شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ
بچه ها از بابت سوالی که توی این تاپیک ازتون پرسیدم و شاید منطقی نبود و به قول آقا فرداد اصرار بیهوده کردم از همگی معذرت میخوام و از همه شماها که با حوصله منو قانع کردید ممنون .... |
RE: آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - y_amin - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ)aryaeei نوشته شده توسط: بچه ها از بابت سوالی که توی این تاپیک ازتون پرسیدم و شاید منطقی نبود و به قول آقا فرداد اصرار بیهوده کردم از همگی معذرت میخوام و از همه شماها که با حوصله منو قانع کردید ممنون .... بالاخره چیکار کردید دوست عزیز؟میخواید دوباره کنکور بدید؟ |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
سراسری انصراف دادم احتما لاتوی گرایش معماری تو علوم تحقیقات ثبت نام میکنم اگه خدا بخواد برای سال دیگه تو هوش یکبار دیگه برای رتبه ۲ رقمی میخونم ....دیونه شدم نه ....؟! |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - y_amin - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
آخه مگر روزانه نبودید؟خوب چون انصراف دادید کنکور ۹۲ رو نمیتونید شرکت کنید چه هوش چه معماری...اگه اشتباه میکنم بگید..همون علوم تحقیقات برید خودتونو اذیت نکنید اینقدر بیخودی. |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
کنکور ۹۲ نمیدم ان شالله ۹۳ من که علوم تحقیقات رو میرم تا کنکور مجدد فارغ التحصیل میشم بعد مجدد سراسری مگه بده ؟.... |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - ف.ش - ۱۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ
اگه یک نفر به دلیل خاصی مجبور به انصراف از تحصیل بشه میتونه توی کمیسیون موارد خاص سازمان سنجش مطرح کنه ، اگه اونجا دلیلش منطقی باشه فکر میکنم محروم نشه. و فکر میکنم برای ارشد یک سال محروم میشه نه دو سال. فکر میکنم توی تکمیل ظرفیت هم بتونن شرکت کنند. (میتونه انصراف نده و توی تکمیل ظرفیت جای بهتری قبول میشه میره اونجا ، مطمئن نیستم ) |
آیا دانشجوی انصرافی دانشگاه روزانه سراسری میتونه سال بعد در آزمون شرکت کنه ؟ - aryaeei - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
من که آزاد تهران علوم تحقیقات ثبت نام کردم خدا کنه پشیمون نشم / |
RE: شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - sadoo2010 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
با سلام به همه قبل از آزمون بایستی انصراف داد از دانشگاه یا بعد از قبولی در آزمون هم می شه مثلا من امسال آزاد سمنان قبول شم یه ترم مرخصی بگیرم برا سال بعد بخونم باید قبل از ثبت نام انصراف بدم یا می تونم شرکت کنم بعد از اینکه قبولی ها اعلام شد انصراف بدم ؟ باتشکر[/code] |
RE: شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - ghostdog001 - 04 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۳ ب.ظ
سلام.من امسال ارشد شبانه سراسری قبول شدم.ترمی دو میلیون به بالا شهریه ام میشه.با این مسئله خیلی مشکل دارم.دارم میخونم برای ارشد بعد(تو اردیبهشت ۹۵) الان تو دفترچه سنجش دیدم که نوشته برای ثبت نام ارشد باید انصراف بدم.ریسکش بالاست.دوستان لطفا راهنمایی کنید.ایا سیستمی تو سنجش یا وزارت علوم هست که هنگام ثبت نام ارشد تشخیص بده من دانشجو ام.و نذاره ثبت نام کنم؟ ایا این امکان وجود داره که من ثبت نام کنم.بعد از جوابهای اولیه اگر مجاز شدم.و امکان قبولی روزانه رو داشتم اونوقت انصراف بدم.(مدرکم دست خودمه.).تو رو خدا راهنمایی کنید.(مشکل نظام وظیفه هم ندارم)(تمام مدارکم هم دست خودمه)(فقط کپیش دست دانشگاه است) |
شرکت مجدد دانشجویان ارشد در کنکور ارشد مجازه ؟ - Yasian - 27 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳ ب.ظ
با سلام من میخواستم بدونم اگر فارغ تحصیل دوره ارشد دانشگاه آزاد باشی آیا میشه دوباره ارشد اما اینبار برای دانشگاه دولتی (همان رشته) شرکت کرد؟ |