![]() |
۱۶۰ آیتی - نسخهی قابل چاپ |
۱۶۰ آیتی - sahar22 - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ
بجه ها لطفا راهنمایی کنید با رتبه ۱۶۲ کدوم دانشگاه روزانه تهران حتما قبول میشیم ؟؟؟ |
RE: ۱۶۰ آیتی - aria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ب.ظ)sahar22 نوشته شده توسط: بجه ها لطفا راهنمایی کنید با رتبه ۱۶۲ کدوم دانشگاه روزانه تهران حتما قبول میشیم ؟؟؟متاسفانه هیچکدام خیلی بعیده مگه ظرفیت بره بالا |
۱۶۰ آیتی - md.mozhde - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۷ ب.ظ
واااااااای شما رتبه ت یکی بعد منه!!!!! ![]() ![]() ![]() شاید باورتون نشه من یروز قبل دیدن نتیجه م اول کارنامه ی شما رو دیدم اشکم درومد میگفتم هرکی هس خوش بحالش... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بعد دیدن نتیجه عجیب بود که دقیقا یکی از این رتبه کمتر شدم... خوشبختم خوشبختم ![]() ![]() بنظرتون کجا احتمال قبولی هس؟ روزانه میشه با این رتبه جایی قبول شد؟ |
RE: ۱۶۰ آیتی - aria - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۷ ب.ظ)md.mozhde نوشته شده توسط: واااااااای شما رتبه ت یکی بعد منه!!!!!تبریک می گم به شما شاید هم کلاسی شدیم البته بسته دفترچه داره ان شاءالله امسال ظرفیت ها رو بیارن بالا تهران که روزانه نمیاریم ،شبانه هم بعیده ولی بقیه شهرها روزانه میاریم |
RE: ۱۶۰ آیتی - Blue Boy - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۳ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان منم ۱۶۶ آی تی شدم.. اگه ظرفیت دانشگاه ها مث پارسال و پیارسال باشه، رتبه های ۱۵۰ به بالا باید قید تهرانو بزنن (چه روزانه و چه شبانه) ولی دانشگاهایی مث شیراز و فارابی قم قبول میشیم.. دعا کنین حداقل شبانه شو بیاریم |
RE: ۱۶۰ آیتی - ashki0021 - 04 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ب.ظ
پارسال با رتبه ۱۶۸ تجارت خواجه نصیر شبانه قبول شدن .... پیرارسال هم با رتبه ۲۲۴ تجارت خواجه نصیر شبانه شبانه تهران همتون میارین مطمئن باشید نیاوردید بیان به من هرچی خواستین بگین |