|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطفا اون سوالی که اعشاری داده بود میگفت کدوم گزینه معادل بقیه نیستو بفرمایید جوابشو..؟مبنای ۸ش غلط بود. |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - thegreatcyrus - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:خوب شد گفتی لااقل احساس تنهایی نمیکنم(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: من ۲و۸ بدست آوردم!!!!منم پویا منم ۸ و ۲ زدم ![]() ![]()
|
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - m-kafiyan - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
اون که میشد ۷-۱ من کاملا مطمئنام شصت بار کشیدم و چک کردم مبنای هشته غلط بود اما چرا من متمم درنیاوردم الان یک دونش غلط شداونایی که چهارتاشکل رو گفته بود کدومش فرق داشت یکی یک توضیح اساسی بده من دفترچک F بود زدم گزینه یک فکر کنم برای چی سوال ها رو بهمون نمیدهن خب؟ تولید زباله میکنند ها |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
۹ تا PI بود که...اونیکی هم عدد۲۵/۶۲۵ بود اخه میشد ۲۵/۶۲۲ درستش هازارد میشد در هرحالتی که باشه A هازارد سطح۱ داریم؟ |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ
دوستان سلام. یه توضیح اجمالی در مورد سوالای منطقی: سوال انکودر غلط بود ولی در صورتی که با فرض غلط مساله رو حل کنیم جواب ۳ بدست میات سوال EPI ها رو باید با استفاده از وزن همینگ و روش کویین- مک کلاسکی حل میکردین که جواب ۷و۱ میشه (قطعا) سوال مخاطره بعد از کشیدن کارنو مشخصه که خانه های ۰۱۱۱ و ۱۱۱۱ از دو PI متفاوت با هم مجاورند و لذا تغییر a از صفر به یک یا برعکس باعث هازارد میشه. چون از روی sop جدول کارنو رو میکشیم و یک ها مجاورند پس میشه سطح یک ایستا. سوال عملکرد متفاوت کافی بود معادله خروجی رو برای هر کدوم بنویسید و ساده کنید که فکر می کنم میشد گزینه بالا سمت راست. سوال تغییر مبنا هم تمام گزینه ها ۲۵+۱/۱۶ بود به جز عدد مبنای ۸ که میشد ۲۵+۱/۶۴ |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
منظورتون اینه که عددی که بود۲۵/۶۲۵ غلطه؟ |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: منظورتون اینه که عددی که بود۲۵/۶۲۵ غلطه؟ نه دیگه اون که مبناش ۱۰ بود. عددی که مبنای ۸ داشت یعنی ۳۱/۰۱ با بقیه فرق داشت |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hadinahavandi - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطفا اون سوالی که اعشاری داده بود میگفت کدوم گزینه معادل بقیه نیستو بفرمایید جوابشو..؟نه.من حل کردم.اونی که تو اعشار ۰۱ داشت میشد. فکر کنم ۳۱/۰۱ میشد. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
اما من ۲۵/۶۲۵ را در اوردم ۲۵/۶۲۲///دوستان نظر بدین... مگه در مبنای ۸ هر رقم در مبنای ۲ نمیشه ۳ رقم در مبنای ۸؟ پس مبنا ۸ درسته |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - doost4 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ق.ظ
این حرف شما در صورتی هست که بخوایم از مبنای ۸ به مبنای ۲ بریم. گزینه های این سوال : ۱۱۰۰۱/۰۰۰۱ در مبنای ۲ که قسمت صحیح میشه ۲۵ و قسمت اعشار میشه ۱/۱۶ ۱۹/۱ در مبنای ۱۶ یا هگزادسیمال که باز هم میشه ۲۵ و ۱/۱۶ ۳۱/۰۱ در مبنای ۸ که قسمت صحیح ۲۵ و قسمت اعشار ۱/۶۴ هست. اگر قرار بود قسمت اعشار ۱/۱۶ بشه باید به صورت ۳۱/۰۴ نوشته میشد. گزینه آخر هم که ۲۵/۰۶۲۵ در مبنای ۱۰ بود که قسمت صحیح ۲۵ و اعشار ۰/۰۶۲۵=۱/۱۶ هست |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - EGALE - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ق.ظ
اون سوال مبنای ۸ غلط بود. |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط:......................(17 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ)ehsansjs نوشته شده توسط: لطفا اون سوالی که اعشاری داده بود میگفت کدوم گزینه معادل بقیه نیستو بفرمایید جوابشو..؟مبنای ۸ش غلط بود. اره مبنای ۸ غلط بود |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - faza - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)doost4 نوشته شده توسط: دوستان سلام. یه توضیح اجمالی در مورد سوالای منطقی:جوابهای من هم تقریبا همینا بود با این فرق که: - معتقدم سوال انکودر غلط نیست و به نظرم میشه ۴ کلاک البته! -هازارد هم ایستای سطح ۱هست اما با تغییر دو طرفه پیش نمیاد، فقط یه طرفش پیش میاد. اونم وقتیه که از ۱ میریم به ۰ ( به علت تاخیر گیت اینورتر ) البته هنوز کسی رو موافق نظر خودم ندیدم! البته سوال عملکرد متفاوت هم نمیشه اینجوری گفت، ترتیب گزینه های دفترچه ها با هم فرق میکرد. ولی خلاصه تو حالت A=0 و B=1 تفاوت مشخص میشد. |
|
مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ریحان - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ
نه...a چه ۱ بود بعد ۰ میشد چه ۰ ود بعد ۱ میشد فرقی نمیکرد.چواب اخر ۱ میشد و ۱///یعنی مخاظره سظح ۱ داشت تعدادpi ها را یادتونه چه مینترمهایی بود؟ من ۹ تا در اوردم |
RE: مدارهای منطقی-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ehsansjs - 18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)faza نوشته شده توسط:کاملا موافقم با مخاطره(18 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)doost4 نوشته شده توسط: دوستان سلام. یه توضیح اجمالی در مورد سوالای منطقی:جوابهای من هم تقریبا همینا بود با این فرق که: ![]() کسایی که به گزینه ها دقت کردن فهمیدن که اونجا از کلمه "امکان دارد" استفاده شده بود،چون اگه متمم A آماده میبود دیگه به هیچ وجه مخاطره نداشتیم ۱۰۰% چون همه از سطوح یکسان عبور میکردند! ولی چون گفته بود امکانش در چه حالتی هست فقط در یه حالت میشد و نه دوطرفه! و مخاطره مسلما اگه میبود سطح یک بود (که احتمالا اونم گیج بازی درآوردم صفر زدم!) سوال انکودر به نظرم اشکال داشت و باید تاخیر انکودر رو میدادش |