|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - fifii - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ)ali1391 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ق.ظ)najmehdj نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: دوست عزیز حلقه FOR جوابش همون N به توان ۲ می شهدو حلقه به هم وابستن دو حلقه به هم وابسته نیست، هر ۲ به عدد n وابسته هستند، و اصلا i و j ربطی بهم ندارند ، پس می شه N^2 |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
آره منم موافقم n^2 درست هست توی مهندس یوسفی مورد حلقه ها توضیحات کامل هستش ایشالا که همون مرتبه اول قبول بشیم به تکمیل ظرفیت نرسههههههههههههههههههههه ایشالا که همون مرتبه اول قبول بشیم به تکمیل ظرفیت نرسههههههههههههههههههههه ایشالا که همون مرتبه اول قبول بشیم به تکمیل ظرفیت نرسههههههههههههههههههههه |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - somaye68 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ب.ظ)fifii نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ)ali1391 نوشته شده توسط:بچه ها منم n^2زدم،اما الان که فکر می کنم اینجا تتا داره پس همون nlogn میشه(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ق.ظ)najmehdj نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: دوست عزیز حلقه FOR جوابش همون N به توان ۲ می شهدو حلقه به هم وابستن (۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ب.ظ)fifii نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ)ali1391 نوشته شده توسط:بچه ها منم n^2زدم،اما الان که فکر می کنم اینجا تتا داره پس همون nlogn میشه(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ق.ظ)najmehdj نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: دوست عزیز حلقه FOR جوابش همون N به توان ۲ می شهدو حلقه به هم وابستن |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ق.ظ
بچه ها حلقه for تودرتو می شه N^2 من حاضرم شرط ببندم. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ
نیاز به شرط بندی نیست دوست عزیز به کتاب پوران مهندس یوسفی فصل اول رجوع کنی جوابش هست که همون N^2 هست مطمئن باش من دیدم آدرسشم بهتون دادم |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rahil_free - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این حلقه ها سوال چنده دارید سرش بحث می کنید؟ سوال ۶۴ دفترچه ب |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - aka111 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
ای بابا این سوال تکراریه n2 هم نمیشه |
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - lojikar - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: نیاز به شرط بندی نیست دوست عزیز به کتاب پوران مهندس یوسفی فصل اول رجوع کنی جوابش هست که همون N^2 هست مطمئن باش من دیدم آدرسشم بهتون دادماونی که تو کتاب یوسفی هست j+1 هستش. توی کنکور j+i بود. تو کتاب طراحی الگوریتم مقسمی صفحه ۳۴ دقیقا همین تست هست. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman405 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
سلام دوستان کلید نهایی منتشر نمیشه؟ کسی خبر داره میاد یا نه؟ ممنون |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - abedi1986 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)lojikar نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: نیاز به شرط بندی نیست دوست عزیز به کتاب پوران مهندس یوسفی فصل اول رجوع کنی جوابش هست که همون N^2 هست مطمئن باش من دیدم آدرسشم بهتون دادماونی که تو کتاب یوسفی هست j+1 هستش. توی کنکور j+i بود. تو کتاب طراحی الگوریتم مقسمی صفحه ۳۴ دقیقا همین تست هست. اقای یوسفی تو کتابشون به حلقه ی وابسته کلا اشاره نکردن/ اقای مقسمی هم فقط همین تستی که دوستمون گفتن تو کتابشون هست و توضیح دادن که گام شمارشی وابسته یک استثنا هست که N log n میشه/منم n^2 زدم اما مطمئنم که اشتباه زدم سوال ۷۳ پایگاه داده گزینه ۳ اشتراک رو میده یه بار به تست ها نگاه کنید/ پرانتز ها رو دقت کنید د د د د د د د |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - kazem123 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)abedi1986 نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)lojikar نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: نیاز به شرط بندی نیست دوست عزیز به کتاب پوران مهندس یوسفی فصل اول رجوع کنی جوابش هست که همون N^2 هست مطمئن باش من دیدم آدرسشم بهتون دادماونی که تو کتاب یوسفی هست j+1 هستش. توی کنکور j+i بود. تو کتاب طراحی الگوریتم مقسمی صفحه ۳۴ دقیقا همین تست هست. من ۷۳ رو گزینه ۳ زدم ، یعنی درسته ؟ |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - user22 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ
سلام بچه ها من یه سوال دارم ، اینکه میگن امسال پذیرش دانشگاه آزاد تغییر کرده یعنی چی؟ ![]() آزادی عمل بیشتر در پذیرش یعنی چی ؟ یا اینکه داوطلبان به صورت انحصاری تنها برای یک گرایش امتحان نمی دهند؟ یعنی من که شبکه قزوینو زدم چه فرقی دارم با یکی که پارسال شبکه قزوینو زده ؟ ![]() مرسی
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - kazem123 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۴ ق.ظ)user22 نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام یعنی اینکه مثلا نمره کل در شبکه ۶۰۰۰ اومد ، ولی یکی دیگه در یه گرایش دیگه نمرش ۵۸۰۰ شد ، اول شما در گرایش شبکه یا اون یکی گرایش ها قبول میشی ، یعنی کلا کسی که نمرش بالاتره بدون توجه به گرایش قبول میشه ! |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - user22 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
چرا این همه منفی دادین!!! خوب نمیدونستم، پرسیدن که ایرادی نداره. ممنون بابت جوابتون |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - BJS - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ
نمی دونم... من دو تا مثبت دادم |