تالار گفتمان مانشت
بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ق.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  
(03 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  بنظر شما این آزمون سخت تر بود یا دوآزمون قبلی؟

نظر بقیه دوستان چیه؟

هر گلی، بویی داره.
خودم حس میکنم این آزمونهای آزمایشی در مقابل کنکور اصلی هیچه. حتی مدرسان را هم که دیدم، مثل پارسه، سطح سوالاتش متوسطه و داوطلب خیلی درگیر نمیشه.
آزمون اول که عمدا راحت داده شده بود که داوطلب اول کار هست، درصدهاش خیلی افتضاح نشه و ناامید نشه.
آزمون دوم سخت تر شد این آزمون هم مثل قبلی بود و شاید سخت تر بودنشون به دلیل حجم بیشتر مطالب بود.
اینم نظر من

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - maryam.raz - 05 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ

من آزمونهای اول و دوم نبودم ولی اگه بخوام نسبت به کنکور پارسال بسنجم، سوالات کنکور توی بعضی از درسها مث ساختمان و سیستم سخت تر از پارسه بود. کمتر کسی بود که سوالات ساختمان پارسال رو جواب داده بود ،نهایتا دوتاشو.
ولی سوالات تخصصی نرم افزار بنظرم خوب بودن.

بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - javad1369 - 05 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ

دوستان سلام
اگه میشه کمکم کنید ، در مورد دو تا از سوالات آزمون پارسه من هر مدل فک میکنم درست در نمیاد نمیدونم شایدم خنگ شدم
اول سوال ۳۶ درس آمار و احتمالات تو این سوال گزینه های ۲ و ۴ هر دو یکی نیستن ؟
دوم سوال۵۳ درس نظریه زبانها من پاسخنامه تشریحی هم دیدم ولی به نظرم جواب درست ۷ حالته با ۶ حالت نهایی
اگه میشه کمک کنید
ممنون

RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ درصد اول پارسه (کامپیوتر) - zimenswall - 05 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۰۵ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ)javad1369 نوشته شده توسط:  دوستان سلام
اگه میشه کمکم کنید ، در مورد دو تا از سوالات آزمون پارسه من هر مدل فک میکنم درست در نمیاد نمیدونم شایدم خنگ شدم
اول سوال ۳۶ درس آمار و احتمالات تو این سوال گزینه های ۲ و ۴ هر دو یکی نیستن ؟
دوم سوال۵۳ درس نظریه زبانها من پاسخنامه تشریحی هم دیدم ولی به نظرم جواب درست ۷ حالته با ۶ حالت نهایی
اگه میشه کمک کنید
ممنون

سوال ۳۶ را منم تعجب کردم که دو تا گزینه یکی هست ولی خب آزمون غلط توش نباشه، استاندارد سنجش را نداره
در مورد ۵۳ هم یادم نیست چی بود ولی اگر ماشین کمینه بود که منم با ۷ حالت بدست آوردم که فقط trap نهایی نبود. طراح سوال یادش رفته بود دو حالت آخر را در هم ادغام کنه