تالار گفتمان مانشت
تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - M.Amin.M - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ

خب دوستان بحث بسه، لطفا کسایی که ثبت نام کردن سریع اعلام کنن.

من خودم کامل ثبت نام کردم، البته دوستمم باهامه، یعنی من دونفرم!!! البته تا چند روز دیگه هم سه نفر میشیم.
بچه ها خواهشا بیاینو بگین کیاثبت نام کردن تا این پارسه کلاه سرمون نذاره!!!

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - eh3an2010 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ق.ظ

راست و حسینی بخواین من ۱۰۰٪ خبر ندارم چن نفر ثبت نام کردن چون قرار شد هر کسی ثبت نام کرد باز هم به من بگه و جالبه هیچکی این کارو نکرده!
من فقط میدونم نزدیک ۲۰ نفر هستن (حداکثر)و حدودا ۴۰ نفر اعلام امادگی کردن!! این خبر تا چند روز پیش بوده!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - هاتف - ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:  راست و حسینی بخواین من ۱۰۰٪ خبر ندارم چن نفر ثبت نام کردن چون قرار شد هر کسی ثبت نام کرد باز هم به من بگه و جالبه هیچکی این کارو نکرده!
من فقط میدونم نزدیک ۲۰ نفر هستن (حداکثر)و حدودا ۴۰ نفر اعلام امادگی کردن!! این خبر تا چند روز پیش بوده!
شما لطف کنید با نماینده ی پارسه تماس بگیرید و بعنوان سرگروه تعداد افراد ثبت نامی رو ازشون بخواهید.
من هیچ دلیل قانع کننده ای برای پیچوندن شما نمیبینم! باید این موضوع روشن بشه و نماینده ی شیراز جوابگو باشه!

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - sonia1990 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ

سلام.من تازه از این جریان با خبر شدم... چطوری عضو این گروه تخفیف بشم؟ ساکن شیراز هم هستم

RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - Aliteh - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ

من تازه این مطلب رو دیدم ،
من ساکن کرمان هستم ، و به دلیل هزینه‌ بالا پارسه ، تصمیم گرفتم یه موسسه دیگه ثبت نام کنم

آیا الان دیگه میشه از این تخفیف بهره‌مند شد ؟ با توجه به اینکه من ساکن شیراز هم نیستم

ممنون

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - admin - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ

خود من به شخصه با پارسه تجربه خوبی نداشتم.
البته من تنها یه آزمون پارسه رو شرکت کردم، اون زمان‌ها (یعنی سال ۸۶) نتیجه آزمون اصلاً جالب نبود، سوالات آزمون هم بی‌نهایت بی‌ربط به کنکور بودن.
در مورد بد قولی این موسسه هم توی همون سالی که به مانشت تبلیغ دادن و قرارهایی که بعدش گذاشتن کاملاً مشخص شد که این موسسه اصلاً صداقت در رفتار و گفتار نداره. حتی تلفن‌های من رو با دروغ تمام پاسخ می‌دادن و هیچ ابایی هم از دروغ‌گویی نداشتند. در هر حال خدا رو شکر می‌کنم که همکاری مانشت و این موسسه ادامه پیدا نکرد.
این هشدار رو به تمامی ثبت‌نامی‌ها می‌دم که گول حرف‌های مدیران و مسولان این موسسه رو نخورند که به هیچ قولی وفادار نیستند این موسسه. هر چقدر می‌خواید تخفیف بگیرید رو همین اول و نقداً بگیرید که جز بعیدیاته که پولتون رو بعداً پس بدن.

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - eh3an2010 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۰ ق.ظ

(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  خود من به شخصه با پارسه تجربه خوبی نداشتم.
البته من تنها یه آزمون پارسه رو شرکت کردم، اون زمان‌ها (یعنی سال ۸۶) نتیجه آزمون اصلاً جالب نبود، سوالات آزمون هم بی‌نهایت بی‌ربط به کنکور بودن.
در مورد بد قولی این موسسه هم توی همون سالی که به مانشت تبلیغ دادن و قرارهایی که بعدش گذاشتن کاملاً مشخص شد که این موسسه اصلاً صداقت در رفتار و گفتار نداره. حتی تلفن‌های من رو با دروغ تمام پاسخ می‌دادن و هیچ ابایی هم از دروغ‌گویی نداشتند. در هر حال خدا رو شکر می‌کنم که همکاری مانشت و این موسسه ادامه پیدا نکرد.
این هشدار رو به تمامی ثبت‌نامی‌ها می‌دم که گول حرف‌های مدیران و مسولان این موسسه رو نخورند که به هیچ قولی وفادار نیستند این موسسه. هر چقدر می‌خواید تخفیف بگیرید رو همین اول و نقداً بگیرید که جز بعیدیاته که پولتون رو بعداً پس بدن.

اول قول دادن ۳۰٪ تخفیف به بچه های ما بدن بعدش شد ۲۵٪!
دیروزم زنگ زدم گفتم به خودم چقد تخفیف میدین گف ۳۵٪
یعنی ۵۰ تومن بیشتر از بقیه! باور کنین من اندازه این ۵۰ تومن پول شارژو زنگ زدن و جرو بحث تو این ۱ ماه داشتم واسه هماهنگی با ۴۰ نفر و خود موسسه! قشنگ معلومه تا جایی که بتونن نامردی میکنن!!
ولی خدا رو شکر خیلیا تخفیف گرفتن به من هم گفتن همون ۲۰ نفر ثبت نام کردن!
فقط و فقط دنبال پول بیشترهستن!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - slinda - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ

من هم پارسه ثبت نام کردم با ۲۵درصد تخفیف ۳۶۷۵۰۰
از آقای شاهسون و دوستانی که زحمت کشیدند ممنونم.

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - amin750 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ ب.ظ

دوستان منم میخوام با یکی از دوستام آزمونها رو ثبت نام کنیم واسه گرفتن تخفیف چه کار باید کرد؟؟؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - eli-77 - 02 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ

سلام هنوزم میشه تو این گروه عضو شد و تخفیف گرفت.
بعد اینکه من تهرانم.با این تخفیف اینجا میشه ثبت نام کرد؟!؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - هاتف - ۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ

اینها که از سود بیشتر بدشون نمیاد، نگران نباشید شما قراره پول بدید و اینها شما رو پس نمیزنند.
روال ثبت نام توی پست ۳۳ صفحه ی ۳ نوشته شده.
از تهران هم میشه ثبت نام کرد و مشکلی نیست، برای اطمینان میتونید با نمایندگی پارسه شیراز تماس بگیرید.
قید کنید از مانشت و گروه آقای شاهسون هستید.

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - sahar bano - 03 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ

سلام هنوز میشه از این تخفیف استفاده کرد؟

RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - sonia1990 - 10 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sonia1990 نوشته شده توسط:  سلام.من تازه از این جریان با خبر شدم... چطوری عضو این گروه تخفیف بشم؟ ساکن شیراز هم هستم

من هم ثبت نام کردم با ۲۵% تخفیف . مرسی از گروه که مسبب این تخفیف شد واگرنه ما که داشتیم بی تخفیف ثبت نام میکردیمSmile

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - alagh - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ

از بین کسانی که تخفیف گرفتن هستن کسانی که ساکن شیراز نباشن؟؟مشکلی در انتقالی براتون به وجود نیومد؟پارسه مقصد! فقط با نشون دادن همون یه برگه انتقالی موافقت میکنه که ازمون بدید؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - eh3an2010 - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ق.ظ

اره !