![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - maryam deilamirad - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
دوستان من دیگه انرژی ندارم فقط دارم سعی می کنم تستهای سالهای اخرو بزنم اینهایی که منفی می زنن شاید عادت دارند تو کنکور هم منفی بزنن شما خودتونو ناراحت نکنید جمعه صبح با ارامش کامل برید سر جلسه امتحان امیدوارم همه اونهایی که تلاش کردند موفق باشند دلواپس مباحثی که نخوندید نباشید احتمالا کسایی مثل من هستند که نرسیدند دروسی مثل نرم افزارو تموم کنند به هر حال امیدوارم همگی موفق باشید برای هم دعا کنید |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Mahoor - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
آزمون ای تی مگه صبح جمعه نیست؟ پس چرا نرم افزار هم صبح جمعست؟ یا من اشتباه میکنم!!! |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
سلام سوال ۵۰ کنکور ۹۰ الف مهندسی کامپیوتر جوابش در کتاب مقسمی درسته ؟ اگر درسته لطفا جدول حالت را برام بنویسید |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سلام سوال ۵۰ کنکور ۹۰ الف مهندسی کامپیوتر جوابش در کتاب مقسمی درسته ؟ جدول حالت را من اینجوری به دست میارم و نمیدونم کجا دارم اشتباه می کنم لطفا راهنمایی کنید ![]() [attachment=11408] |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام سوال ۵۰ کنکور ۹۰ الف مهندسی کامپیوتر جوابش در کتاب مقسمی درسته ؟ منم برا این سوال دچار اشتباه شدم فکر کنم گزینه چهار صحیح باشه به نظر من برا حل این سوالا نباید بشینی کل مدار رو حساب کنی باید گزینه ها رو امتحان کنی تا گزینه هایی که جواب نیستن حذف بشن دیگه |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط:نوشته گزینه ۴ درسته ولی جدول حالت درست در نمیاد اگر کسی میدونه توضیح بده(08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام سوال ۵۰ کنکور ۹۰ الف مهندسی کامپیوتر جوابش در کتاب مقسمی درسته ؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
بچه ها برنامه فرداتون چیه؟؟ تا کی میخونید و در کل چی ها |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: بچه ها برنامه فرداتون چیه؟؟ حل سوالات سال ۹۱ تا هر وقتی هم که حوصله داشتم میخونم |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arashmobileboy - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: بچه ها برنامه فرداتون چیه؟؟ من اول یه نگاه سریع به دروس تخصصیم میندازم بعد یه دور کل تستای سالای قبل رو مرور میکنم بخصوص ۳ ۴ سال اخیر. |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahi_24 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
بچه ها سوال ۲۶ کنکور آزاد ۹۰ رو بلدین؟؟چجور حل میشه؟مقسمی علامت سوال گذاشته!!! |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - eli-m - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
وای! فقط دو روز مونده! خیلی استرس دارم |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - boy.unique1366 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
خدایا چرا من استرس ندارم.کمی استرس عطا بفرما |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - eli-m - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: بچه ها برنامه فرداتون چیه؟؟ من فردا سیستم عامل و مهندسی نرم افزارو دور می کنم |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۲۶ کنکور آزاد ۹۰ رو بلدین؟؟چجور حل میشه؟مقسمی علامت سوال گذاشته!!! یا گزینه صحیح وجود نداره یا سوال غلطه |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - boy.unique1366 - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
خانما خواهشا کمتر بخونین اقایون قبول شن |