یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط:Nokia 11 00(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: بچه ها من میگم بیایم یه گروپ وایبری لاینی چیزی بزنیم! اونجا راحت تر میشه صحبت کرد ؟؟؟؟؟؟با ۱۱۰۰ هم میشه وصل شد به اون گروپ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
من دیگه ب گذاشتن نتایج ساعت دوازده شبم راضی ام فقط دیگه خدایی نکشه ب فردا |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - computerman - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: ۱۱۰۰ چیه؟؟؟!!!یه گوشیه که دهه ۶۰یا کلی خاطره دارن باهاش |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - friends - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
یهو ترافیک سنجش تموم نشه ما بمونیم لای در بندگان خدا مجبور شن ترافیک بخرن |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
برای بار دوم میپرسم: کیا میان بریم شریف! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - azarakhsh1986 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
بابا جان منفی نده نظر کارشناسی دادم خیر سرم :دی الانم داره اخبار میگه فردا میاد نتیجش |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sarah_azd - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)saeedgh144 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)sarah_azd نوشته شده توسط: بچه ها من از صب ریفرش میکردم!ساعت ۶ میرم بیرون! من برگشتم و میبینم که هنوز نتایج نیومده...... بچه ها پایه هستن دوباره بریم بست بشینیم تو سنجش و نامه و حسینی بای و .... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fatemeh_5831 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
پس چرا نتایجو نمیزنن؟ یعنی از بهمن تا حالا یه نفر نشسته بود دستی پاسخنامه ها رو تصحیح کرده بود تا حالا نتایج باید مشخص میشد |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - yekimesekhodet - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
آقا الان اخبار گفت دوشنبه میزنن برید فردا بیاین |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:ما دهه شصتی نیستیم ولی فرقی با شصتی ها نداریم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: ۱۱۰۰ چیه؟؟؟!!!یه گوشیه که دهه ۶۰یا کلی خاطره دارن باهاش |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
فیلما رو دیدیم . اف ۵ ها رو زدیم . استرسا هم تموم شد احتمال مردودیم اگه تا الان ۵۰ درصد بود الان یه هو شد ۹۰ درصد آقایون خانوما بنده به شخصه الان خالی از هر گونه احساسی هستم چشمامم آلبالو گیلاس میچینه از بی خوابی و خیره شدن به قیافه ی خدایی. رسمن ته کشیدم واسه فردا . الان این ۱۲ ساعت و چه طور بگذرونیم ؟ ناگفته نماند که دکترا رو ۱۲ ظهر دادن نتیجه اشو !!! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
من یه گروپ زدم کسی نمیاد؟؟؟!!! لاین! شماره هاتونم کسی نمیبینه! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: مرفه بی درد نمیدونه ۱۱۰۰ چیه!!؟؟خیلی با مزه بود |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نازین - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
چرا نتایج بعضیا رو زودتر میگن؟من نمی دونم انصافه یانه.هرچقد می خواین منفی بدین. |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: چرا نتایج بعضیا رو زودتر میگن؟من نمی دونم انصافه یانه.هرچقد می خواین منفی بدین.نتایج که نیومد... یه مثبت دادم روحت شاد بشه! |