زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hamid88 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:در خدمتتم دلاور(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: بچه ها یادتون میاد چندسال پیش یه روز خودمون تو فکر اولین کنکور بودیم....موافقم باهات هستم کم و بیش وقتی بزرگانی مثل شما هست ، ما نباید کامنت بزاریم که ..........!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: چه اعتماد به نفسی با این روحیه ایی که شما دارید یک وقت فکر نکنی دختره بدبخت می شه ها |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:بیچاره اون دختر...(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
ایشاالله ما هم قبول شیم حالا نگن نتیجه ارشد ساعت ۱۰ شب :| |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ)mahsa.ss نوشته شده توسط: ان شالله فرداخبرقبولیم رومیدم خیلی هاخیط میشن که تیکه می انداختنممنون از شما ... ایشالا همه قبول شن و خستگی و استرس این چند روز همه بچه های فروم از بین بره |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Mohammad_OM - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Boo نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: دلشم بخاد (۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)alma90 نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:بیچاره اون دختر...(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: چرااااااااااااا ؟ من پسر خوبیم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Boo نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: ازون لحاظی که پس فردا دختره میگه برا چی منو گرفتی، شما می گی: هیچی کنکور قبول نشدم تو رو گرفتم بدبخت شدم بعدش هم تو ۱۰۰ تا پست هی گفتید حتما قبول نمی شید یعنی زن می خواید؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marmar_khanoom - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
بچه ها شهریه ترم اول دانشگاه علوم تحقیقات چند میشه کلا؟؟؟؟ فکر کنم ۲ تومن هم بیشتر بشه. من بهمن ۹۱ واسه ترم اول ۱۹۶۰۰۰۰ تومن دادم. تازه این ترم هم تو سایت دانشگاه زده شهریه ثابت و متغیر حتی دانشجوهای ورودی سالهای قبل هم ۱۵% اضافه شده و با اینکه ما انتخاب واحد کردیم همین مبلغ ما رو بدهکار میکنن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
نتیجه دکترا که سر ساعتش نیومد فک کنم ارشدم اینجوری باشه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
میگم از ساعت ۷ رد کرد و دکتری نبومد هنوز عجب اوضاعی هست :دی |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
نتیجه دکترا اومد |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
برن حال کنن. از بلاتکلیفی در اومدن حالا هر سال ارشد اولین نتیجه ای بود که میزدن. حداقل قبول شیم ارزش این همه اعصاب خوردی رو داشته باشه الاف بشی این همه و منتظر. قبول هم نشی.ضد حال هست درست و حسابی |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - marmar_khanoom - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
بچه ها غصه نخورین. همتون قبول میشین. دانشگاه آزاد ۲-۳ سالی هست که ظرفیت هاشو خیلی بالا برده. اگر هم الان قبول نشین توی تکمیل ظرفیت قبول میشین. من زمان لیسانس درسم خیلی خوب بود ولی واسه کنکور ارشد چون شاغلم اصلا درس نخوندم. الانم برای اینکه روحیه تون بره بالا هر ۳ تا کارنامه ام ( امتحان اصلی ، تکمیل ظرفیت مهر و تکمیل ظرفیت بهمن ) رو براتون میذارم که ببینین قبول شدن اصلا سخت نیست. اینا مال سال ۹۱ هست. الان که ۲ سال گذشته و ظرفیت ها هم بیشتر شده [attachment=16725] [attachment=16726] [attachment=16727] |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - k1.technology - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
بله دکترا امد پس امیدی هست |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
آقا یک اماری بگیرید ببنید وضعیت دکتری چطور بوده برای کامپیوتری ها وضعیت ارشد مشخص میشه تا حدودی |