تالار گفتمان مانشت
مشکل با خوندن مدار الکتریکی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - mohandess - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ

سلام

دوستان بالاخره بهترین منبع برای مدار چی شد ؟
این کتاب آقای تقوی بالاخره چاپ شد؟ تحت چه عنوان و انتشاراتی؟ خوندنش نوصیه میشه یا پوران و پارسه بهتره؟

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - reza6966 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mohandess نوشته شده توسط:  سلام

این کتاب آقای تقوی بالاخره چاپ شد؟ تحت چه عنوان و انتشاراتی؟ خوندنش نوصیه میشه یا پوران و پارسه بهتره؟

این سوال من هم هست , پوران (زرگر) فکر می کنم خیلی برقی نوشته شده و تست هاش همه مربوط به رشته برق هست
واقعا این مدار رو نمی دونم چیکارش کنم Sad دوستانی که تجربه خوندن مدار رو دارن (مدار هوش مد نظر من هست) لطفا راهنمایی کنند
هر سری که این مدار رو می خونم , به شدت نا امید میشم

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - mohandess - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mohandess نوشته شده توسط:  سلام

این سوال من هم هست , پوران (زرگر) فکر می کنم خیلی برقی نوشته شده و تست هاش همه مربوط به رشته برق هست
واقعا این مدار رو نمی دونم چیکارش کنم Sad دوستانی که تجربه خوندن مدار رو دارن (مدار هوش مد نظر من هست) لطفا راهنمایی کنند
هر سری که این مدار رو می خونم , به شدت نا امید میشم

ای بابا دوست عزیز نا امیدی نداره که . خب چرا حذفش نمیکنی ؟ شما ۲ تا تست مشترک بیشتر بزنی انگار کل مدار الکتریکی رو زدی !!!
من اگر برام مهمه چون گرایش معماری مدنظرم هست و رشته لیسانسم هم سخت افزار بوده .

به نظرم حذفش کن خودتو فکرتو روحیتو خلاص کن Smile

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - reza6966 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط:  ای بابا دوست عزیز نا امیدی نداره که . خب چرا حذفش نمیکنی ؟ شما ۲ تا تست مشترک بیشتر بزنی انگار کل مدار الکتریکی رو زدی !!!

منظور از نا امیدی , نا امید شدن از مدار بود نه کل درس ها
حذف درس کار زیاد عاقلانه ای نیست , مثلا همین کنکور پارسال , سوال های مدار خیلی ساده بودند , فکر کنم درست نباشه یک درس رو کلا حذف کنم
دنبال یه کتاب خوب واسه تست میگردم که هم سوالاش کامپیوتری (مدار برای گرایش هوش مصنوعی) باشه و هم راه حل هاش خوب و تشریحی باشه
پارسه متنش خوب بود نسبتا اما واسه تست HuhHuhHuh

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - mohandess - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  
(31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط:  ای بابا دوست عزیز نا امیدی نداره که . خب چرا حذفش نمیکنی ؟ شما ۲ تا تست مشترک بیشتر بزنی انگار کل مدار الکتریکی رو زدی !!!

منظور از نا امیدی , نا امید شدن از مدار بود نه کل درس ها
حذف درس کار زیاد عاقلانه ای نیست , مثلا همین کنکور پارسال , سوال های مدار خیلی ساده بودند , فکر کنم درست نباشه یک درس رو کلا حذف کنم
دنبال یه کتاب خوب واسه تست میگردم که هم سوالاش کامپیوتری (مدار برای گرایش هوش مصنوعی) باشه و هم راه حل هاش خوب و تشریحی باشه
پارسه متنش خوب بود نسبتا اما واسه تست HuhHuhHuh

نمیدونم چی بگم . اما کسی که واقعا روی یه درس مسلط نباشه شاید نتونه تست های متوسط رو هم بزنه!
رفرنس مدار کتاب جبه دار هست که اگر فرض کنیم هر ۲ جلد در کنکور بیاد میشه بیش از ۱۵۰۰ صفحه!(هرچند گرایش نرم افزار فقط جلد ۱ رو تو لیسانس میخونن و احتمالا تو کنکور هوش هم از همون سوال بیاد )

من کتابای کنکوری مدار رو اصلا ندیدم ، اما تا جایی که یادمه مدار درس سختی نیست اما پر از نکته است و یه جورایی خلاقیت هم نیاز داره!
برای همین کسی که علاقه به این درس نداره یا پایه اش قوی نیست ، شاید با چند ماه فشرده وقت گذاشتن نتیجه مطلبشو نگیره .

گرچه همه چیز به خود شما برمیگرده و تصمیم گیرنده نهایی شما هستید (پیشنهاد میدم کتاب جبه دار رو از دوستان یا کتابخونه بگیرید ، یکی دو فصل از روش بخونید که هم سرعت مطالعه تون دستتون بیاد و هم تست های همون یکی دو فصل مربوطه رو بزنید ، اگر اوضاع خوب بود ادامه بدید اگر نه بیخیالش بشید! )

RE: مشکل با خوندن مدار الکتریکی - marysimaa - 25 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ

نقل قول: سلام

سلام دوست عزیز

کتابش اومده و توی سایتش mtaghavi.ir فکر کنم هست. تا اونجا که یادمه یه قسمتش رو برای دانلودش گذاشته بود

من روشهای تحلیلش رو بخصوص توی حل تستها خیلی میپسندیدم چون کاملا توضیح داده همه چی رو ولی بنظرم اگر دیدی بازم قسمت درسش برات سنگینه فقط درس رو از پارسه یا مدرسان سریع یه نگاه روزنامه ای بنداز بعد بیا سراغ روشهای حل تست کتاب تقوی. بین برقیها هم تقوی به روشهای حل تستیش معروفه و خلاقیتش