![]() |
بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - afshinmu - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)AmirGooran نوشته شده توسط: نخیر. فکر نکنم سوال پایگاه داده انقد وارد جزئیات قوانین زندگی اجتماعی و اسلامی و . . . بشه . شما هم نباید انقد تو این جزئیات کاوش کنید . من فکر میکنم اگر روی ۲+۲=۴ هم زیاد وارد جزئیات بشیم بشه اونو رد کرد . |
پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - amino22 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط: در مورد همسر ارش کمانگیر:میتونیم اول فرزندان ارش رو بدست بیاریم و سپس مادر فرزند ارش کمانگیر که میشه همسرش پیدا کنیم.نظر من همون اجدادهنظر بنده به نظر ایشان نزدیکتر است! |
RE: پایگاه داده - NArian - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: مشخصات همسر رو نمیشد درآورد چون مشخصات همسر هر فرد الزاما ذخیره نشده ولی بالای ۹۰ سال رو میشه درآورد چون اگر مشخصات پدر و مادر کسی تو پایگاه باشه اون پدر و مادر باهم همسر میشن و میشه بالای ۹۰ سالو درآورد. آخه اگه نشه همسر رو درآورد چجوری میشه همسر بالای ۹۰ رو درآورد؟؟؟؟!!!!! اول باید همسر در بیاد تا سنشو بخوایم حساب کنیم . مطمئنا یا تست اشتباهه یا گزینه اجداد درسته [/quote] مشخصات همسران بالای ۹۰ رو می شد پیدا کرد...چون اونایی که Pid یکسان داشتند همسر هم می شدند ولی مشخصات همسر آرش کمانگیر رو نمی شد با اطلاعات مسئله پیدا کرد. |
پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - morelo - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ
امروز یکی از اساتید پایگاه رو دیدم، گفتش سوالات امسال جالب بوده !!!!!!!! (گفتن اسم نیارم) کلیدها (طبق نطر ایشان): ۱۰۲) ۴ (بین ۲ و ۴ ، ۴ رو انتخاب کرد/ درمورد ۱ گفت این همه قفل زنی خوندید پس چی شد!!!!!) ۱۰۳) ۱ و ۴ ( گفتن سنجش ۴ میزنه برای کلید اولیه، گزینه آخر نیم پیوند بوده اشتپاه تایپ شده! اونایی هم که ۱ زدن نگران نباشن (مثلا خود من)) ۱۰۴) ۲ (با هیچ عملگر رابطه ای بدست نمیاد (من که ۱ زدم)) ۱۰۵) ۱ (ساده بود) خلاضه استاد ۲ تا تست (۱۰۲ و ۱۰۴) ما رو غلط اعلام کردن! |
پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - hussein.sh - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سلام به همگی ؛سوال ۱۰۴ میشه گزینه که افراد سنشون اشتباه وارد کردن به سه دلیل اول اینکه طبق نظری که بیشتر دوستان اشاره کردند برای محاسبه سن یک شخص باید تابعی وجود داشته باشه تا تاریخ جاری بدست بیاره و بعد مشخص کنیم که اشتباه هست یا نه که چنین تابعی جز سیستم رابطه ای نیست(sql با جدول رابطه ای قاطی نکنید) دوما با فرض محال رد بخش اول حتی اگه تاریخ داشته باشیم اشتباه در ورود سن یک چیز نسبی وابسته به زمانه یعنی ممکنه الان اشتباه باشه اما زمان ورود داده طرف درست وارد کرده باشه و یا بالعکس.مثلا طرف تاریخ تولدش میزنه ۶۸ سنش میزنه ۲۳ الان اون سنش رو درست وارد کرده اما اگه یه سال دیگه این عملیات انجام بشه ایا باز درسته! و سوما سه گزینه دیگه قابل انجامه !!! مد نظر داشته باشید ممکنه جواب صرفا یک query نباشه و چندین query این کار انجام بده . سوال ۱۰۲ هم میشه افزایش همزمانی عملیات.این دقیقا یکی از دلایل ظهور سیستم شی گرا بجای سیستم رابطه ای بود.البته متاسفانه من خودم اشتباه زدم ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - ahmadi_development - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
۱۰۲_گزینه ۴ ۱۰۳-گزینه ۱ویا۴ ۱۰۴_به نظرم این تست حذف شودبهتر بود بجای مدل رابطه ای ،عبارت جبر رابطه ای رو بکار می برد ومیگفت فرض بر این است که هر زن وشوهری حتما دارای فرزند هستند البته از رو گزینه ها اینو می شد متوجه شدو... ۱۰۵-گزینه ۱ |
پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - davar - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
منم همسر زدم.سنجش که کلیدارو زد همه چی مشخص میشه |
RE: پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - navid-p - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)davar نوشته شده توسط: منم همسر زدم.سنجش که کلیدارو زد همه چی مشخص میشهیعنی اصلا شک نکنید اجداده |
RE: پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - morelo - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: امروز یکی از اساتید پایگاه رو دیدم، گفتش سوالات امسال جالب بوده !!!!!!!! استاد بنده خدا راست میگفت!!!!! |
RE: پایگاه داده ۹۱ مهندسی کامپیوتر - navid-p - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ)navid-p نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ)davar نوشته شده توسط: منم همسر زدم.سنجش که کلیدارو زد همه چی مشخص میشهیعنی اصلا شک نکنید اجداده دیدین گفتم اجداده.ولی سوال یک خیلی حالمو گرفت واقعا نباید همزمانی پرس و جوها باشه؟ |
بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر - soniasa - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ق.ظ
سوال ۳ ام سوال خیلی جالبی بود |