یه سرگرمی!!! - نسخهی قابل چاپ |
یه سرگرمی!!! - fatemeh85 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ
خطاب به اقای esi : دلم نمی خواد راجب مسئله ای که دین و مدهب ما کاملا اونو حل کرده صحبت کنم تو روایات دینی ما زیاد راجب احترام به مقام زن صحبت شده نیاز به منبع دارین؟ بعلاوه فراموش نکین که همه ادما حتی شما آقایون <<قدرتمند>> از وجود یک زن به اسم مادر بوجود اومدین ۹ماه در وجود اون پرورش پیدا کردین ۲ سال از شیره جانش میل کردین حتی الانم که به اصطلاح برای خودتون مردی شدین نمی تونید خودتونو بی نیاز از مهر و محبت اون بدونید! بی انصافی نیست اینطوری در مقابل زنان جبهه می گیرید؟ با توجه به حرفام دیگه بیش از این در شان یک آدم تحصیل کرده و البته مسلمان و شیعه نمی دونم تا بخوام راجب مسئله زن ومرد و برتریهاشون (البته کاملا معتقدم هیچ برتری وجود نداره) جنگ و جدل راه بندازم .هر جوابی که می خواید به این پست بدین من دیگه جوابی نمی دم. و البته هرچقدر هم که آقایون دوست دارین امتیاز منفی بدین. |
یه سرگرمی!!! - luna - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
چرا همه بحثا از یه شوخی شروع میشه و به چنین بحث هایی می رسه؟ هر چقدر هم بگویی مردها فلان، زن ها فلان. تنهایی خوب است، دنیا زشت است، آخرش روزی قلبت برای کسی تندتر می زند. (پرانسو دیمارکو ) |
RE: یه سرگرمی!!! - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
مرد و زن با هم هیچوقت برابر نیستند....حتما هم برتری هایی وجود داره...حالا هر کس تو یه زمینه ای... کلا تو مانشت خیلی جرات می خواد که بر خلاف اون چیزی که خانمها دوست دارند حرفی بزنی....فکر کنم تعداد اونا از اقایون بیشتر باشه.....و البته دست به منفیشون هم خوبه! تو مدیریت هم که ماشاالله اکثرا خانم هستند.... |
یه سرگرمی!!! - e4me - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
به نظرم یه خورده دیگه ادامه پیدا کنه جنگ سایبری پیش بیاد آقای قدرتمند, قوی بیخیال شو خانم محترم,صلح طلب,روحیه لطیف رها کن مطلبو راستی امتحان دانشگاه ما تموم شد این منم هیچ چیز غیر طبیعی وجود نداره امتحانمو خراب کردم ایزی لایف کمکم کرد من چه قدر خوشحالم |
RE: یه سرگرمی!!! - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: کلا تو مانشت خیلی جرات می خواد که بر خلاف اون چیزی که خانمها دوست دارند حرفی بزنی.متاسفانه درسته! بیشتر هم سر مسائلی که خانم ها احساسانی میشن این مشکل پیش میاد. چند وقت بود که میخواستم اینو بگم. کافیه یه تاپیک زده بشه که راجع به مسائل معمولی که خانم ها سرش حساسن باشه، سیل منفی و انتقاد هست که سرازیر میشه. ولی یه چنین تاپیکی، تا مدت ها هیچ انتقادی که نمیشه هیچ تازه استقبال هم میشه. |
RE: یه سرگرمی!!! - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
اون شکلک های خنده رو هم می ذاشتی... |
یه سرگرمی!!! - luna - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
تا وقتی خانم نباشین نمی تونین دلیل حساسیت خانم ها روی بعضی از مسایل رو بفهمید! شما حرفی به شوخی می زنید ولی خانم های زیادی همون به ظاهر شوخی رو با تمام وجودشون حس کردن و به خاطرش درد کشیدن! البته بعضی مواقع حساسیت ها شاید بیش از حد باشه ولی بهترین راه اینه که چنین بحث هایی اصلا شروع نشه چون واقعا نتیجه ای نداره! یه چیزایی باید خیلی ریشه ای تر از این بحث ها بررسی بشه که خوب اینجا جاش نیست! |
RE: یه سرگرمی!!! - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: تا وقتی خانم نباشین نمی تونین دلیل حساسیت خانم ها روی بعضی از مسایل رو بفهمید! شما حرفی به شوخی می زنید ولی خانم های زیادی همون به ظاهر شوخی رو با تمام وجودشون حس کردن و به خاطرش درد کشیدن!واکنش های در این حد احساسی هم از نظر من قابل قبول نیست. |
RE: یه سرگرمی!!! - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
حالا خوبه خوده خانمها انمیشن گذاشتند و گفتند بیایین این مردها رو بزنین....اگه ما گذاشته بودیم که n! درصد اخطار و اخراج و... ولی کلا همیشه پتانسیل خوبی برای تبدیل بحث شوخی به جدی هست ولی برعکسش خیلی کمتره... |
RE: یه سرگرمی!!! - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: اصلا یه چیزی ، شما آقایون تواین تاپیک چیکار میکنیددفاع از مظلومیتمون... |
یه سرگرمی!!! - esi - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
آره واقعا دیگه داره بحث به بیراهه می کشه. به نظرم کمی هم انتقاد پذیر باشید خوبه. زیاد سخت نگیرید ، در حد دوستانه و به شوخی و تفریح نگاه کنید. هیچ جنگی هم در کار نیست، همه ما هر آنچه باید بدونیم و تقریبا میدونیم، حداقل برای این بحث ها تو این مکان نمیشه زیادی مانور داد. به نظر من کمی مهربونتر باشیم بهتره و البته انتقاد پذیر و شوخ طبع |
یه سرگرمی!!! - انرژی مثبت - ۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
خب دیگه هر کی دوست داشت می تونه بره ایت سایت رو ببینه و نظرات هم داده شد و ادامه بحث به جای مطلوبی نرسه بنابراین تاپیک بسته می شه. |