|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - نسخهی قابل چاپ |
Re: RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - Amir V - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: عجـــــــــــــــــب هیچی معلوم نیست. خدا لعنت کنه باعث و بانی این ظلمهایی که تو این کشور داره میشه. Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - explorer - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
چی بگم والا... اینجا تنها چیزی که اهمیت نداره ، این وقتیه که دانشجو صرف میکنه واسه هدفش :| |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - simorgh-arshad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
ایول داداش ! ![]() بابا من این آقا مهدی رو میشناسم ! خیلی زحمت کشید و خدا رو شکر به هدفی که میخواست رسید ! ![]() آقا مهدی انشاالله دکترا و اون چیزی رو که همیشه انتظارش رو داشتی !
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sa123 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
خدا رو شکر رتبتون خیلییی عالیه... منم تبریک میگم بهتون ایشالله تو همه ی مراحل زندگیتون موفق باشید. |
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - atenaa - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: شما فقط دعا کنین شریف با ضرایب گرایش شبکه دانشجو بگیره، فایل صوتی که هیچ، فیلم سینمایی میسازم براتون!منتظر فیلمتون هستیییییییم
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - ranag - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
خیلی خیلی مبارکه ![]() خیلی خیلی خوشحال شدم بالاخره تلاشتون به نتیجه رسید ! ولی ما رو از یاد نبریناااااااااااااااا ! ما منتظر فایل هاتون هستیم . با ارزوی موفقیت روز افزون . |
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - MSZ - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)ranag نوشته شده توسط: خیلی خیلی مبارکهخیلی ممنونم ازتون چشم حتما به زودی تاپیک مصاحبه ام رو ایجاد می کنم که به سوالات مصاحبه هم جواب دادم و یه مقدار فقط باید ویرایششون کنم و بعدش قرار میدمشون فایل ها هم به روی چشم... تو همین یکی دو روز آینده، فایل بعدی هم آپلود میشه |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - elynn66 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
تبریک میگم |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - ali - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۲ ب.ظ
آقا تبریک. |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - banooparia - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
مبارک باشه خصوصیتونو چک کنید |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - ۸Operation - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
مهدی جان تبریک می گم....مرحبا....به حقت رسیدی.... |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - mgshervin - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ق.ظ
تبریکات صمیمانه من را نیز پذیرا باشید جناب صمیمی به امید درخشش هر چه بیشتر شما در عرصه علم |