایشی عمل میکرد که طی توسعه تحقیقاتش هم کامل باشه اونم زدم اتصال داده ای مشابهش رو قبلا دیده بودم چابکی رو هم که الکی اشتباه زدم میخواستم آخر سر بزنم ادغام طراحی و ساخت .. اما نزدم .. مستقل و خودسازمانده معنی معادل میدن دیگه ؟؟ اون driver هم اشتباه زدم ![]() خلاصه من هم راه به جایی نخواهم برد |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - navid_itboy - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
من سوال اول رو sequential model زدم ولی فک کنم غلط باشه اما اینو میدونم که rad و مدل افزایشی جفت روندش یجوره اما توی تعداد افراد تیم با هم متفاوتند نمیدونم دیگه..... |
RE: بررسی سوالات مهندسی نرم افزار IT سال ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)mahdiso نوشته شده توسط: برای سوالای سخت نرم! شما دقیقا درست زدین همه اینا تو پرسمن کاملا تشریح شده البته اتصال برچسبی یود |