تالار گفتمان مانشت
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mepar - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ

سلام دوستان
از اونجایی که فردا آخرین مهلته انتخاب رشته محله ، ۲تا سوال اساسی داشتم:
۱/ چند نوبت تکمیل انجام میشه؟ یعنی همین یه باره و بعضیا مهر می رن بعضیا بهمن؟
۲/ اگه جواب سوال ۱ یه بار هست، فرضا انتخاب صفرمون (همون واحدی که توش امتحان دادیم) بیشتر باید بگیره دیگه درسته چون تکمیل دومی وجود نداره؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:  از راهنمایی شما ممنون
نکته ای در دفترچه اولیه راهنمای ثبت نام وجوددارد و آن این است که نوشته شده است در مرحله تکمیل ظرفیت ابتدا نمره داوطلب در محل های دیگر بررسی می شود و در صورت خالی بودن ظرفیت در آن محل ها داوطلب پذیرش می شود.نکته مبهم داستان همی جاست که در اطلاعیه های جدید مرکز محترم آزمون دانشگاه آزاد اعلام می کند نمره کل داوطلب در انتخاب اولیه بررسی می شود وبعد در صورت عدم قبولی در رشته /شهر انتخابی اولیه در انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود و این موضوع با همان نکته اول منافات دارد.با قانون جدید اعلام شده توسط مرکز آزمون بالفرض اگر کسی در یک واحد دانشگاهی مثلا نرم افزار واحد علوم . تحقیقات تهران دارای نمره ۵۸۰۰ باشد و در تکمیل ظرفیت نتواند در همان علوم و تحقیقات قبول شود انتخابهای ۱۰ گانه برایش بررسی می شود حال آنکه این موضوع به وضوح به معنای تضییع حق او می باشد و با این نمره می توانسته در واحدی مثل محلات یا اراک قبول شود بنابراین حالت اولیه محتمل تر به نظر میرسد
نه اتفاقا اگه اول تو انتخاب ها ی دیگه بررسی بشه حقمون ضایع میشه چون کسی که مثلا ۴ نفر با آخرین نفر قبولی فاصله داشته با این حرف شما باید بره یه واحد پرت وپلا قبول شه..
به نظرم اصلا جای بحث نیست که اول تو امتخاب اول بررسی میشیم و بعد انتخابای دهگانه..توی خبر ها هست.
البته همیشه تکمیل ظرفیت همینطور بوده...فرق امسال اینه که اگه تو رشته اول قبول نشدیم توی شهرهایی که انتخاب خودمونه بررسی میکنن....

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - rorschach - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ

دوستان الان با توجه به اینا...من تراز معماریمو تازه الان دیدم که ۶۲۰۰ شده...توی سایت کارنامه بچه های معماری هم ندیدم...
الان من ۳ تا از معماری هارو انتخاب کردم....سوال اولم اینه احتمال قبولی هست؟
دوم الان اولین انتخاب من اون اولینی میشه که قبلا شده بود؟؟من آزاد قزوین بود اول اونجا چک میشه بعد ۱۰تا انتخابای جدیدم؟؟
اما اونا که اعلام ظرفیت نکردن؟؟پس اگه رتبم بخوره به اونجا چی میشه؟؟
Exclamation

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط:  دوستان الان با توجه به اینا...من تراز معماریمو تازه الان دیدم که ۶۲۰۰ شده...توی سایت کارنامه بچه های معماری هم ندیدم...
دوم الان اولین انتخاب من اون اولینی میشه که قبلا شده بود؟؟من آزاد قزوین بود اول اونجا چک میشه بعد ۱۰تا انتخابای جدیدم؟؟
Exclamation
بله اول تو همون قزوین بررسی میشه. اگه قبول شدید که هیچ اگه نشدین تو یکی از اونایی که خودتون زدین قبول میشین..

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - rorschach - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط:  دوستان الان با توجه به اینا...من تراز معماریمو تازه الان دیدم که ۶۲۰۰ شده...توی سایت کارنامه بچه های معماری هم ندیدم...
Exclamation
بله اول تو همون قزوین بررسی میشه. اگه قبول شدید که هیچ اگه نشدین تو یکی از اونایی که خودتون زدین قبول میشین..

من توی سایت کارنامه معماری کسی رو پیدا نکردم...می تونین راهنمائیم کنین؟؟کسی هست قبول شده باشه یا ترازشو بدونین؟؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - khedmati - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:  از راهنمایی شما ممنون
نکته ای در دفترچه اولیه راهنمای ثبت نام وجوددارد و آن این است که نوشته شده است در مرحله تکمیل ظرفیت ابتدا نمره داوطلب در محل های دیگر بررسی می شود و در صورت خالی بودن ظرفیت در آن محل ها داوطلب پذیرش می شود.نکته مبهم داستان همی جاست که در اطلاعیه های جدید مرکز محترم آزمون دانشگاه آزاد اعلام می کند نمره کل داوطلب در انتخاب اولیه بررسی می شود وبعد در صورت عدم قبولی در رشته /شهر انتخابی اولیه در انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود و این موضوع با همان نکته اول منافات دارد.با قانون جدید اعلام شده توسط مرکز آزمون بالفرض اگر کسی در یک واحد دانشگاهی مثلا نرم افزار واحد علوم . تحقیقات تهران دارای نمره ۵۸۰۰ باشد و در تکمیل ظرفیت نتواند در همان علوم و تحقیقات قبول شود انتخابهای ۱۰ گانه برایش بررسی می شود حال آنکه این موضوع به وضوح به معنای تضییع حق او می باشد و با این نمره می توانسته در واحدی مثل محلات یا اراک قبول شود بنابراین حالت اولیه محتمل تر به نظر میرسد
نه اتفاقا اگه اول تو انتخاب ها ی دیگه بررسی بشه حقمون ضایع میشه چون کسی که مثلا ۴ نفر با آخرین نفر قبولی فاصله داشته با این حرف شما باید بره یه واحد پرت وپلا قبول شه..
به نظرم اصلا جای بحث نیست که اول تو امتخاب اول بررسی میشیم و بعد انتخابای دهگانه..توی خبر ها هست.
البته همیشه تکمیل ظرفیت همینطور بوده...فرق امسال اینه که اگه تو رشته اول قبول نشدیم توی شهرهایی که انتخاب خودمونه بررسی میکنن....

منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشه

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط:  من توی سایت کارنامه معماری کسی رو پیدا نکردم...می تونین راهنمائیم کنین؟؟کسی هست قبول شده باشه یا ترازشو بدونین؟؟
نه من نمیدونم.....فکر کنم یه تاپیک جدا واسه بچه های معماری زدن..تو قسمت کارنامه ها هم نبود؟؟؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - rorschach - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)rorschach نوشته شده توسط:  من توی سایت کارنامه معماری کسی رو پیدا نکردم...می تونین راهنمائیم کنین؟؟کسی هست قبول شده باشه یا ترازشو بدونین؟؟
نه من نمیدونم.....فکر کنم یه تاپیک جدا واسه بچه های معماری زدن..تو قسمت کارنامه ها هم نبود؟؟؟

نه هیچی پیدا نکردم Confused

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - byb - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:  منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشه
بله متوجهم....قرار بود امسال این مشکل پیش نیاد که بازم همون شد.....

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sami.ali - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ

بچه ها کسی میدونه که البرز بالاتره یا دماوند؟
ضمنا من تراز هوشم۵۷۳۸
میتونم تو قزوین قبول شم؟
من ترازم تو نرم افزار انتخاب تهران مرکز۶۷۳۴ هستش به نظر شما این انتخابام اولویتشون خوبه؟
۱)نرم قزوین ۲)نرم البرز ۳)نرم دماوند ۴)هوش قزوین ۵)نرم ساوه ۶)هوش بوئین زهرا ۷)نرم بوئین زهرا ۸)نرم آذربایجان شرقی ۹)نرم آذربایجان غربی

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - kimiya_496 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط:  دوستان ببخشید کسی میدونه پایین تربن تراز از واحدهای اعلام شده متعلق به کدوم واحده ؟
من فکر کنم بین الملل کیش!

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - khedmati - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ

دوستان نمره کل ۶۵۰۰ هوش علوم تحقیقات تهران امیدی هست قبول بشم همون جا؟

تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - kimiya_496 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ

بنظرتون تراز علوم تحقیقات اصفهان خیلی بالاست ؟

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - amin202020 - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:  منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشه

دوست عزیز، سلام
من الان هوش مصنوعی مشهد شرکت کردم و با تراز ۷۱۲۸ تو مشهد قبول نشدم و جالب اینه که بدونی تراز معماری من ۷۸۹۰ بود!
خب، حالا جالب تر انه که من با این تراز معماری، خیلی راحت می تونم بهترین آزاد رو تو گرایش معماری بیارم ولی خب همه ی شهرای خوب و بزرگ که تو این گراش سردمدارن تو دفترچه واسه انتخاب کردن موجود نیستن! دلیل این کارشون هم بومی سازیه کسایی هستش که تو همون شهرای خوب اومدن و امتحان دادن و چه بسا که تراز معماری اونا بسیار پایین تر از من باشه ولی با شرکت ندادن من تو این شهرا شانس اونا برای قبولی بسیار بیشتر میشه.
در مورد شما هم همچین مسئله ای کاملاً صدق می کنه. کمی بهش فکر کنید متوجه منظورم میشید.
با آرزوی موفقیت برای همه ی عزیزان

RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - alirezakamyar - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ

(۰۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ)byb نوشته شده توسط:  
(08 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)khedmati نوشته شده توسط:  منظور من رو متوجه نشدید نظرم را با یک سوال مطرح می کنم: اگر شخصی نرم افزار علوم تحقیقات تهران را در انتخاب اولیه زده باشد و الان قبول نشده باشد و نمره کل او در علوم و تحقیقات تهران در نرم افزار ۶۰۰۰ باشد و بدانیم که واحدهای دیگر هم مثل تهران جنوب - مرکز - شمال و قزوین اراک و نجف آباد و محلات هم هستند که در انتخاب اولیه بوده اند این داوطلب چگونه گزینش می شود؟ اگر به علو م تحقیقات نخورد انتخابهای ۱۰ گانه بررسی می شود؟ آیا به نظر شما مثلا پردیس قزوین از تهران جنوب یا مرکز برای او بهتر است ؟ در حالیکه می توانسته با این رتبه در تهران مرکز یا جنوب قبول بشه

age avalin entekhabesh olom tahghighat bode dobare to olom tahghighat baresi mishe,age ghabol nashe to markazo jonobam baresi mishe ge ghabol nashod 10 ta baresi mishe