تالار گفتمان مانشت
اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - ecsi - 06 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ

تا وقتی که خودتان در موقعیت ارزیابی قرار نگیرید و واقعیت جامعه و مراکز را درک نکنید هرگونه اظهار نظری بی فایده است(و البته شاید از روی تعصب)
اما
-همیشه بین مدارک دولتی و آزاد تفاوت بوده و خواهد بود(مثلا در استخدامی ها)
-حتی موسسات آموزش عالی با دانشگاه های دولتی متفاوت هستند(مثلا شرایط دانشگاه امام حسین) چه رسد به دانشگاه آزار( آزاد)

اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - kazem123 - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ

در کل نظر من اینه که ترتیب دانشگاه ها اینطوری هست :
۱) روزانه تهران
۲) آزاد تهران
۳) روزانه شهرستان
۳) شبانه (تهران و شهرستان)
۴) پیام نور
۵) آزاد شهرستان

اما این ترتیب حتما استثنا هم داره و لزوما دانشجوهای فارغ التحثیل شده بر مبنای این ترتیب نیستن . امکان داره کسی آزاد شهرستان خونده باشه اما از روزانه تهران با سوادتر در نتیجه موفق تر هم باشه . اما تعداد این استثنا ها بسیار کم می باشد .

نباید جو دانشگاه و اساتید و ... نادیده گرفت .
مثلا دانشگاه پیام نور هر سال بیشترین تعداد قبولی رو در کنکور ارشد میده !

من خودم کارشناسی رو در پیام نور شهرستان خوندم و بدلیل اینکه کتاب های درسی رو باید خودمون میخوندیم ، از نظر تئوری خیلی قوی هستم اما چون دانشگاه از نظر عملی بسیار ضعیف بود ، با تلاش خودم تونستم تا حدی جبران کنم

بخوام جمع بندی کنم :
باید دوران بعد از فارغ التحصیلی رو جدا کرد
۱) کسانی که به دنبال ندریس و .... هستند
۲) کسانی که بدنبال کار و حرفه و ...

قطعا در مورد یک دانشگاه فارف التحصیل شده حرف اول رو میزنه ! حتی اگه سواد هم نداشته باشی !
در مورد دوم اصلا مهم نیست که کدوم دانشگاه و حتی کدوم رشته خونده باشی ! به تلاش و سواد کار عملی خودت بستگی داره !

RE: اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - Br2012 - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)kazem123 نوشته شده توسط:  در کل نظر من اینه که ترتیب دانشگاه ها اینطوری هست :
۱) روزانه تهران
۲) آزاد تهران
۳) روزانه شهرستان
۳) شبانه (تهران و شهرستان)
۴) پیام نور
۵) آزاد شهرستان

نمیدونم ملاکتون چی بوده !!!! ولی فکر می کنم شما کلا تجربه تحصیل توی یه دانشگاه سراسری دولتی نداشتید
ولی ترتیب از نظر جو علمی و امکانات و اعتبار که از همه مهمتره به صورت زیره:
روزانه تهران
شبانه تهران
روزانه شهرستان
شبانه شهرستان
تهران علوم تحقیقات(آزاد)
پیام نور-آزاد- مجازی - و...(هم تهران و هم شهرستان)

RE: اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - mohsen66 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ

به نظر من این دانشگاه و اون دانشگاه زیاد فرقی نمی کنه اگه آدم واقعا رشته و زمینه کاریشو دوست داشته باشه و واقعا علاقه داشته باشه ، دانشگاه میتونه فقط یه راهنما برات باشه که بتونی جهت و سمت و سوی خودت رو برای رسیدن به هدفت بشناسی .
برای خود من اگه مشکل هزینه وجود نداشت هیچ فرقی بین دانشگاه ها برام نبود ( البته نظر شخصی خودمه ) .
من دانشگاه رو فقط برا مدرکش دارم میرم ، چون تو مملکت ما به مدرک توجه زیادی میشه ، تا حالا خیلی ایده ها و طرح ها تو ذهنم بوده و هست که فقط به خاطر کنکور و خوندن بعضی از درس ها و مباحث نظری که ربطی برای رسیدن به هدفم نداره نتونستم برم سراغشون.

اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - q88lp - 27 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ

رده اول : دانشگاه های تهران
رده ی دوم : شهرای بزرگ شیراز مشهد و ...
رده ی سوم شهرای کوچیکتر
من یکی از واحدهای رده ی سوم بودم همیشه فکر می کردم اگه تهران جنوب یا شیراز باشم هم استادا بهترن هم سطح دانشگاه . ولی درمورد دانشگاه خودمون واقعا متاسفم که خیلی سطحش پایین بود مثلا تو درس معماری شاید فقط ۲ تا فصل از سرفصل های ارشد تدریس شد . من بعد از فراغت از تحصیل (شهریور) تا الان دارم میخونم هنوز دارم مطلب جدید یادمیگیرم . دانشگاه آزاد متاسفانه پول محور شده و توی رشته ی ما از بس ظرفیت نرم افزار زیاده تعداد کارشناس های نرم افزار به شدت زیاد شده و نه بازار کار جوابگوی اونها هست نه ظرفیت دانشگاه ها برای ارشد . من از دانشگاه آزاد دوره ی کارشناسی به جز اینکه ۴ بار فیزیک مغناطیس رو بگیرم ( که اصلا نه خودش نه آزمایشگاهش بدرد رشته ما نمیخوره ) نتیجه ای نگرفتم . دانشگاه آزاد فقط برای کسایی خوبه که صرف مدرک گرفتن براشون مهمه و شاید وقت گذرونی .
با تشکر

اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - xps1530 - 29 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ

دانشگاه آزاد مشهد برای ارشد مناسب است.

اساتید خوبی چون دکتر دلداری، دکتر نقیب زاده و ... باعث می شن که امیدوار باشم.

اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - eagle - 26 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ

جالب بود - این موضوعه پارساله

ولی فکر کنم امسال افتضاح تر هم شده (وضعیت دانشگاه آزاد)

اعتبار و ارزش مدرک دانشگاه آزاد از دید شما اعضای سایت ؟"نظرسنجی" - aatwo - 27 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ

خوب معمولا کسی ارشد دولتی قبول شده زحمت بیشتری کشیده
اما بعضی اوقات یکنفر دانشگاه ازاد در شهرش اون رشته رو داره که دولتی نداره و راحتره که ازاد شهرش رو ترجیح بده تا یه شهره دیگه بره
اما در کل بر میگرده به معلومات و دانش اون شخص که کسب کرده
چه بسا افرادی دانشگاه ازاد بوده و دکتری دولتی خونده چون هم ازمونش رو خوب داده هم سوادش بالا بوده و مصاحبه پذیرش شده
این دلیل نمیشه که کسی ازاد بوده تنبل تره و دولتی حتما زرنگ تر بوده