زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: از خداحافظی بیزارم به من سلام نکن ...می گن آدم که می میره ازش سوال می پرسن : فکر می کنی چند وقت تو دنیای قبلی بودی . اونم جواب می ده : فکر کنم یه نیم روز . بش می گن اگه برگشتی چه چیز به درد بخوری با خودت میاری ... می گه عشق و محبت و دانش پس زندگی رو سخت نگیریم چون زود می گذره . عشق به بقیه و دانشمون زیاد کنیم چون اون دنیا خیلی به کارمون میاد . |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:چه خوب(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: من میگم شایدم بیاد عید همگی مبارک تو فامیل ما باید اسم فصل امتحانات را بذارند فصل دید وبازدید وشب نشی والا فک وفامیله ما داریم؟؟؟؟؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مهرانگیز - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خوب شما مدرک و دلیل بیار که بهت ظلم شدهههههههه ظلم اونقد زیاده که ما به ظرف شستنو لباس شستن نمیگیم ظلم. ببینید آقای H_Arshad، فریاد زدن تو میدون خودی هنر نیست، همین الان خیلی حرفا نوشتم ولی پاک کردم،چراشو همه میدونیم. برید خداروشکر کنید که تو این مملکت پسر به دنیا اومدین. سرمایه های هر دلی حرف هایی است که برای نگفتن دارد. |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ)samang نوشته شده توسط:چراغ هارو خاموش کنی همشون میرن(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:چه خوب(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: من میگم شایدم بیاد ساده ای چراغای گوشیاشون رو روشن میکنن میگن باکلاسه |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: خوب شما مدرک و دلیل بیار که بهت ظلم شده اتفاقا من با شما مخالفم، این درست نیست که شما میگید چون در واقعیت به خانم ها در سر کار خیلی ظلم می شه بعضی وقتا کار زیاد و حقوق کم بهشون میدن و خیلی ها شون هم با اینکه ناراضی هستند چون می ترسن یا به هر دلیل هچی نمیگن ولی از طرف دیگه هم این باعث ظلم به پسر ها میشه چون خانم ها قیمت کار رو میشکنن رقابت نابرابر* با اقایان میکنن و اگه به صاب کار یا ارباب رجوع اعتراض کنی زود دخلت رو می ارن ، چون همیشه یک خانم اماده به کار هست * رقابت نابرابر هست چون خرج زندگی، خونه، ماشین، ...... به عهده مرد هاست نه زن ها ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- چون حال نداشتم دو تا پست بدم این هم همین جا می نویسم بجای این رمانتیک بازیها ، دِپرسبازی ها ،ناز کردن ها، نازکشیدن ها و غم خوردن ها یک کم خودتون جم جور کنید فردا همتون ارشدین ولی اونی مرده که یک سال دیگه ادرس URL مانشت یادش باشه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
الان دیگه نتایج مشخص شده فقط مونده اعلام بشه !؟ دعا کردن فایده داره یعنی ؟ حدود چند نفر و تو هر رشته میگیره ؟! ۳۰ نفر میگیره تو هر دانشگاه واسه یه رشته ؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)k1.technology نوشته شده توسط: الان دیگه نتایج مشخص شدهبیشتر میگیره بله الان مردودی ها و قبولی ها همه چیز معلومه . |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ
شما تسبیح دیجیتال ندارین مگه؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ezra - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: منم بخاطر شما بیدار میمونم بیدار می میونی ؟ !!! خخخخخخخخخخخخخخخخخ امشب قطعاً اعلام نمیشه که بیدار بمونی !!!! من خودم عین خیالم نیست ! حالا شما چطور انقدر شور و هیجان داری ؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - sand - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
دوستان حالا فردا دیگه نتیجه ها میاد حتما ؟ جدی میاد؟ تا مرز سکته نریم بعدش نزنن؟؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
تو کارشناسی ارشد هم مثل دوره کاردانی ترم اول خودشون واسمون انتخاب واحد میکنند؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ)k1.technology نوشته شده توسط: تو کارشناسی ارشد هم مثل دوره کاردانی ترم اول خودشون واسمون انتخاب واحد میکنند؟خیر.اصولا چند تا کلاس بیشتر نیست و زیاد حق انتخاب ندارید.یک جور هایی خیلی نمیشه تغیر داد |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - تلاشگر - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: منم بخاطر شما بیدار میمونم حسه خوبی داره خوشحالیه ملت رو ببینی من واسه ارشد دولتی تا ۲ بیدار بودم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)sand نوشته شده توسط: دوستان حالا فردا دیگه نتیجه ها میاد حتما ؟ جدی میاد؟ تا مرز سکته نریم بعدش نزنن؟؟؟خودتو اماده کن. این سری قضیه جدی هست خداروشکر فردا ما ۸:۳۰ صبح یکجا نوب دکتر داریم و ۵ هم جای دیگر اون جوری تو خونه ادم بشینه منتظر. هر دقیقه اش ۱۰ روز میگذره |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
اگه قبول شدین چیکار میکنین ؟! من یخ حوضو با چنگال خالی میکنم |