در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: نه بابا توکلی که زنگ نزد کصافطاین بار جواب نداد نوشتنی قبولش نیست |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
shivap.... واقعا اینجوری بهت گفتن؟؟؟ بچه ها من رفتم... (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بچه ها کسی میدونه با رتبه ی ۱۴۷ تجارت ،کجا میشه قبول شد؟؟؟ درصد هاتو میگی؟؟؟؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ
دوستان عضو مانشت کسی از دانشجویان شریف و امیرکبیر هم هستید؟! Sent from my LT22i using Tapatalk |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: دوستان عضو مانشت کسی از دانشجویان شریف و امیرکبیر هم هستید؟!هستن ولی ارشداشون دیگه احتمالا این تاپیک رو نمیخونن به کارشون نمیاد ارشد میخوای؟ چه گرایشی؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: درصد هاتو میگی؟؟؟؟ تو صفحه ی پیش گفتم. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: درصد هاتو میگی؟؟؟؟ ندیدم!!!! یه بار دیگه بگو دیگه ه ه ه ه ه ه |
Re: RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)matt2007 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: دوستان عضو مانشت کسی از دانشجویان شریف و امیرکبیر هم هستید؟!هستن میخوام ببینم دانشجوهای شریف و کبیر امسال رنج درصداشون چطوره Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sorlin - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط:دانشگاه ما پارسال یکی ۲۸۰۰ هم گرفته بودش تو نوبت اول حالا تکمیل ظرفیت بماند ..(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: برای نرم افزار تو چه بازه رتبه ای غیرانتفاعی قبول میشه؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: درصد هاتو میگی؟؟؟؟ مشترک ۲۳ مدیریت ۷۰ تخصصی ۳۸ زبان و معماری ۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
لطفا درباره شهریه غیرانتفاعی و شبانه کسی اطلاعاتی داره بنویسه اینجا. |
Re: RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط: لطفا درباره شهریه غیرانتفاعی و شبانه کسی اطلاعاتی داره بنویسه اینجا. غیر انتفاعی یک و هشتصد میره اما وام خوب میدن Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - n_amiry - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
برای انتخاب غیرانتفاعی باید دفترچه ی جداگونه شو می خریدیم؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
باید کارت اعتباری جداگونه میخریدید Sent from my LT22i using Tapatalk |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - bahman_com123 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
آخرین رتبه قبولی در نرم افزار تو غیرانتفاعی و پیام نور چند می باشد. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ ب.ظ
وای.... قبلم درد گرفت امیدوارم تا فردا زنده باشم.... اگه من مردم وصیت میکنم یکیتون بره جا من ارشد بخونه |