![]() |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام من که خدافظیمو کردم ![]() ![]() ![]() ![]() |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
منم دفترچه شماره ۲ رو پیدا نکردم روس سوال ۴۰ اعتراض دارم من !!! |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام من که خدافظیمو کردم منم نتونستم، نمیدونم واقعن من باید با این کلید بسوزیم؟ این کلید اشتباه داره!!!! |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ فقط ۳۱ رو گزینه ۴ زده بودم |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
من هنوز تزم مونده تا شهریور باید دفاع کنم ایشالله رو همون کار می کنم یه مقاله ام بشه بدم خیلی خوب میشه... سال بعد بجا ۴ هفته ۸ هفته زمان بذارم جواب میده... البته کنکو کلا معلوم نیست... یعنی ۹۰ درصد سوتی های من غیر علمی بودن ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ ۳۱ واقعن ۴ میشه، و سوال ۳۷ برخلاف نداره اصلن، مدل استریک هم نیاز به پیش بینی نداره ولی واقعن برخلاف نداره!!! سوال ۱۲ ساختمان داده هم که بر خلاف همه چیزی که قدسی تو کتاب خودش حل کرده، نوبر واقعن |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - kasadegh - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط:سوال ۱۲ که مشکلی نداره با روش مستر حل میشه(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط:سوال ۱۲ که مشکلی نداره با روش مستر حل میشه(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ تو کتب قدسی ودش میگه اینا با هم برابرن و باید در یک log ضرب بشه |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - kasadegh - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط: منم دفترچه شماره ۲ رو پیدا نکردمسوال ۴۰ مشکلی نداره و همون گزینه میشه زیرا در صورت سوال تاکید کرده که دو تراکنش همروند اجرا میشن یعنی متوالی نیستن بعد دستورای دو تراکنش اصلا با هم در تناقض نیستن پس دو تراکنش اجرا میشن و گزینه درست همونیه که سنجش زده |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - arta.66 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ۳۱ واقعن ۴ میشه، و سوال ۳۷ برخلاف نداره اصلن، مدل استریک هم نیاز به پیش بینی نداره ولی واقعن برخلاف نداره!!!کلید ساختمان کاملا درسته... و مطمئنم عوض نخواهد شد.... سوالات امسال کار دکتر قدسی نبوده شک نکنید... کار دکتر موقر و آبام بوده... اون سوال هیپ که رسما توو فیلم کلاس آبام هست ![]() ![]() |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ب.ظ)sharareh_moradi نوشته شده توسط:(25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)انسیه۲۰۱۲ نوشته شده توسط: ینظرتون سوال ۳۰ و۳۱ و ۳۷ درسته؟ نه سوال ۱۲ کاملا درسته و گزینه درست همون گزینه ۳ میشه البته من این سوال رو اشتباه زدم سر جلسه نمیدونستم log3 بزرگتره یا ۱/۵ اومدم با ماشین حساب زدم دیدم log3=1.58 |
RE: بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - انسیه۲۰۱۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ
درصدا را میتونین بزارین لطفن؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - sharareh_moradi - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ
۲۰ % تخصصی درصد خودتون چند؟ |
بررسی سوالات تخصصی گرایش نرم افزار کنکور دکتری ۹۴ - x86 - 25 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
بچه ها بی خیال تحلیل سوال و کلیدها، الکی خودتونو واسه چی خسته می کنید آخه؟ وقتی من خراب کردم یعنی همه خراب کردن، دلتون خوش بشه ![]() ![]() ![]() ![]() |