تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Hamzeh.S - 24 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)scania نوشته شده توسط:  سلام بر بچه های عزیز WinkBig GrinSmile
می گم یه سوال داشتم اگه در دروس مشترک درس گسسته رو نزنیم در اخر موقع گرفتن درصد حساب می شه؟ Huh

نه.مجموعه دروس مشترک باهم حساب میشه نه تک تک.

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - enigma2 - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ

سلام
یه سوال داشتم .کسی می دونه درسی مثل زبان با ضریب یک , بیست درصد با هفتاد درصدش حدودا تو رتبه چقدر تغییر ایجاد می کنه؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:  سلام
یه سوال داشتم .کسی می دونه درسی مثل زبان با ضریب یک , بیست درصد با هفتاد درصدش حدودا تو رتبه چقدر تغییر ایجاد می کنه؟
بستگی داره بقیه چند درصد زدن ... ولی ۲۰٪ زبان با ۷۰٪ خیلی تفاوت ایجاد میکنه چون نرمال زبان همون ۲۰ ۳۰ درصد هست

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Hamzeh.S - 28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:  سلام

سلام.زبان ضریبش یکه. ۲۰% و۷۰% ، ۵۰ نمره باهم اختلاف دارن که این وقتی درمجموع کل نمرات حساب میشه بر۸ تقسیم میشه یعنی ۲۰% به اندازه ۲/۵% و ۷۰% به اندازه ۸/۷۵% درمیانگین کل اثر داره این که Densike گفتن بستگی به درصد بقیه داره درصورتی درسته که ترازبرای تک تک دروس محاسبه بشه.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - iwes - 29 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ

(۲۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)H.Soltanian نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:  سلام

سلام.زبان ضریبش یکه. ۲۰% و۷۰% ، ۵۰ نمره باهم اختلاف دارن که این وقتی درمجموع کل نمرات حساب میشه بر۸ تقسیم میشه یعنی ۲۰% به اندازه ۲/۵% و ۷۰% به اندازه ۸/۷۵% درمیانگین کل اثر داره این که Densike گفتن بستگی به درصد بقیه داره درصورتی درسته که ترازبرای تک تک دروس محاسبه بشه.
خوب فکر کنم که تراز برای تک تک دروس حساب میشه مثلا طرف تو کامپیوتر با درصدای پایین فقط ریاضی رو مثلا ۵۰ میرنه در حالی که شاید ۹۰ درصد ۱۰ درصد هم نزنن اون موقع رتبش دورقمی هم میشه اینو من بارها دیدم.

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Hamzeh.S - 29 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ

(۲۹ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ)iwes نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)H.Soltanian نوشته شده توسط:  
(28 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ)enigma2 نوشته شده توسط:  سلام

خوب فکر کنم که تراز برای تک تک دروس حساب میشه مثلا طرف تو کامپیوتر با درصدای پایین فقط ریاضی رو مثلا ۵۰ میرنه در حالی که شاید ۹۰ درصد ۱۰ درصد هم نزنن اون موقع رتبش دورقمی هم میشه اینو من بارها دیدم.

قبلا دراین موردتوی این تاپیک بحث شد.من نمی تونم بگم قطعا ترازبراساس میانگین کل هست ولی با اون فرمولی که بچه ها گذاشتن ومنطبق برکارنامه های پارسال میشه ترازها رو درآورد، میانگین کل مدنظره نه تک تک دروس.