یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:دستتون درد مکنه.(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: کسی که صنعتی اصفهان با ۱۲۰ درومده انتخابای دانشگاهیش رو میشه بزارید دوستانمن بودم و کسی که این رو گفته نمیشناسم و از طریق واسطه متوجه شدم البته طی این چند سال هر بار ایشون گفتن حرفشون درست بوده الان ما شوکه نشدیم واقعا |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:یعنی شما همون ۱۲۰ نرم هستید؟(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: عاقا من ۱۶۰ نرم صنعتی اصفهان قبولمیعنی هم کلاسی هستیم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hoda ahmadi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
بچه ها تو رو خدا انقد نگید امسال اوضاعش بده استرس گرفتمممم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)mardani2888 نوشته شده توسط: الان ما شوکه نشدیم واقعا (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: یعنی شما همون ۱۲۰ نرم هستید؟بله البته ۱۲۰ و خورده ای |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mardani2888 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
من دیگه یه یقین رسیدم امشب خبری نمیشه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - yekimesekhodet - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:واسه منم دعا کنید همکلاسیتون شم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: عاقا من ۱۶۰ نرم صنعتی اصفهان قبولمیعنی هم کلاسی هستیم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
دوستان به نظر شما من کجا میارم؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Yektax - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
شام هم خوردیم نیامد . شاید این یک ساعت دیگر بیاید شاید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
رتبه ۱۲۰، شبانه رجایی رو زده بودی؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ۲۸۷ بدون هیچ سهمیه ای هوش صنعتی اصفهان قبول شدآها شما منظورتون هوش بوده من در مورد نرم اطلاع دارم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - reza6966 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما من کجا میارم؟دانشگاه تهران |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: رتبه ۱۲۰، شبانه رجایی رو زده بودی؟نه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
از کجا میدونید؟؟! فکر کنم به زور امیر کبیر بیارم! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)yekimesekhodet نوشته شده توسط: واسه منم دعا کنید همکلاسیتون شمشما رتبتون چند هست؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - reza6966 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ)ssmmgg نوشته شده توسط: از کجا میدونید؟؟! فکر کنم به زور امیر کبیر بیارم!اگر گزینه دومتون امیرکبیر باشه , فکر کنم امیرکبیر من با این حساب گفتم تهران که هوش تهران گزینه دومتون باشه |