![]() |
مشاوره در مورد رتبه ها و درصدها - نسخهی قابل چاپ |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - موج - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ)homaaa نوشته شده توسط: سلام به نظر من برو با یه اراده جدی برای سال بعد خودت رو آماده کن ان شالله سال بعد یکی از دانشگاه های خوب کشور قبول شی بهتره از تکمیل ظرفیت امساله نه ![]() |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - homaaa - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ب.ظ
سلام زبان۳۳/۳۳ ریاضی:۱ص ۲تا غ مشترک۲۶/۶۷ نرم افزار:۵ص ۲غ معدل ۱۷/۲۴ امیدی هست هرجایی حالا اگر شد شبانه ایی یا غیرانتفاعیی قبول شم؟یادستکم تکمیل ظرفیت؟ نه اشتباه شد درصدهای نرم افزارم. برای چی مگه تکمیل ظرفیت بده؟چطورمگه؟ من این درصدهامو دادم مدرسان شریف گفت: گرایش ۱:۱۶۵ ۲:۱۳۲۴ ۳:۱۰۵۹ ۴:۷۴۹ گرایش یک و چهار چی هست؟کلی امیدواااااااااااااااااااااار شدم |
مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - موج - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۸ ب.ظ
نه تخمینش اشتباهه گرایش یک و دو هم مثه همون دوتای دیگه خواهی آورد من چون دیدم مشترک ۲۶ زدی احساس کردم ساله دیگه میتونی همه رو حدود ۳۰ یا ۴۰ بزنی و یه جای بهتر بیاری همین |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - yas67 - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:آقای موج من امتیازی شاگرد اولی دارم میتونم به دانشگاههای خوب تهران امید داشته باشم بیارم؟(09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ)yas67 نوشته شده توسط: آقای موج ممنون میشم رتبه منم تو هوش تخمین بزنید یعنی واقعا حدودای ۵۸۰ رتبه م میشه؟ ممنون از تخمینتون |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - موج - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ)yas67 نوشته شده توسط: آقای موج من امتیازی شاگرد اولی دارم میتونم به دانشگاههای خوب تهران امید داشته باشم بیارم؟ من راجع به شاگرد اولی اطلاعاتم کافی نیس ولی اگه خودت میدونی حله موفق باشی شیرینی ما فراموش نشه لطفا |
RE: مشاوره در مورد رتبهها و درصدها - sal_dovomi - 19 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
بچهها کسی نمیدونه علوم و فنون مازندران واسه رشته آی تی تا رتبه چند میشه قبول شد؟ببخشید اگه اشتباها تو این تاپیک سوالو مطرح کردم |
RE: مشاوره در مورد رتبه ها و درصدها - masmasi1370 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
سلام خوب هستین؟!؟وقتتون بخیر.اقا من این تاپیکو جدید دیدم.اقای موج میشه ازتون خواهش کنم رتبه ی منم تخمین بزنین ؟!؟خواهشا کاملا واقعی بگین بهم؟! ریاضی. ۱۰ مشترک. ۲۹ زبان. ۴۰ نرم افرار. ۱۵ میشه رتبمو تو هوش و نرم افزار تخمین بزنین؟!؟امیدی برای غیر انتفاعی هوش مصنوعی تبریز میتونم داشته باشم؟!؟!هوشو منفی پنج زدم فک کنم |
مشاوره در مورد رتبه ها و درصدها - Fardad-A - 01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
دوست گرامی این تاپیک قدیمی است. مربوط به سال ۸۹ است. به پست قبلی تون نگاه کنید.البته رتبه تون بعیده به قبولی برسه ولی منتظر شید تا رتبه بقیه هم بیاد. بسته میشه. |