کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - marde TANHA - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
خیلی عاااالی بود ممنون از همگیتون |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - SHayAN_567 - 20 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
کلی خندیدم مخصوصا ابتکار جالب برای لحظه های پشت ترافیک |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
مثل اینکه این خیاره زیاد راضی نیست که کردنش اون تو ! فک کنم توی علفش مو بوده که این حالتی شده قیافه ی عادل وقتی شیرینی بهش میگه تساوی داربی تقصیر شماست بابااا ، این مامانی دعوام میکنه میگه چرا باز یخچالو خالی کردی فوق العادست . . . شرح در تصویر طریقه ی آشپزی آقا پسرا تا حالا پیازو این شکلی دیده بودید ؟! برنده ی دیپلم افتخار خونسردترین پدر سال اگه تا ۲ دقیقه ی دیگه سفارشم روی میز نباشه اینجا رو با خاک یکسان میکنم موضوع این برنامه : ریزش مو :| درست بشینید داره عکس میندازه ورزش صبحگاهی ماشین ها ! کیف خوشحال و کیف عصبی عروسک دهه ی نودی ها خدایا این بچه رو خودت حفظ کن میدونستین اگه اوباما موهاشو اتو بکشه این شکلی میشه ؟! مورد وطنیش رو دنبال کننده های فوتبال حتما یادشونه ! طلا مال کی بود؟! وقت دعاست . . . ایشالا جمع همه ی خانواده ها گرم و صمیمی باشه ، آمین |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
وقتی یکی رو که دوس نداری میخواد بیاد خونتون !: )))))))))))))) خیلی خوووبه ... کلی فرهیخته به نظر میایم : )) وقتی یه موتور بیفته دستِ یه خانوم : )) این پاکن ها پاک نمیکرد که هیچی ، حتی میشد باهاش بنویسی : )) ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﺧﺮﯾﺪﻥ ! |: دختر است دیگررررررررر : ))))))))))))))))))))) اینم عموهای برنامه کودکِ پاکستان! عمو انتحار و عمو انفجار: )))))))))))))))))))) یه فرد سادیسمی چه ویژگی هایی دارد : ))))))))))))))) من اومدم بخورمممممت: )))))))))))))))))))))))) حسادت : )) ماشینم قشنگه؟ . . . . . . . . دیگه دیدم این جلو ترافیکه اون آخر گذاشتمش : )) : ))))))))))))))))))))) درس بخونی یا نخونی نتیجه یکیه |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
خارجیها گلکسی اس ۵ میسازن ما قوری ۵ سر :| الشرح در العکس ) تفاوت نسل ها ) خنگ ترین سرباز دنیا ! نیسان خیلی خسته ! از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۱۴ به عدد دقت کنید ! مهندس عمران آینده ! یک کیلو باش ولی گوجه سبز باش ! خداییش این کجاش شکل منه !؟ :| بدون شرح خلاقیت درب سس کچاپ از روابط قدیمی خودکار و نوار نرسیده به میدان یاهو ! فروشنده بی اعصاب ! برنامه بفرمائید بمب در پاکستان ! بچه فیلی که هنوز طریقه استفاده از خرطوم خود را بلد نیست ! شیوه صحیح آموزش ! : )) یعنی بهتر از قلم چی و گاج دهه هفتادیا و هشتادیا جواب میداد .. ما گشنمونه …! این تبلیغ میگه که چرا یک فیلم نمیتونه همه یک کتاب رو به تصویر بکشه مدل مو ، با استفاده از موی مامان ! مادر … تنها موجود تکرار نشدنی هستی خلافش چی بوده حالا !؟ خلاقیت در کچلی ! شکست عشقی در دوران کودکی ! :| اسلحه ات رو بکش ، خودتو تقویت کن ) لحظه تقلب ! هر کی لینکشو داره به منم بده : )))))) وقتی من عجله دارم و کسی ازم آدرس می پرسه متولدین نسل جدید : )) اندروید قبل از معروف شدن : )) |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
بدون شرح ! ) کلاغ سفید دیده بودین تا حالا !؟ قرار عاشقانه … شبکه های اجتماعی در گذشته ! لاکپشت خوردن داره !؟ هرچیزی میرسه جلو دهنت قورتش میدی ، حالا هضمش کن ببینم ! نید فور اسپید زمان ما :| نگران نباش ، درست میشه … با خون خود نوشتم ینی این ! اندازه یه وانت بار زده اتصالی سیم رو پیدا کردم ! وقتی که چاقی ، از خیلی چیزا محروم میشی :| یک اتومبیل خیلی خسته در روسیه ! ینی پرنده هم پر نمیزنه … اینم شد زندگی ؟؟ شرح در عکس وایسین ببینم تلکیف منو معلوم کنین الان وقتی علف ها لجشون بگیره …! خدا رحمتت کنه …! وقت استراحته عکس پرسنلی فوری در محل با بک گراند در رنگهای مختلف ! خیلی هم زیبا یه همچین زنگی بذارین در خونتون ! تکنولوژی در گذشته و حال ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
چیه میرین “پوو” و “ساب وِی” و … بازی میکنین بازی ینی این ^.^ گیمرهای قدیم اینو یادشونه !؟ پستونک های خلاقانه ) من دیگه حرفی ندارم ! خیلی زیباست ، به چشاش دقت کنید ^.^ من میگم ٢٠۶ سفید مقصر بوده!!! اول ٢٠۶ سفید زده به اون ٢٠۶ سفیده، بعدش ٢٠۶ سفید زده به این ٢٠۶ سفیده که میبینید ) ٢٠۶ سفید هم دیده، ٢٠۶ سفید زده به ٢٠۶ سفید و ٢٠۶ سفید زده بغل نگاه کنه . راننده ٢٠۶ سفید زنگ زده به پلیس و گفت: یه ٢٠۶ سفید زده به ٢٠۶ سفید و ٢٠۶ سفید زده به ٢٠۶ سفید، زود خودتونو برسونید تا اینا ماشیناشون قاطی نشده!! حال من میگم مقصر ٢٠۶ سفیدس نظر شما چیه !!؟ تصویر کاملا گویاست ! از روی حاشیه های فرش به سادگی نگذرید، اینا یه زمانی پیست اتوموبیل رانی بودن ! مرز بین مکزیک و آمریکا ! امریکایی ها تا ۱ متر مرزشون رو هم استفاده کردن ! وقتی مامان میگه بیا نهار حاضره ! حکایت دیدار فوتبال ایران و آرژانتین ! ایشون با این حرکتش پرونده سلفی رو بست دیگه ) شهروندان لندن به این صورت کتابهای یک کتابخانه را برایشان جابه جا کردن ! سرویس ویژه مهد کودک با جایگاه VIP ! وقتی یه آدم بیکار عاشق میشه ) سکوریتی ! چتری برای ۳۰ نفر ! اولویت اول زندگی هر پسری بازیه ) در هیچ شرایطی نباید دستش بیکار باشه ! اختلاف بین علما ! ^.^ داستان مسی و ف ی س بوک ! |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - انرژی مثبت - ۰۵ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ
بدون شرح.. |