|
|
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنه یعنی جا زدین. یعنی گذاشتین با ایندتون بازی بشه من برای هرگونه اعتراضی امادم م ![]() (۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: آقا این تو زیرگروه کامپیوتر که فقط شبکه های کامپیوتری اومده پس این امنیت لعنتی کوش؟رایانش امن ![]() به من بگین این "ز" رباتیکز چیییییییییییییییه؟
|
گروه درسی آبان ماه - e2000 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: آقا این تو زیرگروه کامپیوتر که فقط شبکه های کامپیوتری اومده پس این امنیت لعنتی کوش؟رایانش امنه دیگه
|
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنهاعتراض با نامه روند خیلی طولانی داره که به این کنکور نمیرسه. اعتراض باید حضوری باشه که تاثیر بیشتری داره و اگه قرار باشه کاری هم بکنن سریعتر انجام میدن. که حضوری هم به دلیل مسافت، همه توانایی اومدن به سنجش رو ندارن. |
گروه درسی آبان ماه - behruz_p - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنهجا نمیزنیم.عادت کردیم به این کاراشون |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنه جمع بستن خیر سرشون |
RE: گروه درسی آبان ماه - ma3070 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: خداییش نظریه خیلی خوندن داره..بدبختیشم اینه که اگه الان ببرسین چه کتابی بخریم جوابی نیست براش.درسته منبعش لینزه اما ستی نداریم که خوب باشه...همه کتابها افتضاحن... دوست عزیزم نظریه درس سختی نیست فقط دقت زیادی میخواد من پارسال تو دو هفته تمومش کردم خوب هم یادش گرفتم از رو کتاب راهیان ارشد خوندم کتاب خوبیه بهتون پیشنهادش میدم |
|
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
من رفتم برناممو جمع ببندم نامه نوشتین میام امضا میکنم . |
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنهاعتراض با نامه روند خیلی طولانی داره که به این کنکور نمیرسه. من حضوری هم هستم کلا نمیتونم بزارم به شعورمون اینطور توهین کنن پاشیم یه حرکتی کنیم |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنهاعتراض با نامه روند خیلی طولانی داره که به این کنکور نمیرسه. تا حالا موردی شده که اعتراض جواب داده باشه؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینکه بگین: اعتراض فقط وقت تلف کردنهجا نمیزنیم.عادت کردیم به این کاراشون عادت کردن یعنی باخت |
|
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
۲۰۳۰ شماره تلفنش چنده یکی ز بزنه بگه |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: من حضوری هم هستمبهترین کار همینه که بچه هایی که ساکن تهران هستند و توانایی رفتن واسه اعتراض رو دارن اقدام کنند. ولی احساس میکنم پشت این قضایا اساتید دانشگاه شریف هستند. |
|
گروه درسی آبان ماه - Mahyar.ghi - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
من که مغزم ترکیده هر کاری که میدونید فایده داره همه هستیم |
|
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ب.ظ
نیم ساعت تا اخبار مونده یکی ز بزنه شاید بشه کاری کرد |
|
گروه درسی آبان ماه - A V A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
پارسال که کد رشته ایتی شریفو برداشتن امسالم اینطوری دقیقا قصدشون چیه؟ بچه ها یه اعلام حضور کنین ببینیم تعداد چطوره. من تنها برم سنجش میندازنم بیرون
|